Tι θα πεί αύριο ο Κούλης στο διάγγελμα του;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Tι θα πεί αύριο ο Κούλης στο διάγγελμα του;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 18 Νοέμ 2021, 20:33

Απο τα καλυτερα που ειπε στο διαγγελμα το "στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα επεκτείνεται το κυλιόμενο ωράριο" που δειχνει την (ΜΗ) επαφη που εχει με την πραγματικοτητα
Το μονο κυλιομενο ωραριο που υπαρχει στον ιδιωτικο τομεα ειναι αυτο που δεν ξερεις τι ωρα θα τελειωσεις απο την δουλεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 18 Νοέμ 2021, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 18 Νοέμ 2021, 20:33

BigChiefWahoo έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 20:25
Arisvilla έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 19:56
Ναι δεν θα μπαίνει στο σινεμά ο ανεμβολίαστος.
Κάνουν και σωστές κινήσεις που και που (κατά λάθος εννοείται).
Η παρακολούθηση ταινιών στο σινεμά ισοδυναμεί με συμμετοχή σε Μαύρη Τελετή.
Στις Μαύρες Τελετές πάντως επιτρέπεται η είσοδος ανεμβολίαστων. Η έξοδος δεν χρειάζεται έτσι κι αλλιώς.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Νοέμ 2021, 20:33

Αρίστος έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 20:32
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 20:31
Αρίστος έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 20:21
Στη λιανικη κιαι στην εστιαση θα μπαινουμε με τα ραπιντ; Η δεν θα μπαινουμε καθολου;
.
Ποια ράπιντ; Τα σελφτεστ δεν πιάνονται και είναι απολύτως λογικό. Θα τους δείχνεις την ταμπλέτα;
Εγω με ραπιντ κινουμαι και το συστημα με δεχεται παντου.
.
Δηλαδή τι δείχνεις; Αυτό ρωτάω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 18 Νοέμ 2021, 20:34

Arisvilla έγραψε:
Ρε νδούληδες πραγματικά θέλω σοβαρές απαντήσεις. Αυτό το Κούλι τι πάει να κάνει με τα μέτρα που παίρνει? Ούτε τη διασπορά θα σταματήσει και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα πληγούν ανεπανόρθωτα. Και αν πεισει κάποιους να εμβολιαστούν αυτοί θα είναι μικροί σε ηλικία και τα όποια ωφέλη θα φανούν μετά απο 2 μηνες. Εχω την αίσθηση οτι απλά αντιγράφει πλεον αυτά κάνουν που και οι άλλοι με έναν βλακώδη τρόπο. Βασικό του μέλημα είναι να μην κλείσουν τα μπαράκια και τα σχολεία. Εκει δηλαδή που υπάρχει μεγάλη διασπορά. Ουτε καν το μάσκα παντού δεν επαναφέρει. Βέβαια εγώ πιθανολογώ οτι σε 2-3 εβδομάδες οταν όλες οι χώρες της Ευρώπης θα παίρνουν μέτρα θα αναγκαστεί και αυτος να κάνει ένα μινι λοκ νταουν. Αν δεν το κάνει και παει με αυτά τα μέτρα μέχρι τον Γενάρη-Φλεβάρη είναι εγκληματίας.
Δεν ξέρει τι κάνει ρε. Ό,τι να ναι. Κάνει εκεί κάτι συνέδρια με Άδωνι, Παγώνη, τη γάτα του Σήψα, έναν αποκεφαλισμένο ουρακοτάγκο, σε μία σπηλιά κάπου στην Στερεά Ελλάδα, όπου καταναλώνουν LSD με MDMA και, αφού το candyflipping τους βαρέσει για τα καλά, παίρνουν κάτι χαρτάκια που είναι γραμμένες σκόρπιες λέξεις όπως πιστοποιητικά, επιστήμη, γιατροί, κοινωνία, εστίαση, χώροι και τα πετάνε στον αέρα χορεύοντας γυμνοί ενώ τους περιβρέχουν με μάνικες της πυροσβεστικής. Η γάτα προσπαθεί, μάταια, να τους λογικέψει. Μετά από την οργιαστική τελετή, μαζεύουν τα χαρτάκια όπως έχουν κάτσει, τα κολλάνε, βγαίνει ένα περίπου κείμενο, το οποίο το δίνουν μετά σε κάτι proofreaders από την Ινδονησία να το σουλουπώσουν. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται εξαγγελία του Κυριάκου για νέα μέτρα.

Δεν ξέρω αν κάποιος έχει πιο πειστική εξήγηση.

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 18 Νοέμ 2021, 20:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
Στη λιανικη κιαι στην εστιαση θα μπαινουμε με τα ραπιντ; Η δεν θα μπαινουμε καθολου;
.
Ποια ράπιντ; Τα σελφτεστ δεν πιάνονται και είναι απολύτως λογικό. Θα τους δείχνεις την ταμπλέτα;
Άλλο ράπιντ και άλλο σελφ,ΓΑΛΗ.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 18 Νοέμ 2021, 20:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 20:33
Αρίστος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

.

Μου εκτυπωνουν το ραπιντ και οπου παω το σκαναρουν και το συστημα βγαζει οτι ειμαι δεκτος.

.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 18 Νοέμ 2021, 20:35

BigChiefWahoo έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 20:30
Scouser έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 20:19
Η αλήθεια είναι ότι οι ανεμβολίαστοι γέροι που κατακλύζουν τις ΜΕΘ, θα ενδιαφερθούν πάρα πολύ που θα τους αποκλείσουν από τα θέατρα, τα γυμναστήρια και τα σινεμά. Μια χαρά το πάει ο Κούλης. Ξεκίνησα από ψηφοφόρος του, πέρασα στη φάση που δεν θα τον ξαναψήφιζα παρά μόνο αν υπήρχε προοπτική να ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά προχώρησα στο στάδιο που που δεν θα τον ξαναψήφιζα για κανένα λόγο, πλέον δεν αποκλείω ούτε καν την πιθανότητα να ψηφίσω το κόμμα που έχει απλώς καλύτερες προοπτικές να ψωλιάσει τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, up to and including τον ΣΥΡΙΖΑ.
Εσύ πάλι πιστεύεις πως οποιοδήποτε κώμα και να ήταν στην εξουσία,θα έκανε κάτι διαφορετικό ;
Τα κομμούνια ας πούμε, πρώτα και καλλίτερα πήγαν να τρυπηθούν.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 18 Νοέμ 2021, 20:35

ΓΑΛΗ έγραψε:

Το εκτυπώνεις από την πλατφόρμα,όπου περνιέται αυτόματα και δείχνεις το χαρτί.
Αυτό κάνω εγώ δηλαδή,αφού δεν χρησιμοποιώ smartphone.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 18 Νοέμ 2021, 20:35

Uppercut έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 20:34
Arisvilla έγραψε:
Ρε νδούληδες πραγματικά θέλω σοβαρές απαντήσεις. Αυτό το Κούλι τι πάει να κάνει με τα μέτρα που παίρνει? Ούτε τη διασπορά θα σταματήσει και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα πληγούν ανεπανόρθωτα. Και αν πεισει κάποιους να εμβολιαστούν αυτοί θα είναι μικροί σε ηλικία και τα όποια ωφέλη θα φανούν μετά απο 2 μηνες. Εχω την αίσθηση οτι απλά αντιγράφει πλεον αυτά κάνουν που και οι άλλοι με έναν βλακώδη τρόπο. Βασικό του μέλημα είναι να μην κλείσουν τα μπαράκια και τα σχολεία. Εκει δηλαδή που υπάρχει μεγάλη διασπορά. Ουτε καν το μάσκα παντού δεν επαναφέρει. Βέβαια εγώ πιθανολογώ οτι σε 2-3 εβδομάδες οταν όλες οι χώρες της Ευρώπης θα παίρνουν μέτρα θα αναγκαστεί και αυτος να κάνει ένα μινι λοκ νταουν. Αν δεν το κάνει και παει με αυτά τα μέτρα μέχρι τον Γενάρη-Φλεβάρη είναι εγκληματίας.
Δεν ξέρει τι κάνει ρε. Ό,τι να ναι. Κάνει εκεί κάτι συνέδρια με Άδωνι, Παγώνη, τη γάτα του Σήψα, έναν αποκεφαλισμένο ουρακοτάγκο, σε μία σπηλιά κάπου στην Στερεά Ελλάδα, όπου καταναλώνουν LSD με MDMA και, αφού το candyflipping τους βαρέσει για τα καλά, παίρνουν κάτι χαρτάκια που είναι γραμμένες σκόρπιες λέξεις όπως πιστοποιητικά, επιστήμη, γιατροί, κοινωνία, εστίαση, χώροι και τα πετάνε στον αέρα χορεύοντας γυμνοί ενώ τους περιβρέχουν με μάνικες της πυροσβεστικής. Η γάτα προσπαθεί, μάταια, να τους λογικέψει. Μετά από την οργιαστική τελετή, μαζεύουν τα χαρτάκια όπως έχουν κάτσει, τα κολλάνε, βγαίνει ένα περίπου κείμενο, το οποίο το δίνουν μετά σε κάτι proofreaders από την Ινδονησία να το σουλουπώσουν. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται εξαγγελία του Κυριάκου για νέα μέτρα.

Δεν ξέρω αν κάποιος έχει πιο πειστική εξήγηση.

Το ποστ της χρονιας, το σωζω τωρα.

.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 18 Νοέμ 2021, 20:36

Leporello έγραψε:
Scouser έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι οι ανεμβολίαστοι γέροι που κατακλύζουν τις ΜΕΘ, θα ενδιαφερθούν πάρα πολύ που θα τους αποκλείσουν από τα θέατρα, τα γυμναστήρια και τα σινεμά. Μια χαρά το πάει ο Κούλης. Ξεκίνησα από ψηφοφόρος του, πέρασα στη φάση που δεν θα τον ξαναψήφιζα παρά μόνο αν υπήρχε προοπτική να ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά προχώρησα στο στάδιο που που δεν θα τον ξαναψήφιζα για κανένα λόγο, πλέον δεν αποκλείω ούτε καν την πιθανότητα να ψηφίσω το κόμμα που έχει απλώς καλύτερες προοπτικές να ψωλιάσει τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, up to and including τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ενδιαφέρουσα αναφορά των συμπτωμάτων. Καταλαβαίνουμε ότι η ψέκα δεν απορροφάται αμέσως από τον οργανισμό και χρειάζεται κάποιον χρόνο γιά να δράσει.
Τα έχουμε πει με εσένα, ανθρωπάκι. Από απόσταση και πίσω από την ασφάλεια μιας οθόνης, δίνουμε ό,τι χαρακτηρισμό θέλουμε.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 18 Νοέμ 2021, 20:36

BigChiefWahoo έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
.
Άλλο ράπιντ και άλλο σελφ,ΓΑΛΗ.
Το ίδιο τεστ ειναι

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 18 Νοέμ 2021, 20:36

Scouser έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 20:35
BigChiefWahoo έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 20:30
Scouser έγραψε:
Εσύ πάλι πιστεύεις πως οποιοδήποτε κώμα και να ήταν στην εξουσία,θα έκανε κάτι διαφορετικό ;
Τα κομμούνια ας πούμε, πρώτα και καλλίτερα πήγαν να τρυπηθούν.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Θα έπρεπε όμως.

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 18 Νοέμ 2021, 20:37

+3% για την ΝΔ μετά το σημερινό διάγγελμα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Νοέμ 2021, 20:37

Αρίστος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

.
Μου εκτυπωνουν το ραπιντ και οπου παω το σκαναρουν και το συστημα βγαζει οτι ειμαι δεκτος.
.
Ε, αυτό ρωτάω ρε συ. Αναφέρεσαι στα ράπιντ από τα κινητά συνεργεία;

Ποια βεβαίωση σου εκτυπώνουν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 18 Νοέμ 2021, 20:38

Αλιόσα έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 20:37
+3% για την ΝΔ μετά το σημερινό διάγγελμα.
:smt005:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών