Ας το πούμε ακόμη μια φορά, μπας και γίνει αντιληπτό. Η νοσοκόμα δεν ήταν θύμα. Σε περίπτωση που ζούσε, θα αντιμετώπιζε τώρα κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, με ποινή τουλάχιστον 1 χρόνο φυλάκιση (ή ως και 10ετή κάθειρξη αν τραυμάτιζε σοβαρά ή σκότωνε κάποιον).vantono έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 17:18Μέα κούλπα, τότε. Είχα την εντύπωση πως στις τελευταίες σελίδες του νήματος, η συζήτηση είχε επεκταθεί γενικότερα. Όπως είχα και την εντύπωση ότι όσοι μαλακίζονται στο δρόμο λόγω διασκέδασης και όσοι μαλακίζονται λόγω εργασίας/υποχρεώσεων, όταν φτάσει η κακιά η ώρα, πεθαίνουν το ίδιο. Δεν φανταζόμουν οτι κάποιος "πεθαίνει λιγότερο" (οπότε δεν αξιζει να συζητάμε για αυτον, συμφωνα με εσας), ή οτι πεθαινουν και οι δύο αλλά ο ένας πάει στον παράδεισο (επειδη ηταν καλο παιδι και δούλευε) και ο άλλος στην κολαση (επειδη ηταν ρεμάλι και διασκέδαζε ή πηδιότανε).περαστική έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 11:34Στο νήμα μιλάμε για κάτι συγκεκριμένο. Για εργαζόμενους που αναγκάζονται να οδηγήσουν για να επιστρέψουν στα σπίτια τους μετά από εξαντλητικές βάρδιες. Και συγκεκριμένα για την νοσοκόμα που έχασε την ζωή της. Μάλλον εσύ χρειάζεσαι καφέ.vantono έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 11:30
Εγώ απλά μια ιστορία μου θυμήθηκα και ανέφερα στο άσχετο, δεν σύγκρινα τίποτα. Εσείς δεν ξέρω τι συγκρίσεις κάνατε. Εγώ δεν εγραψα το βιωματικό μου ποστ για να "συγκριθεί" σώνει και ντε με κάτι. Ηρεμήστε και πιείτε κανεναν καφέ. Ή κανενα τσάι καλύτερα, γιατι μαλλον σας κανει χειρότερα ο καφες.
Νομιζα οτι καναμε γενικοτερη κουβέντα, ετσι ακριβώς όπως σωστότατα το διατύπωσε και η ΓΑΛΗ.ΣορρυΥπάρχουν δεκάδες λόγοι που κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι κουρασμένοι εκτός των εργασιακών υποχρεώσεων
Σκοτώθηκε νοσηλεύτρια όταν κοιμήθηκε στο τιμόνι μετά από εξαντλητική βάρδια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Σκοτώθηκε νοσηλεύτρια όταν κοιμήθηκε στο τιμόνι μετά από εξαντλητική βάρδια
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είσαι τελείως αναίσθητος;hellegennes έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 22:11Ας το πούμε ακόμη μια φορά, μπας και γίνει αντιληπτό. Η νοσοκόμα δεν ήταν θύμα. Σε περίπτωση που ζούσε, θα αντιμετώπιζε τώρα κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, με ποινή τουλάχιστον 1 χρόνο φυλάκιση (ή ως και 10ετή κάθειρξη αν τραυμάτιζε σοβαρά ή σκότωνε κάποιον).vantono έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 17:18Μέα κούλπα, τότε. Είχα την εντύπωση πως στις τελευταίες σελίδες του νήματος, η συζήτηση είχε επεκταθεί γενικότερα. Όπως είχα και την εντύπωση ότι όσοι μαλακίζονται στο δρόμο λόγω διασκέδασης και όσοι μαλακίζονται λόγω εργασίας/υποχρεώσεων, όταν φτάσει η κακιά η ώρα, πεθαίνουν το ίδιο. Δεν φανταζόμουν οτι κάποιος "πεθαίνει λιγότερο" (οπότε δεν αξιζει να συζητάμε για αυτον, συμφωνα με εσας), ή οτι πεθαινουν και οι δύο αλλά ο ένας πάει στον παράδεισο (επειδη ηταν καλο παιδι και δούλευε) και ο άλλος στην κολαση (επειδη ηταν ρεμάλι και διασκέδαζε ή πηδιότανε).
Νομιζα οτι καναμε γενικοτερη κουβέντα, ετσι ακριβώς όπως σωστότατα το διατύπωσε και η ΓΑΛΗ.ΣορρυΥπάρχουν δεκάδες λόγοι που κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι κουρασμένοι εκτός των εργασιακών υποχρεώσεων
Φιλικά το ρωτώ.
- hellegennes
Ο νόμος δεν έχει αισθήματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ρώτησα αν ο νόμος είναι αναίσθητος.
Συγκεντρώσου.
- hellegennes
Εσύ ρώτα και αν το χρώμα της μοναξιάς είναι πράσινο ή κίτρινο. Δεν με αφορούν ερωτήσεις χωρίς αντικείμενο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είναι το χρώμα της μοναξιάς πράσινο ή κίτρινο σαν το λεμόνι αυτό που κρατάω;hellegennes έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 22:42Εσύ ρώτα και αν το χρώμα της μοναξιάς είναι πράσινο ή κίτρινο. Δεν με αφορούν ερωτήσεις χωρίς αντικείμενο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Αυτό που κρατάς είναι λάιμ.Χαοτικός έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 00:31Είναι το χρώμα της μοναξιάς πράσινο ή κίτρινο σαν το λεμόνι αυτό που κρατάω;hellegennes έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 22:42Εσύ ρώτα και αν το χρώμα της μοναξιάς είναι πράσινο ή κίτρινο. Δεν με αφορούν ερωτήσεις χωρίς αντικείμενο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 183 Απαντήσεις
- 6093 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
20 Δεκ 2023, 11:56
-
-
Νέα δημοσίευση Η Φον Ντερ Λαιεν για άλλα 5 χρόνια στο τιμόνι της ΕΕ
από Ίακχος » 28 Ιουν 2024, 11:52 » σε Διεθνής πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 1042 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
23 Ιούλ 2024, 16:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκοτώθηκε αστυνομικός σε καταδίωξη
από Golden Age » 18 Δεκ 2023, 13:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
18 Δεκ 2023, 13:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θαύμα πώς δε σκοτώθηκε κανένας από τους χαπάκηδες της EL.ASS.
από Kauldron » 05 Μαρ 2025, 19:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Μαρ 2025, 19:22
-