Μπόντατζ ρινγκ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Μπόντατζ ρινγκ

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Μόλις το έψαξα.BigChiefWahoo έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 23:40Δεν έχεις διαβάσει Στήβεν Κινγκ,Το Παιχνίδι του Τζέραλντ ;

Μου πήρε την ιδέα ο άτιμος.

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τα χέρια είναι απλά τυλιγμένα με ένα χριτς χρατς, οπότε, κάποια που μπορεί να κάνει το παρακάτω, βγαίνει άνετα.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Otto Weininger
Α, τέτοιο; Αυτό θέλει σχοινιά. Αλλά πρέπει να ξέρεις να δενεις με σωστό τρόπο.Null έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 22:57Βάλε κανένα που να δένει χέρια πόδια στο κεφάλι ξέρω γω. Ότι πιο άβολο υπάρχει. Το φοράει και την βρίσκεις εκεί που την ακουμπησεςOtto Weininger έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 22:50να σου δείξω, αλλά πες μου πρώτα τι ψάχνεις. Όσο για το νανέλαιο δεν μπορώ να πω περισσότερα, αφορά τον Blacksmith.
Pro stuff.
Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 κοπέλες όμως. Ή μια να κάνει το τραπεζάκι που θες και με την άλλη να ασχολείσαι
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το ένα ακριβό, το άλλο άβολο, το παράλλο δύσκολο...
Πάρτε ένα πακέτο δεματικά με 3 ευρώ από τον Ασέβαστο ρε τύπισσες και τύποι και αφήστε μας ήσυχους, που θέλετε και φθηνά και βολικά και κίνκυ.
Πάρτε ένα πακέτο δεματικά με 3 ευρώ από τον Ασέβαστο ρε τύπισσες και τύποι και αφήστε μας ήσυχους, που θέλετε και φθηνά και βολικά και κίνκυ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Να κοπεί και η ροή του αίματος, για να 'χεις φυσικό μαύρισμα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Διέδιδε το λόγο του Κυρίου και της εγκράτειας. Βέβαια οι αντίχριστοι βαρέθηκαν και τον έριξαν στην πυρά. Αλητεία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Cecily Anne έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 23:32Σωστή. Εγώ είχα φοβία μη με βρει σεισμός, φωτιά κλπ. σε ντουζιέρα. Τελικά με βρήκε μεγάλος σεισμός (με διάρκεια) πάνω στο χέσιμο. Μου φώναζε ο πατέρας μου να βγω από το σπίτι για μεγάλο διάστημα κι εγώ ήμουν σε φάση "να σκουπιστώ, να μη σκουπιστώ". Τελικά είπα δε γαμιέται θα τελειώσω κι αν πεθάνω πέθανα, χεσμένη και ξεβράκωτη δε φεύγω από τη τουαλέτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλό και φιλήσυχο ανθρωπάκι που στην τελική δεν πείραξε κανέναν και τίποτα.Ερμής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 11:18Διέδιδε το λόγο του Κυρίου και της εγκράτειας. Βέβαια οι αντίχριστοι βαρέθηκαν και τον έριξαν στην πυρά. Αλητεία.
Νομίζω δεν άντεξαν την πολλή εγκράτεια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και οι βανίλιες έχουν ψυχή και οι κανέλες και τα μοσχοκάρφια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Otto Weininger έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 00:13Α, τέτοιο; Αυτό θέλει σχοινιά. Αλλά πρέπει να ξέρεις να δενεις με σωστό τρόπο.Null έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 22:57Βάλε κανένα που να δένει χέρια πόδια στο κεφάλι ξέρω γω. Ότι πιο άβολο υπάρχει. Το φοράει και την βρίσκεις εκεί που την ακουμπησεςOtto Weininger έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 22:50
να σου δείξω, αλλά πες μου πρώτα τι ψάχνεις. Όσο για το νανέλαιο δεν μπορώ να πω περισσότερα, αφορά τον Blacksmith.
Pro stuff.
Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 κοπέλες όμως. Ή μια να κάνει το τραπεζάκι που θες και με την άλλη να ασχολείσαι
.
Τραπεζάκι και δέσιμο εδώ.....2 σε 1.....
.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Ω ρε φίλε. Κάτι ξέρω εγώ και δεν χωνεύω τα δεσίματα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 11:43Cecily Anne έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 23:32Σωστή. Εγώ είχα φοβία μη με βρει σεισμός, φωτιά κλπ. σε ντουζιέρα. Τελικά με βρήκε μεγάλος σεισμός (με διάρκεια) πάνω στο χέσιμο. Μου φώναζε ο πατέρας μου να βγω από το σπίτι για μεγάλο διάστημα κι εγώ ήμουν σε φάση "να σκουπιστώ, να μη σκουπιστώ". Τελικά είπα δε γαμιέται θα τελειώσω κι αν πεθάνω πέθανα, χεσμένη και ξεβράκωτη δε φεύγω από τη τουαλέτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...