ΚαλόFeindflug έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 15:11Τύπε, επειδή ο Καίσαρας ήταν Ιούλιος δεν σημαίνει ότι ο Μάρκος ήταν Απρίλιος.Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 15:00Αδελφοί καραμαζοφ ντοστογιεφσκι
Το εις εαυτόν Μάρκος Απρίλιος
Καινή διαθήκη
Γράψτε μας τρία βιβλία που όλοι οι νέοι πρέπει να διαβάσουν
Re: Γράψτε μας τρία βιβλία που όλοι οι νέοι πρέπει να διαβάσουν
Ναι δεν διαφωνώ, αλλά αφού δεν έθεσε κάποιο ηλικιακό διάστημα ο OP εγώ ας πούμε έβαλα κάποια βιβλία που θα διάβαζε κάποιος 15+ χρονών.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Feindflug έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 15:11Τύπε, επειδή ο Καίσαρας ήταν Ιούλιος δεν σημαίνει ότι ο Μάρκος ήταν Απρίλιος.Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 15:00Αδελφοί καραμαζοφ ντοστογιεφσκι
Καινή διαθήκη

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δύσκολη ερώτηση πάντως. Την σκέφτομαι ώρα
Θα έλεγα - Μακρυά απο Ντοστογιέφσκυ. Οτιδήποτε - βλάπτει στα νεύρα.
απο Αμερικάνικα - μάλλον Χακ Φιν
απο Εγγλέζικα - Σουιφτ: Ταξίδια Γκάλιβερ (όχι την παιδική έκδοση) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Εγγλέζικα β: αν ντε και καλά θέλει Ντίκενς, τότε Μεγάλες Προσδοκίες
Απο Ελληνικά - Καζαντζάκης : Καπετάν-Μιχάλης - (λες για νέους, οπότε βάζουμε βάσεις. όχι Ζορμπάδες και Ασκητικές )
Τιμης ένεκεν:
απ τα γαλλιά μόνο Ουγκώ - Άθλιους // Ντουμα και Βερν έχουν πλάκα αλλά είναι για τα κόμικς
Θα έλεγα - Μακρυά απο Ντοστογιέφσκυ. Οτιδήποτε - βλάπτει στα νεύρα.
απο Αμερικάνικα - μάλλον Χακ Φιν
απο Εγγλέζικα - Σουιφτ: Ταξίδια Γκάλιβερ (όχι την παιδική έκδοση) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Εγγλέζικα β: αν ντε και καλά θέλει Ντίκενς, τότε Μεγάλες Προσδοκίες
Απο Ελληνικά - Καζαντζάκης : Καπετάν-Μιχάλης - (λες για νέους, οπότε βάζουμε βάσεις. όχι Ζορμπάδες και Ασκητικές )
Τιμης ένεκεν:
απ τα γαλλιά μόνο Ουγκώ - Άθλιους // Ντουμα και Βερν έχουν πλάκα αλλά είναι για τα κόμικς
Απρίλιος από το aperire (ανοίγω) εξού και ανοιξιςYochanan έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 15:57Feindflug έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 15:11Τύπε, επειδή ο Καίσαρας ήταν Ιούλιος δεν σημαίνει ότι ο Μάρκος ήταν Απρίλιος.Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 15:00Αδελφοί καραμαζοφ ντοστογιεφσκι
Καινή διαθήκηπαντως λογικα απο κει πρεπει να βγαινει - ξέρουμε ιουν,ιουλ,αυγ αλλα νομίζω σεπτεμρβιος ηταν ο 7ος και απριλιος μπορει να βγαινει απο το aurel (με το χρυσο κατι)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μα η ανάγνωση ήταν και θα είναι κάτι συγκριτικό. Και ακριβώς γι ´αυτό νομίζω ότι η χ ή ψ ηλικία δεν συνεπάγεται την ίδια δυνατότητα αξιολόγησης. Και ακριβώς γι ´αυτό όταν διαβάζουμε τα ίδια βιβλία που διαβάσαμε σε νεώτερες ηλικίες, η αίσθηση μπορεί να είναι τελείως διαφορετική. Κάποια θα είναι "μικρότερα" και κάποια πολύ "μεγαλύτερα" από το μέγεθος που τους αποδώσαμε τότε.klg έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 15:54Ναι δεν διαφωνώ, αλλά αφού δεν έθεσε κάποιο ηλικιακό διάστημα ο OP εγώ ας πούμε έβαλα κάποια βιβλία που θα διάβαζε κάποιος 15+ χρονών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

.
.
Αυτό το έπαθα με τα βιβλία του Έσσε, όταν προσπάθησα να τα ξαναδιαβάσω μεγάλοςΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 16:14Μα η ανάγνωση ήταν και θα είναι κάτι συγκριτικό. Και ακριβώς γι ´αυτό νομίζω ότι η χ ή ψ ηλικία δεν συνεπάγεται την ίδια δυνατότητα αξιολόγησης. Και ακριβώς γι ´αυτό όταν διαβάζουμε τα ίδια βιβλία που διαβάσαμε σε νεώτερες ηλικίες, η αίσθηση μπορεί να είναι τελείως διαφορετική. Κάποια θα είναι "μικρότερα" και κάποια πολύ "μεγαλύτερα" από το μέγεθος που τους αποδώσαμε τότε.
ΕCCETAI HMAP!
.
.
Δεν θυμάμαι αν σας το έγραψα, αλλά εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησα ένα σεμινάριο διόρθωσης και επιμέλειας κειμένων.
Αφού μου φορτώσατε το ρολακι, θα το παίξω μέχρι τέλους .
Κανόνισε λοιπόν να με κουρδιζεις

-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 27 Νοέμ 2021, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Προφανώς σε αρκετά βιβλία θα επιστρέψεις και σε μεγαλύτερη ηλικία και θα τα ξαναδιαβάσεις. Αλλά δεν έχει σχέση με αυτό που είπα. Δεν θα πρότεινα σε ένα 10χρονο να διαβάσει Carnap, βέβαια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να διαβάσει Carnap. Δεν βλέπω όμως το λόγο να διαβάσει κάτι τέτοιο, για να επιστρέψει μετά από μια δεκαετία (ή δύο) και να συνειδητοποιήσει ότι μάλλον η οντολογία είναι πιο ενδιαφέρον θέμα από ότι πίστευε όταν ήταν 10.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 16:14Μα η ανάγνωση ήταν και θα είναι κάτι συγκριτικό. Και ακριβώς γι ´αυτό νομίζω ότι η χ ή ψ ηλικία δεν συνεπάγεται την ίδια δυνατότητα αξιολόγησης. Και ακριβώς γι ´αυτό όταν διαβάζουμε τα ίδια βιβλία που διαβάσαμε σε νεώτερες ηλικίες, η αίσθηση μπορεί να είναι τελείως διαφορετική. Κάποια θα είναι "μικρότερα" και κάποια πολύ "μεγαλύτερα" από το μέγεθος που τους αποδώσαμε τότε.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι νέοι δεν αγοράζουν και δε διαβάζουν βιβλία?
από Ίακχος » 20 Νοέμ 2024, 09:58 » σε Λογοτεχνία - 107 Απαντήσεις
- 3001 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
20 Νοέμ 2024, 23:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γράψτε την ιστορία της σχέσης σας με το σκάκι.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 28 Φεβ 2025, 23:59 » σε Παιχνίδια - 15 Απαντήσεις
- 874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
15 Μαρ 2025, 10:12
-
-
- 22 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
14 Απρ 2025, 13:43
-
-
Νέα δημοσίευση Αποχωρούν οι νέοι από τον σύριζα
από Ληστοσυμμορίτης » 19 Νοέμ 2023, 20:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 80 Απαντήσεις
- 1918 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
28 Νοέμ 2023, 00:19
-