Η Βασιλεία των fake news.
- wooded glade
Re: Η Βασιλεία των fake news.
Εγώ έχω φάει φάκε νιούζ -κάπως- μια φορά μόνο με το πραξικόπημα Ερντογάν.
Είχαν γράψει τρία (3 !) ειδησεογραφικά sites ότι αγνοείτο ο στόλος της Τουρκίας και το επανέλαβα κι εγώ, αλλά δεν ηγνοείτο και έτσι μου είπαν κι εμένα πρόσεχε γιατί γράφεις φάκε. Για δέκα λεπτά διαφορά δλδ ο άλλος ο πονηρός είχε πληροφορηθεί ότι δεν αγνοείται ο στόλος και μου την έπεσε εμένα που είπα ότι αγνοείται.
Τα επίφοβα φάκε είναι φυσικά όταν συμπολίτευση και αντιπολίτευση είναι συνεννοημένοι. Σου λένε αγόρασε Ελληνικά ομόλογα, πας και αγοράζεις και μετά τέζα ο καμπούρης. Ο δε Ριζοσπάστης δεν θα λέει τίποτα ως συνήθως και γίνεται κλάφτα Χαράλαμπε η υπόθεση.
Είχαν γράψει τρία (3 !) ειδησεογραφικά sites ότι αγνοείτο ο στόλος της Τουρκίας και το επανέλαβα κι εγώ, αλλά δεν ηγνοείτο και έτσι μου είπαν κι εμένα πρόσεχε γιατί γράφεις φάκε. Για δέκα λεπτά διαφορά δλδ ο άλλος ο πονηρός είχε πληροφορηθεί ότι δεν αγνοείται ο στόλος και μου την έπεσε εμένα που είπα ότι αγνοείται.
Τα επίφοβα φάκε είναι φυσικά όταν συμπολίτευση και αντιπολίτευση είναι συνεννοημένοι. Σου λένε αγόρασε Ελληνικά ομόλογα, πας και αγοράζεις και μετά τέζα ο καμπούρης. Ο δε Ριζοσπάστης δεν θα λέει τίποτα ως συνήθως και γίνεται κλάφτα Χαράλαμπε η υπόθεση.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Highlander
- Highlander
Από τη στιγμή που τα fake news (ψευδείς ειδήσεις) αναπαράγονται και διαβάζονται από μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων (που είναι ταυτόχρονα και ψηφοφόροι), οι πολιτικές και κομματικές τους απόψεις επηρεάζονται από αυτά, συνεπώς τα fake news επηρεάζουν και τα εκλογικά αποτελέσματα και τις κυβερνήσεις που προκύπτουν από αυτά.paul25 έγραψε: ↑04 Σεπ 2018, 15:15Αυτό γιατί το λέτε; (το τονισμένο) δεν ισχύει.Highlander έγραψε: ↑04 Σεπ 2018, 00:27Έχουν ληφθεί αρκετά μέτρα για την καταπολέμηση των fake news (π.χ. διάφορα φίλτρα, διαγραφή ψεύτικων λογαριασμών κλπ) αν και παραμένουν μάστιγα για τη δημοκρατία
Μα αυτο δεν αποτελει κινδυνο για τη Δημοκρατια. Για δυο λογους:Highlander έγραψε: ↑05 Σεπ 2018, 08:12
Από τη στιγμή που τα fake news (ψευδείς ειδήσεις) αναπαράγονται και διαβάζονται από μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων (που είναι ταυτόχρονα και ψηφοφόροι), οι πολιτικές και κομματικές τους απόψεις επηρεάζονται από αυτά, συνεπώς τα fake news επηρεάζουν και τα εκλογικά αποτελέσματα και τις κυβερνήσεις που προκύπτουν από αυτά.
1. Δεν παυει να υφισταται ο μηχανισμος της Δημοκρατιας, πανε να ψηφισουνε παλι, δεν καταληγουν σε πραξικοπημα.
2. Οι ψηφοφοροι επηρεαζονται και απο τα ψεματα της πολιτικης καμπανιας (λεφτα υπαρχουν, "αν τους ψηφισουμε συντροφοι θα προβουν σε απολυσεις ετοιμαζουν το νομοσχεδιο" ειπε καποιος σε συναδελφους του κλπ) επομενως η προσπαθεια προσελκυσης ψηφοφορων με την χρηση ψεματων, ηταν ανεκαθεν μηχανισμος της Δημοκρατιας τι αλλαζει τωρα λοιπον και με τα ηλεκτρονικα;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τρολ για κάθε γούστο:
- Τους δήθεν αριστερούς με φωτογραφία Τσε, συνθήματα κλπ
- Τους κρυφοσυριζαιους, που δεν ασχολούνται τόσο συστηματικά
- Τους φιλελε συριζαίους
- Τα και καλα χιουμοριστικα account
- Τους ακροδεξιούς ζαιους με φασιστική ορολογία.
- Τους φιλελε συριζαίους
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Highlander
Τσίπρας-ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός και το κόμμα που όλοι λατρεύουν να μισούν, οι μεν δεξιοί & πασόκοι, γιατί νέμεται την εξουσία που θεωρούν φεουδαρχικό τους προνόμιο, οι δε αριστεροί γιατί ''πρόδωσε'' την αριστερά, αν και του καταλογίζουν ότι ποτέ του δεν ήταν αριστερός
- Highlander
Το ΚΚΕ έχει κυρίως τρολ-απολογητές της ΝΔ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑05 Σεπ 2018, 14:50Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τρολ για κάθε γούστο:
- Τους φιλελε συριζαίους
- ΜπλεΜπουμπυς
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειαζεται τρολ για να συνεργαστει με την ΝΔ.Υπογραφει μαζι της ΜΝΗΜΟΝΙΑ και νομοσχεδια.Highlander έγραψε: ↑05 Σεπ 2018, 15:04Το ΚΚΕ έχει κυρίως τρολ-απολογητές της ΝΔ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑05 Σεπ 2018, 14:50Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τρολ για κάθε γούστο:
- Τους φιλελε συριζαίους

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Highlander
Τα fake news γίνονται τόσο εύκολα πιστευτά γιατί λένε σ'αυτούς που τα πιστεύουν αυτά που θέλουν να πιστέψουν & βολεύουν τις αφηγήσεις τους. Η αλήθεια καταλήγει να είναι μια ενοχλητική λεπτομέρεια...
- wooded glade
Εξαρτάται.Highlander έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 22:20Τα fake news γίνονται τόσο εύκολα πιστευτά γιατί λένε σ'αυτούς που τα πιστεύουν αυτά που θέλουν να πιστέψουν & βολεύουν τις αφηγήσεις τους. Η αλήθεια καταλήγει να είναι μια ενοχλητική λεπτομέρεια...
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου τα έχουν φάει τόσο πολύ στη μάπα ώστε μάλλον δεν συγκινούνται.
"για μεγάλο 10άρι ο θρύλος"
"ο Πέτρας στην ΑΕΚ"
"έρχεται ο Χάτζι"
"παραμίλαγε το αεροδρόμιο με Ντιόγκο"
Αυτή η απόπειρα για mind control πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Είναι συν τοις άλλοις άκομψο...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτό είναι κατόρθωμα της φασιστεράς. Με την πολιτική των ανοικτών συνόρων ((ανοίξαμε και σας περιμένουμε)) ανάγκασε τους λαούς της Ευρώπης να αντιδράσουν.Highlander έγραψε: ↑04 Σεπ 2018, 00:49Η Ρωσία προσπαθεί να δημιουργήσει μία φασιστική Ευρώπη. Είναι στο χέρι όλων μας να μην το πετύχει.
Με τα καμώματα και ιδεοληψίες της δυστυχώς η φασιστερά ρίχνει τους λαούς στην αγκαλιά της ακροδεξιάς!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δυστυχώς το νήμα με τις παπαριές είναι κλειδωμένο!Highlander έγραψε: ↑05 Σεπ 2018, 08:10Γιατί παρέχει αξιόπιστη ενημέρωση στον πολίτη.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Αυτό δεν είναι τίποτα. Το 1969 ο Αρης πήγε και έπαιξε στην Βουδαπέστη με την Ουϊπεστ γιά το Κύπελλο Εκθέσεων. Ε, το ματς δεν το μετέδιδε ούτε το ραδιόφωνο. Το σκορ το μάθαμε από αθλητικές εφημερίδες: 9-1. Κυκλοφορούσε όμως η φήμη ότι δεν ήταν αυτό το αληθινό σκορ και ότι το αληθινό ήταν 17-0.wooded glade έγραψε: ↑04 Σεπ 2018, 00:48Μεγαλύτερες δυνατότητες επικοινωνίας ίσον περισσότερα φάκε νιούζ.
Μικρές δυνατότητες επικοινωνίας ίσον λιγώτερα νιούς και φάκε νιούζ.
Την εποχή των μικρών δυνατοτήτων εγώ θυμάμαι που δεν μαθαίναμε στο εξωτερικό ούτε τα αποτελέσματα της Α' Εθνικής. Το ηρωϊκό 5-3 της Παναχαϊκής επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα εγώ το είχα μάθει από ένα φύλλο των Τάϊμς που το πέταξε ένας Άγγλος στο κατάστρωμα ενός πλοίου. Και δεν τα είχαν και σε σε κάθε τεύχος της Δευτέρας οι Τάϊμς.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- wooded glade
Οι Τάϊμς άλλοτε βάζανε αποτελέσματα Α' εθνικής, άλλοτε δε βάζανε. Όποτε το θυμόντουσαν.Leporello έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 20:23Αυτό δεν είναι τίποτα. Το 1969 ο Αρης πήγε και έπαιξε στην Βουδαπέστη με την Ουϊπεστ γιά το Κύπελλο Εκθέσεων. Ε, το ματς δεν το μετέδιδε ούτε το ραδιόφωνο. Το σκορ το μάθαμε από αθλητικές εφημερίδες: 9-1. Κυκλοφορούσε όμως η φήμη ότι δεν ήταν αυτό το αληθινό σκορ και ότι το αληθινό ήταν 17-0.wooded glade έγραψε: ↑04 Σεπ 2018, 00:48Μεγαλύτερες δυνατότητες επικοινωνίας ίσον περισσότερα φάκε νιούζ.
Μικρές δυνατότητες επικοινωνίας ίσον λιγώτερα νιούς και φάκε νιούζ.
Την εποχή των μικρών δυνατοτήτων εγώ θυμάμαι που δεν μαθαίναμε στο εξωτερικό ούτε τα αποτελέσματα της Α' Εθνικής. Το ηρωϊκό 5-3 της Παναχαϊκής επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα εγώ το είχα μάθει από ένα φύλλο των Τάϊμς που το πέταξε ένας Άγγλος στο κατάστρωμα ενός πλοίου. Και δεν τα είχαν και σε σε κάθε τεύχος της Δευτέρας οι Τάϊμς.
Για Ουϊπεστ - Άρης έχω απευθύνει ερώτημα στο site της Ουϊπεστ. Τότε λέγανε ότι ο Πατακός παρεκάλεσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Fake News περί επιστράτευσης
από Otto Weininger » 08 Οκτ 2024, 10:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 696 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
09 Οκτ 2024, 16:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κυβερνητικά fake news για υποβρύχιο καλώδιο και Γάνδη
από Αρίστος » 11 Απρ 2025, 22:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
17 Απρ 2025, 14:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δείτε τον μπουμπούκο να αναπαράγει fake news ενός μέθυσο
από Μαδουραίος » 09 Ιουν 2024, 06:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
09 Ιουν 2024, 06:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση FAKE news η αλλιως ΗΠΑ,Ευρωπη και Γκαιμπελς εις σαρκαν μιαν.
από Frappezitis » 11 Οκτ 2023, 15:14 » σε Διεθνής πολιτική - 85 Απαντήσεις
- 4085 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
07 Ιαν 2025, 13:19
-