Νιφλαμολ η μεσουλιντ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Νιφλαμολ η μεσουλιντ;
Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει λύση, μόνο φυσιοθεραπείες . και μεσουλιντ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Εχεις χρονια να δεις μπαλα μαλλον.Εχουν ξεπεραστει οι Καραγκουνηδες
SpoilerShow
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν παρακολουθω ποδοσφαιρο, αλλα μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση οταν το ειχα παρατηρησει! Αν δεν κανω λαθος, στο ευρωπαικο το '04. Ηταν τοσο υπερβολικος και αστειος!

epic thread
Δεν είναι εδώ και ο JJ να προτείνει Μesulidl - καταπραΰνουν τον πόνο χωρις παρενέργειες
αλήθεια, γκομπακ τα δυό μεσουλίντ τα πήρες σε χάπια ή υπόθετα;

το κερατό μου να μην προλάβω το νήμα από την αρχή
Δεν είναι εδώ και ο JJ να προτείνει Μesulidl - καταπραΰνουν τον πόνο χωρις παρενέργειες
αλήθεια, γκομπακ τα δυό μεσουλίντ τα πήρες σε χάπια ή υπόθετα;
SpoilerShow

το κερατό μου να μην προλάβω το νήμα από την αρχή

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Noted.
Χατήρια δε χαλάμε, θα επανορθώσουμε, ότι θέλει ο Όρι μας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Απτο εμβολιο θα είναι.
Χτύπησε νεύρο η βελόνα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εσυ κανεις aspiration ψεκα η τους το πετας μεσα στη φλεβα;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το βάζω στο βουρτσακι του ραπιντ και το χώνω στην υποφυση.GoBack έγραψε: ↑22 Νοέμ 2021, 19:09Εσυ κανεις aspiration ψεκα η τους το πετας μεσα στη φλεβα;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δοκιμασες να φωναξεις καμια ταυλανδη/γιαπωνεζα μασεζ?GoBack έγραψε: ↑22 Νοέμ 2021, 19:09Εσυ κανεις aspiration ψεκα η τους το πετας μεσα στη φλεβα;

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Το μουδιασμα εφτιαξε μονο του μετα απο λιγο καιρο και δεν ξαναρθε

Πέρασαν και 3,5 χρόνια...
Occasio facit furem
Εγώ βρήκα δύο λεσβιάκια των 60/ώρα, ρώτησα τον γγ να με πει τι λένε αλλά οι κακόβουλοι σβήσανε το νήμα και τον μπανάρανε (πάλι

Πως να πάρω τέτοιο ρίσκο τώρα με λες; άμα με έλεγε ο γγ ότι ήταν γτπ ψεκάθαρα δεν θα το σκεφτόμουνα ούτε δευτερόλεπτο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Παρε μεζουλιντ, το χρησιμοποιουσε μια γκομενα μου που την εκτιμουσα πολυ και ελεγε οτι ολα της περνουσαν μ' αυτο. 
.

.
Αναφερεσαι στο Ελληνορωσικο combo της συμπρωτευουσας;