Ποιας εταιριας τα ζυμαρικα σας αρεσουν;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Ποιας εταιριας τα ζυμαρικα σας αρεσουν;
α εκτος απο 5δ μακβελ και ολικης μισκο παιρνω και υψηλης πρωτεινης μακαρονια μελισσα.
αυτην την τριαδα
το να παρω τωρα απλα λευκα,δεν μου λεει τιποτα,ας φαω μια πιτσα καλυτερα
αυτην την τριαδα
το να παρω τωρα απλα λευκα,δεν μου λεει τιποτα,ας φαω μια πιτσα καλυτερα
Ψωμί με ψωμί τρως ρε δικέ μου;Volk έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 05:26Καθε μακαρονας που σεβεται τον εαυτο του, πρεπει να δοκιμασει συνταγες του Τζεναρο, επακριβως εκτελεση, οπως τις δειχνει.
Εκτελεστε τις συνταγες ακριβως οπως τις δειχνει και μετα θα καταλαβετε οτι ο ανθρωπος ειναι απλα κορυφη!
Για τους σκληροπυρηνικους, προτεινω μαζι με καθε πιατο να χετε γνησιο προζυμενιο ψωμι!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ παίρνω αυτά, τύπεΣπύρος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 05:19Η κατανάλωση γλουτένης δεν κάνει καλό. Τα κοινά μακαρόνια περιέχουν πολύ γλουτένη. Αρχαία στάρια έχουν λιγότερη γλουτένη. Θα παραθέσω περιεκτικότητα με αναγωγή σε ποσοστό πρωτεΐνης ανά 100 γρ μακαρονιών:
Αμερικάνικα μακαρόνια καμούτ βιολογικά
πρωτεΐνη = 18 γρ
Ιταλικά μακαρόνια μονόκοκκου σίτου βιολογικά Jovial
πρωτεΐνη = 16 γρ
διάφορα βιολογικά η συμβατικά μακαρόνια δίκοκκου σίτου(ζέας)
πρωτεΐνη = 12 ή 13 ή 14 γρ
μακαρόνια σπέλτας(Dinkel)
πρωτεΐνη ~ 13 γρ
De Cecco, Rummo
πρωτεΐνη = 14 γρ
Βαρίλα
πρωτεΐνη = 12,5 γρ
Μίσκο, Μέλισσα
πρωτεΐνη = 12 γρ
Τα ποιοτικά μακαρόνια ζέας έχουν καλή γεύση αλλά είναι μαλακά. Τα μακαρόνια ζέας Μέλισσα είναι χάλια. Το καμούτ έχει κάπως λιγότερη γλουτένη από τα κοινά στάρια αλλά αν κάποιος θέλει να μειώσει την κατανάλωση γλουτένης πρέπει να πάει σε ζέα ή μονόκοκκο.

Dein Herz, meine Gier
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Που τα βρίσκουμε τα rummo; Τιμή; Τα dececco τα παίρνω απο βασιλοπουλο και δεν έχω άλλο σούπερ μάρκετ κοντά μου να ψαχτω. Τα έπαιρνα με προσφορά 1,44 και τώρα τα έχει 1,92 που είναι αρκετά ακριβά. Θα περιμένω κάποια πτώση για να πάρω καμιά δεκαριά πακέτα πάλι.
Για πείτε τιμές και που μπορούμε να βρούμε αυτά τα "περίεργα".
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Μέλισσα, ΜΑΚΒΕΛ (ειδικά το κριθαράκι τους al dente)
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Παλιοτερα ναι, το εκανα συχνα.Feindflug έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 13:53Ψωμί με ψωμί τρως ρε δικέ μου;Volk έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 05:26Καθε μακαρονας που σεβεται τον εαυτο του, πρεπει να δοκιμασει συνταγες του Τζεναρο, επακριβως εκτελεση, οπως τις δειχνει.
Εκτελεστε τις συνταγες ακριβως οπως τις δειχνει και μετα θα καταλαβετε οτι ο ανθρωπος ειναι απλα κορυφη!
Για τους σκληροπυρηνικους, προτεινω μαζι με καθε πιατο να χετε γνησιο προζυμενιο ψωμι!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Αν μενεις Αθηνα, εχει ο Θανοπουλος στην εξοδο της εθνικης στη Κηφισια.Πτολεμαίος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 14:05Που τα βρίσκουμε τα rummo; Τιμή; Τα dececco τα παίρνω απο βασιλοπουλο και δεν έχω άλλο σούπερ μάρκετ κοντά μου να ψαχτω. Τα έπαιρνα με προσφορά 1,44 και τώρα τα έχει 1,92 που είναι αρκετά ακριβά. Θα περιμένω κάποια πτώση για να πάρω καμιά δεκαριά πακέτα πάλι.
https://www.thanopoulos.gr/el/makaronia ... 00035.html
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Εγώ όταν έχω την επιλογή διαλέγω τα Ήλιος.
Εγω τα παιρνω ολα χονδρική με τιμολόγιο στο τελος του καλοκαιριού. Λιανικη ξερω και εγω το AB στα de cecco.Πτολεμαίος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 14:05Που τα βρίσκουμε τα rummo; Τιμή; Τα dececco τα παίρνω απο βασιλοπουλο και δεν έχω άλλο σούπερ μάρκετ κοντά μου να ψαχτω. Τα έπαιρνα με προσφορά 1,44 και τώρα τα έχει 1,92 που είναι αρκετά ακριβά. Θα περιμένω κάποια πτώση για να πάρω καμιά δεκαριά πακέτα πάλι.
Παντως αυτα και αλλα πολλα (πραγματικά μεγαλη συλλογη σε ξενα ποιοτικα προϊόντα, κυρίως ιταλικα) τα φερνει η global foods και πουλαει χονδρικη σε μαγαζια. Αν τους παρεις τηλ υποθέτω οτι θα σου πουν σε ποια.
http://www.globalfoods.gr/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 28 Νοέμ 2021, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ και εγώ για τα rummo.
Rummo έχει σίγουρα το Cibo et Vino στο Κολωνάκι και υποθέτω και τα υπόλοιπα deli τριγύρω από την πλατεία θα τα έχουν.Volk έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 14:12Αν μενεις Αθηνα, εχει ο Θανοπουλος στην εξοδο της εθνικης στη Κηφισια.Πτολεμαίος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 14:05Που τα βρίσκουμε τα rummo; Τιμή; Τα dececco τα παίρνω απο βασιλοπουλο και δεν έχω άλλο σούπερ μάρκετ κοντά μου να ψαχτω. Τα έπαιρνα με προσφορά 1,44 και τώρα τα έχει 1,92 που είναι αρκετά ακριβά. Θα περιμένω κάποια πτώση για να πάρω καμιά δεκαριά πακέτα πάλι.
https://www.thanopoulos.gr/el/makaronia ... 00035.html
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
panos291 έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 14:15Εγω τα παιρνω ολα χονδρική με τιμολόγιο στο τελος του καλοκαιριού. Λιανικη ξερω και εγω το AB στα de cecco.Πτολεμαίος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2021, 14:05Που τα βρίσκουμε τα rummo; Τιμή; Τα dececco τα παίρνω απο βασιλοπουλο και δεν έχω άλλο σούπερ μάρκετ κοντά μου να ψαχτω. Τα έπαιρνα με προσφορά 1,44 και τώρα τα έχει 1,92 που είναι αρκετά ακριβά. Θα περιμένω κάποια πτώση για να πάρω καμιά δεκαριά πακέτα πάλι.
Παντως αυτα και αλλα πολλα (πραγματικά μεγαλη συλλογη σε ξενα ποιοτικα προϊόντα, κυρίως ιταλικα) τα φερνει η global foods και πουλαει χονδρικη σε μαγαζια. Αν τους παρεις τηλ υποθέτω οτι θα σου πουν σε ποια.
http://www.globalfoods.gr/

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Ακόμα δεν μπει κάποιος να γράψει ότι μαγειρεύει ζυμαρικά που έχει φτιάξει μόνος του;
Τα Μelissa είναι τα καλύτερα, γι' αυτό και πιο ακριβά .Misco ακολουθούν, τα Μάκβελ στέκονται αξιοπρεπώς για μαζική και φθηνή παραγγελία.
Yπάρχουν βέβαια και τα Combino του Λιντλ. Τρώγονται όταν δεν υπάρχει τίποτε άλλο και σε περίπτωση λιμοκτονίας ,αλλιώς ούτε γάτες και σκυλιά δεν τα τρώνε.
Yπάρχουν βέβαια και τα Combino του Λιντλ. Τρώγονται όταν δεν υπάρχει τίποτε άλλο και σε περίπτωση λιμοκτονίας ,αλλιώς ούτε γάτες και σκυλιά δεν τα τρώνε.
Δεν νομίζω να έχει περάσει κι ουτε θα περάσει ποτέ, πχωρουμίτης που να φτιάχνει μόνος του τα ζυμαρικά.
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
06 Ιουν 2024, 01:03
-
- 22 Απαντήσεις
- 831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
12 Μάιος 2023, 15:35
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοφιλείς μπάντες που δεν σας αρέσουν.
από έργο_μακέτο » 14 Απρ 2024, 11:38 » σε Μουσική - 66 Απαντήσεις
- 2310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
15 Απρ 2024, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Και μια που αρέσουν οι δημοσκοπρήσεις στο Λίβρα Αρβύλα
από Kauldron » 06 Μαρ 2025, 21:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-