εξηγεί το τι και πως από την εισαγωγή ακόμα της φάρμας των ζώων,
δεν είδα πάντως μέχρι στιγμής πρόταση για το Revolt against the modern world του J..Evola
no worries πάντως, έχει αναλάβει άλλος τον "εισοδισμό"
/hides & prepares for πλανητικό πήξιμο από τα woke
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Μου κάνει λίγο αστείο που όλοι οι δεξιοί (και παραπέρα) έχουν τον Οργουελ πάνω-πάνω λες και ο Όργουελ ήταν κάποιος δεξιόστροφος.
Γιατί,όσο να πεις,το "μοντέλο" που πρέσβευε ο Όργουελ δεν ήταν και αυτό που θα λέγαμε "αντικομουνιστικό".Μην ήταν και πιο βαρύ του Σταλινισμού δεν ξέρω.
Δείτε το λίγο πρίν κάνετε προτάσεις και μην πιάνεστε από τα πάνω-πάνω.
Ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αν απλά δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα; Ασ' το καλύτερα. Που να πηγαίναμε σε άλλα ζητήματα, πιο "τεχνοκρατικά".
Μου κάνει λίγο αστείο που όλοι οι δεξιοί (και παραπέρα) έχουν τον Οργουελ πάνω-πάνω λες και ο Όργουελ ήταν κάποιος δεξιόστροφος.
Γιατί,όσο να πεις,το "μοντέλο" που πρέσβευε ο Όργουελ δεν ήταν και αυτό που θα λέγαμε "αντικομουνιστικό".Μην ήταν και πιο βαρύ του Σταλινισμού δεν ξέρω.
Για εξήγησε γερόντα, το καθεστώς που περιγράφει στο συγκεκριμένο βιβλίο με ποιο προσομοιάζει περισσότερο; Με της ΕΣΣΔ ή με της Κίνας;
Μην πάμε και στην "Φάρμα των ζώων και τρέχεις στην σπηλιά σου.
Αλλιώς
-Weird Scenes Inside The Canyon - μιας και αναφερθήκαμε σε αυτό χθες
-Thanks For The Memories - πως πραγματοποιείται η αλλαγή προσωπικότητας μέσω MK-Ultra -Vigilant Citizen ,τα άπαντα,σε ηλεκτρονική μορφή
Δεν έχει σημασία τι πρέσβευε,ειδικά εάν κάποιος υποψιάζεται ότι το μοντέλο που πρέσβευε ήταν απλώς ανέφικτο.
Σημασία έχει τι έγραψε και το 1984 έχει σαφείς αντικομμουνιστικές αλληγορίες.
Τι να πρέσβευε, χαφιές της ασφάλειας ήτανε.
Καλός συγγραφέας όμως, δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσαν τα έργα του. Ως αλληγορίες είναι too on the nose για το σημερινό αναγνώστη.
Αν έγραφα εγώ κάτι τέτοιο,θα ερχόσουν να μου ζητήσεις λινκ κλπ
Εγώ δεν σου ζητάω γιατί ξέρω ότι ήταν χαφιές της ασφάλειας.
Όπως και ότι οι περισσότεροι ποπ-ροκ σταρς και ηθοποιοί είναι σπιούνοι,σατανιστές κλπ
Ρε μλκς έκατσα και διάβασα 7 σελίδες και κοίταζα τις προτάσεις σας οι οποίες ενώ (οι περισσότερες) είναι μεν καλές, κυριολεκτικά είναι για τον POOCHO όταν ο ΟΡ ζητάει 3 γαμημενα βιβλία τα οποία θα πρέπει να διαβάσουν όλοι οι νέοι και που για πολλούς εξ αυτών θα είναι και τα μοναδικά τους.
Ένας καργιολης από σας, ένας έστω, δεν πρότεινε ένα επιστημονικό βιβλίο ρε μλκς. Λίγο επιστήμη να μην είναι το μυαλό του σαν γίδας βραστης.
Πείτε ένα επιστημονικό πρώτα και μετά βάλτε τις γαμωαμπελοφιλοσοφιες σας.
Πραγματικά για γέλια. Και μετά απορείτε γιατί πχ κόσμος πεθαίνει από μαγκαλια.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Όπως και ότι οι περισσότεροι ποπ-ροκ σταρς και ηθοποιοί είναι σπιούνοι,σατανιστές κλπ
Το παραμύθι του Αισώπου με το αγόρι και το λύκο το έχεις διαβάσει;
Το παραμύθι του Αισώπου με το αγόρι και το λύκο το έχεις διαβάσει;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.