Απορίες
Re: Απορίες
1. Υπάρχει νόμιμος τρόπος να κρατήσω μπάκαπ από ίμπουκς που έχω προμηθευτεί νόμιμα;
2. Αν δεν έχω κρατήσει μπάκαπ και καταστραφεί το κιντλ, μπορώ να τα ανασύρω νόμιμα χωρίς να ξαναπληρώσω;
2. Αν δεν έχω κρατήσει μπάκαπ και καταστραφεί το κιντλ, μπορώ να τα ανασύρω νόμιμα χωρίς να ξαναπληρώσω;
Ακολουθεί βίαιη σκηνή από ταινία και σπόιλερ για το three billboards outside ebbing missouri. Αν δεν έχετε δει την ταινία και θέλετε να την δείτε, μην ανοίξετε το παράθυρο.
Νομότυπα, μετά από κάτι τέτοιο, ο μπάτσος θα έμπλεκε ποινικά, ή
SpoilerShow
SpoilerShow
η απόλυσή του και μόνο θα τον καθάριζε όπως έγινε στην ταινία;;
Υπερεπείγοντα
1. Το εργαλείο σε μια μηχανή του εσπρέσο που αδειάζεις μέσα τον αλεσμένο καφέ από τον μύλο για να τον βάλεις κάτω από το καυτό νερό πώς λέγεται;
Αυτό που έχει μία χειρολαβή και στην άκρη της το δοχείο.
2. Πότε ένα κτήριο αποκτά διεύθυνση; Βγαίνει με την άδεια οικοδομής ή πρέπει να χτιστεί πρώτα;
Αυτό που έχει μία χειρολαβή και στην άκρη της το δοχείο.
2. Πότε ένα κτήριο αποκτά διεύθυνση; Βγαίνει με την άδεια οικοδομής ή πρέπει να χτιστεί πρώτα;
Re: Υπερεπείγοντα
Πώς λέγεται αυτό το γκατζετάκι βρε; Αν δεν μου απαντήσετε άμεσα θα ανοίξω καινούργιο θέμα.
Καβλιτζέκι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ιν γιορ φέης
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μου απάντησε ο EKPLIKTIKOS. Λέγεται γκρουπ.
Πως μπορώ να φτιάξω καπουτσίνο με εσπρέσο χωρίς μηχανή και όχι με φακελάκι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Να βράσεις τον καφέ στο μπρίκι και μετά να τον στραγγίσεις με χαρτοπετσέτα. Για τον αφρό πρέπει να χρησιμοποιήσεις τσαϊρό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Γίνε λίγο πιο σαφής παιδί μου. Έχω εσπρέσο αζερα. Πως τον κάνω καπουτσίνο;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 13:35Να βράσεις τον καφέ στο μπρίκι και μετά να τον στραγγίσεις με χαρτοπετσέτα. Για τον αφρό πρέπει να χρησιμοποιήσεις τσαϊρό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εάν έχεις στιγμιαίο καφέ, τότε απομένει ο αφρός. Χτυπα στο σεικερ λίγο γάλα για 45 δευτερόλεπτα και μετά για άλλα τόσα στον φούρνο μικροκυμάτων.Naida έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 13:37Γίνε λίγο πιο σαφής παιδί μου. Έχω εσπρέσο αζερα. Πως τον κάνω καπουτσίνο;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 13:35Να βράσεις τον καφέ στο μπρίκι και μετά να τον στραγγίσεις με χαρτοπετσέτα. Για τον αφρό πρέπει να χρησιμοποιήσεις τσαϊρό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Το αφρογαλο έχω τρόπο να το κάνω. Τον εσπρέσο πως κάνω χωρίς καφετιέρα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 16:53Εάν έχεις στιγμιαίο καφέ, τότε απομένει ο αφρός. Χτυπα στο σεικερ λίγο γάλα για 45 δευτερόλεπτα και μετά για άλλα τόσα στον φούρνο μικροκυμάτων.Naida έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 13:37Γίνε λίγο πιο σαφής παιδί μου. Έχω εσπρέσο αζερα. Πως τον κάνω καπουτσίνο;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 13:35
Να βράσεις τον καφέ στο μπρίκι και μετά να τον στραγγίσεις με χαρτοπετσέτα. Για τον αφρό πρέπει να χρησιμοποιήσεις τσαϊρό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σου είπα πιο πάνω.Naida έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 16:54Το αφρογαλο έχω τρόπο να το κάνω. Τον εσπρέσο πως κάνω χωρίς καφετιέρα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 16:53Εάν έχεις στιγμιαίο καφέ, τότε απομένει ο αφρός. Χτυπα στο σεικερ λίγο γάλα για 45 δευτερόλεπτα και μετά για άλλα τόσα στον φούρνο μικροκυμάτων.
☦𓀢
☦𓀢
Μπορει καποιος να μου υπενθυμισει εαν επιτρεπεται η προσβαση σε ανεμβολιαστους,με ραπιντ, σε θεατρα και συναυλιες; Ποτε ληγουν τα μετρα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιες απορίες που έχω γι αυτό το βίντεο.
από Εκτωρ » 30 Οκτ 2023, 17:40 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
30 Οκτ 2023, 17:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορίες σχετικά με το Αττικό ημερολόγιο
από τίποτα » 08 Ιούλ 2024, 11:30 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
09 Ιούλ 2024, 16:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΎΟ ΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΡΊΕΣ (για θέματα Ληστείες)
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 01 Σεπ 2024, 08:39 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Σεπ 2024, 12:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση 41 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ για τη γνησιότητα των βίντεο των Τεμπών
από Αρίστος » 31 Μαρ 2025, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-