Το πάντα είναι δική σου προσθήκη.
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είμαστε αυτοκίνητο και παίζει το nightmares στο ράδιο
- τι ωραίο τραγούδι
-καλό είναι.
-μου θυμίζει τα νιάτα μου.
-ναι ε;
- ε οι scorpions ήταν must.
-οι Scorpions?
-ναι καλέ. Ακούγαμε πολύ.
-αυτό είναι των Scorpions?
-ε φυσικά. Πασίγνωστο.
-πολύ πασίγνωστο των Scorpions?
-με δουλεύεις μωρέ;
-έχω την εντύπωση πως εσύ με δουλεύεις.
-ούι; Χαζεψες; γιατί σε δουλεύω;
-γιατί αυτό δεν είναι των Scorpions.
-α καλά ααα σύνελθε. Πασίγνωστο κομμάτι καλέ.
Γελάει
-ρεεεε τελείωνε, το είχα σε κασέτα μαζί με όλες τις επιτυχίες των σκορπιονς. Την είχα ακριβοπληρώσει
-σε δούλεψε καλά οποίος στην εφτιαξε
-μπα και ποιος το λέει;
- έλα μέχρι Έφη Θωδη εισαι
-δεν τα θυμάσαι καλά και θα γίνεις ρεζίλι.
(ψάχνω γκουγκλ, έχει δίκιο)
-για ψάξε nightmares m.s. g
-οχι δεν ψάχνω τίποτα
-να βαλουμε εφη θωδη;
-πάντως σίγουρα το λένε και οι Scorpions.
-να βάλω εφη θωδη;
-βάλε Τάκη καρναβα.
-τι να βάλω;
-δεν ξέρεις τον Τάκη Καρναβα; τς τς μου θες και χιουμορακι με το Εφακι. Ασχετε.
Έψαξε Τάκη καρναβα και έβαζε μέχρι να φτάσουμε σπίτι. Είμαι σίγουρη είχαν ματώσει τα αυτιά του
Εν τω μεταξύ μόνο εγώ νόμιζα ότι το nightmares είναι των Scorpions?
- τι ωραίο τραγούδι
-καλό είναι.
-μου θυμίζει τα νιάτα μου.
-ναι ε;
- ε οι scorpions ήταν must.
-οι Scorpions?
-ναι καλέ. Ακούγαμε πολύ.
-αυτό είναι των Scorpions?
-ε φυσικά. Πασίγνωστο.
-πολύ πασίγνωστο των Scorpions?
-με δουλεύεις μωρέ;
-έχω την εντύπωση πως εσύ με δουλεύεις.
-ούι; Χαζεψες; γιατί σε δουλεύω;
-γιατί αυτό δεν είναι των Scorpions.
-α καλά ααα σύνελθε. Πασίγνωστο κομμάτι καλέ.
Γελάει
-ρεεεε τελείωνε, το είχα σε κασέτα μαζί με όλες τις επιτυχίες των σκορπιονς. Την είχα ακριβοπληρώσει
-σε δούλεψε καλά οποίος στην εφτιαξε
-μπα και ποιος το λέει;
- έλα μέχρι Έφη Θωδη εισαι
-δεν τα θυμάσαι καλά και θα γίνεις ρεζίλι.
(ψάχνω γκουγκλ, έχει δίκιο)
-για ψάξε nightmares m.s. g
-οχι δεν ψάχνω τίποτα
-να βαλουμε εφη θωδη;
-πάντως σίγουρα το λένε και οι Scorpions.
-να βάλω εφη θωδη;
-βάλε Τάκη καρναβα.
-τι να βάλω;
-δεν ξέρεις τον Τάκη Καρναβα; τς τς μου θες και χιουμορακι με το Εφακι. Ασχετε.
Έψαξε Τάκη καρναβα και έβαζε μέχρι να φτάσουμε σπίτι. Είμαι σίγουρη είχαν ματώσει τα αυτιά του

Εν τω μεταξύ μόνο εγώ νόμιζα ότι το nightmares είναι των Scorpions?

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Όχι, πολύς κόσμος νομίζει ότι είναι των Scorpions και όχι άδικα, γιατί ο φρόντμαν των MSG (Michael Schenker Group) είναι ο Μίκαελ Σένκερ, αδερφός του Ρούντολφ Σένκερ, που ίδρυσε τους Scorpions.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οι Αφοί Σένκερ (Μιχάλης και Ρουδόλφος) συνίδρυσαν τους Scorpions ("Σκορπιοί" λες και μιλάμε ζωδιακά...).
Έπειτα από κάποια άλμπουμς που πετούσαν (ιπτάμενοι δίσκοι δηλαδή) ο Μιχάλης έφυγε κι αντικαταστάθηκε.
Έμεινε για μερικά χρόνια στους UFO (από το κακό στο χειρότερο τα ονόματα όπως βλέπει κανείς) κι επέστρεψε για να βγάλει το φανταστικό Lovedrive, για να ξαναφύγει.
Στη συνέχεια έφτιαξε τους MSG ("ομάδα του Μιχάλη Σένκερ") με τους οποίους έγραψε και το Nightmares.
Γενικά, ο Μιχάλης ήταν φευγάτος κιθαρίστας.
Έφευγε συχνά.
Έπειτα από κάποια άλμπουμς που πετούσαν (ιπτάμενοι δίσκοι δηλαδή) ο Μιχάλης έφυγε κι αντικαταστάθηκε.
Έμεινε για μερικά χρόνια στους UFO (από το κακό στο χειρότερο τα ονόματα όπως βλέπει κανείς) κι επέστρεψε για να βγάλει το φανταστικό Lovedrive, για να ξαναφύγει.
Στη συνέχεια έφτιαξε τους MSG ("ομάδα του Μιχάλη Σένκερ") με τους οποίους έγραψε και το Nightmares.
Έφευγε συχνά.
Και διφορούμενο.Naida έγραψε: ↑04 Νοέμ 2021, 23:00Το πάντα είναι δική σου προσθήκη.
- EKPLIKTIKOS
hellegennes έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 00:59Όχι, πολύς κόσμος νομίζει ότι είναι των Scorpions και όχι άδικα, γιατί ο φρόντμαν των MSG (Michael Schenker Group) είναι ο Μίκαελ Σένκερ, αδερφός του Ρούντολφ Σένκερ, που ίδρυσε τους Scorpions.
Ε μα, δεν μπορεί τόσα χρόνια η ζωή μου να ήταν ένα ψέμα. Κάτι σχέση είχαν οι ρημαδοσκορπιονς.stavmanr έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 01:59Οι Αφοί Σένκερ (Μιχάλης και Ρουδόλφος) συνίδρυσαν τους Scorpions ("Σκορπιοί" λες και μιλάμε ζωδιακά...).
Έφευγε συχνά.
Όλο τον κόσμο αγαπάω ρε δικέ μου, δεν κάνω διακρίσεις σε ψηλό, κοντό, αδύνατο, χοντρό.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 02:12Οι καρακαμπουρηδες και κοντοι χρειάζονται και αυτοί αγάπη ρε δικιά μου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο ΜΙχαλης ηταν μονο στον πρωτο δισκοstavmanr έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 01:59Οι Αφοί Σένκερ (Μιχάλης και Ρουδόλφος) συνίδρυσαν τους Scorpions ("Σκορπιοί" λες και μιλάμε ζωδιακά...).
Έφευγε συχνά.
SpoilerShow

SpoilerShow
στον πρωτο δισκο που επαιξε ο Uli στα drums ηταν ο Jurgen Rosenthal μετεπειτα Eloy και για πολλους ο καλυτερος γερμανος ντραμερ
SpoilerShow
SpoilerShow

Και ετσι μπορω να πω με ασφαλεια, οτι το nightmare δεν θυμιζει καθολου scorpions. Μονο την φωνη του Klaus Meine να βαλεις δηλαδη, τελειωσε το θεμα

Σε διακοπες στην Τσεχια μετα απο τσακωμο.
-Εισαι ο χειρότερος γκομενος που ειχα ποτέ.
-Δεν πειράζει τουλάχιστον θα με θυμασαι.
Την επόμενη με εδιωξε απο το σπιτι
-Εισαι ο χειρότερος γκομενος που ειχα ποτέ.
-Δεν πειράζει τουλάχιστον θα με θυμασαι.
Την επόμενη με εδιωξε απο το σπιτι

Κανεις λάθος. Θυμίζει και πολύ μάλιστα.Blackdog έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 08:05Ο ΜΙχαλης ηταν μονο στον πρωτο δισκοstavmanr έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 01:59Οι Αφοί Σένκερ (Μιχάλης και Ρουδόλφος) συνίδρυσαν τους Scorpions ("Σκορπιοί" λες και μιλάμε ζωδιακά...).
Έφευγε συχνά.Αντικατασταθηκε απ τον Uli rothSpoilerShowΚαι πηγε στους ufo , βγαζοντας τον καλυτερο δισκο στην ιστορια τους και μνημειο στην ιστορια της ροκ γενικοτερα, το phenomenonSpoilerShow
στον πρωτο δισκο που επαιξε ο Uli στα drums ηταν ο Jurgen Rosenthal μετεπειτα Eloy και για πολλους ο καλυτερος γερμανος ντραμερΤο 1979 αφου ο Uli αποχωρησε, οι scorpions του ζητησαν να ηχογραφησει στο Lovedrive, πηγε ηχογραφησε 5 τραγουδια και ξαναφυγε. Μετα ξαναρθε και ξαναφυγε παλι. Ειχε πεσει στην ηρωινη εκεινη την εποχη...Οι scorpions συνεχισαν μεχρι να διαλυθουν (;) με τον Mathias Jabs o οποιος κατα την γνωμη μου ηταν αξιολογοτατοτατος (on purpose) αντικαταστατηςSpoilerShowΤα ξερω ολα αυτα γιατι με σκορπιονς ξεκινησα την μεγαλειωδη καριερα μου στην ροκ, οταν ημουν 12SpoilerShow
Και ετσι μπορω να πω με ασφαλεια, οτι το nightmare δεν θυμιζει καθολου scorpions. Μονο την φωνη του Klaus Meine να βαλεις δηλαδη, τελειωσε το θεμα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ισως, αν εισαι τουριστας στην ολη φαση
ΟΙ μπαλαντες των σκορπιονς ειχαν δικο τους στυλ. Το nightmare ειναι κλασικη μπαλαντα λεητ 80ς-αρχων 90ς, τοτε που ολοι οι μεταλ προσπαθουσαν να επεκταθουν σε μεηνστρημ κοινο για να βγαλουν κανα φραγκο
Εμενα ας πουμε μου μοιαζει περισσοτερο σε κατι τετοιο
SpoilerShow
Re: Σκορπιοί
Για να λέμε την αλήθεια, αν βάλεις τη φωνή του Κλαούδιου σε ρεμπέτικο του Βαμβακάρη, πάλι scorpions παίρνεις πάνω κάτω.

Χωρίς να θέλω να αδικήσω τους υπόλοιπους εξαιρετικούς μακρυτριχοκέφαλους συντελεστές του γκρουπ.
Οι Σκορπιοί έγραψαν διάφορες μπαλάντες, με διάφορες συνταγές. Μερικές εκ των οποίων λίγο πιο περίεργες, και άλλες πιο κυριορευματικές (mainstream βαρβαριστί).
Θα βρεις μπαλάντες όπως το Διακοπές ή το Ακόμα σε αγαπώ ή το Μου δίνεις όσα χρειάζομαι ή και το Πάντα Κάπου (καμία διαφορά στιχουργικά με ελληνικό σκυλάδικο αλλά τεράστια μουσικά), αλλά θα βρεις και το εξαιρετικό γενικώς "Το κοριτσάκι του μπαμπά" που αναφέρεται σε ενδοοικογενειακή βία και είναι γραμμένο με τελείως διαφορετική μουσική τεχνοτροπία, όπως και το Ο άνεμος της αλλαγής ή και το Στείλε μου έναν άγγελο.
"Sweet little child
You know nothing αbout a cold world outside
You're too young to realize
What he wants from you tonight
(...)
Your mother denies τhere's a problem
She's looking away
She don't wanna hear you cry
She will pray that it's over for a while "
Οι Σκορπιοί, μία από τις σκληρότερες μπάντες της εποχής τους, κατέληξαν διά της αγοραίας μεθόδου μηχανή ραδιοφιλικών μπαλαντών.
Τότε που ο Λέοντάς τους μπήκε δηλαδή στην Αφροδίτη.
stavmanr έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 09:49Για να λέμε την αλήθεια, αν βάλεις τη φωνή του Κλαούδιου σε ρεμπέτικο του Βαμβακάρη, πάλι scorpions παίρνεις πάνω κάτω.
Χωρίς να θέλω να αδικήσω τους υπόλοιπους εξαιρετικούς μακρυτριχοκέφαλους συντελεστές του γκρουπ.
Οι Σκορπιοί έγραψαν διάφορες μπαλάντες, με διάφορες συνταγές. Μερικές εκ των οποίων λίγο πιο περίεργες, και άλλες πιο κυριορευματικές (mainstream βαρβαριστί).
Θα βρεις μπαλάντες όπως το Διακοπές ή το Ακόμα σε αγαπώ ή το Μου δίνεις όσα χρειάζομαι ή και το Πάντα Κάπου (καμία διαφορά στιχουργικά με ελληνικό σκυλάδικο αλλά τεράστια μουσικά), αλλά θα βρεις και το εξαιρετικό γενικώς "Το κοριτσάκι του μπαμπά" που αναφέρεται σε ενδοοικογενειακή βία και είναι γραμμένο με τελείως διαφορετική μουσική τεχνοτροπία.
"Sweet little child
(...)
She's looking away
Οι Σκορπιοί, μία από τις σκληρότερες μπάντες της εποχής τους, κατέληξαν διά της αγοραίας μεθόδου μηχανή ραδιοφιλικών μπαλαντών.

SpoilerShow
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
δεν αφήνεις τα πολιτικά να πιάσεις τα μουσικολογικά; αφού είσαι απείρως καλύτερος (δλδ υποφερτός)stavmanr έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 09:49Για να λέμε την αλήθεια, αν βάλεις τη φωνή του Κλαούδιου σε ρεμπέτικο του Βαμβακάρη, πάλι scorpions παίρνεις πάνω κάτω.
Θα βρεις μπαλάντες όπως το Διακοπές ή το Ακόμα σε αγαπώ ή το Μου δίνεις όσα χρειάζομαι ή και το Πάντα Κάπου (καμία διαφορά στιχουργικά με ελληνικό σκυλάδικο αλλά τεράστια μουσικά), αλλά θα βρεις και το εξαιρετικό γενικώς "Το κοριτσάκι του μπαμπά" που αναφέρεται σε ενδοοικογενειακή βία και είναι γραμμένο με τελείως διαφορετική μουσική τεχνοτροπία, όπως και το Ο άνεμος της αλλαγής ή και το Στείλε μου έναν άγγελο.
"Sweet little child
(...)
She's looking away
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian