Toyota chr ή toyota yaris cross ;
Toyota chr ή toyota yaris cross ;
Για πείτε γνωμες…..
- Otto Weininger
Re: Toyota chr ή toyota yaris cross ;
Είμαι εδώ και καιρό πλέον (μετά το ναυαγιο με το Volvo) στο ίδιο ακριβώς δίλλημα με σενα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν θα έπαιρνα κανένα εκ των δύο. Αν όμως θες οπωσδήποτε ένα από αυτά τότε είμαι αναφανδόν υπέρ του να πάρεις το yaris cross.
Βάλε λινουξ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Για πες λίγο τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Οι ανάγκες είναι καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, αρκετά συχνά περιαστικά ταξιδάκια γύρω απο την αθηνα, 1,2 μεγάλα ταξίδια τον χρόνο που μπορεί να πέσω σε κανένα δύσκολο χωματόδρομο (ξέρεις για καμια ψαγμένη παραλία).
Κυρίως χρήση απο δύο άτομα και το αυτοκίνητο μάλλον θα αλλαχτεί σε 3 χρόνια (leasing).
-
Εχω αρχίσει να κλίνω προς το chr. Στην αρχή με χαλούσε ο σχεδιασμός αλλά τώρα το συνήθισα και μου αρέσει, συν οτι βγάζει αίσθηση πιο ακριβού αυτοκινήτου στο εσωτερικό.Otto Weininger έγραψε: ↑30 Νοέμ 2021, 20:36Είμαι εδώ και καιρό πλέον (μετά το ναυαγιο με το Volvo) στο ίδιο ακριβώς δίλλημα με σενα.
ε μέχρι την τιμή του chr στην βασική έκδοση, γύρω στα 24 χιλιάρικα.
- Otto Weininger
συν του ότι η βασική έκδοση έχει τα πάντα όλα σχεδόν μέσα. Εγώ κοιτάω μια έκδοση λίγο πιο ακριβή που φτάνει στα 29 χιλιάρικα.gassim έγραψε: ↑30 Νοέμ 2021, 22:07Εχω αρχίσει να κλίνω προς το chr. Στην αρχή με χαλούσε ο σχεδιασμός αλλά τώρα το συνήθισα και μου αρέσει, συν οτι βγάζει αίσθηση πιο ακριβού αυτοκινήτου στο εσωτερικό.Otto Weininger έγραψε: ↑30 Νοέμ 2021, 20:36Είμαι εδώ και καιρό πλέον (μετά το ναυαγιο με το Volvo) στο ίδιο ακριβώς δίλλημα με σενα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαυροβασίλης
Yaris GR να 'φραθούν τα μεριά σας 
+ μεταπώληση γιατί είναι future classic

+ μεταπώληση γιατί είναι future classic
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Εσυ αντι για chr στα 30, θα δωσεις κατι παραπανω να παρεις το Lexus UXOtto Weininger έγραψε: ↑30 Νοέμ 2021, 22:10συν του ότι η βασική έκδοση έχει τα πάντα όλα σχεδόν μέσα. Εγώ κοιτάω μια έκδοση λίγο πιο ακριβή που φτάνει στα 29 χιλιάρικα.gassim έγραψε: ↑30 Νοέμ 2021, 22:07Εχω αρχίσει να κλίνω προς το chr. Στην αρχή με χαλούσε ο σχεδιασμός αλλά τώρα το συνήθισα και μου αρέσει, συν οτι βγάζει αίσθηση πιο ακριβού αυτοκινήτου στο εσωτερικό.Otto Weininger έγραψε: ↑30 Νοέμ 2021, 20:36Είμαι εδώ και καιρό πλέον (μετά το ναυαγιο με το Volvo) στο ίδιο ακριβώς δίλλημα με σενα.