Καλα,μαθε και πες μας.
Ότι μαλακία μας έρθει.
Re: Ότι μαλακία μας έρθει.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Έχω κάνει εμβόλιο. Είμαι κανίβαλος βιαστής και στειρωμενος?SUV έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 13:49Δεν άντεξε και το κλείδωσε!
Νικ, εαν διαβάζεις, δεν χαίρομαι αλλά είναι καλό να ξεμπροστιάζεστε μερικοί και να παραδέχεστε οτι πολύ σας αρέσουν οι κοινωνίες που στειρώνουν
Κατ'επέκταση, μπορεί και να βιάζουν
Και κανίβαλοι και βιαστές λοιπόν
Να σας χαίρονται. Οι μανούλες σας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σου απαντούσα εκείνη την στιγμή. Δεν πρόλαβα. Ουστ.SUV έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 13:49Δεν άντεξε και το κλείδωσε!
Νικ, εαν διαβάζεις, δεν χαίρομαι αλλά είναι καλό να ξεμπροστιάζεστε μερικοί και να παραδέχεστε οτι πολύ σας αρέσουν οι κοινωνίες που στειρώνουν
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εαν εγώ είμαι δυνητικά άρρωστη, ναι, είσαιGeorge_V έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 13:50Έχω κάνει εμβόλιο. Είμαι κανίβαλος βιαστής και στειρωμενος?SUV έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 13:49Δεν άντεξε και το κλείδωσε!
Εαν εγώ είμαι δολοφόνος για τους παππούδες, ναι είσαι
Βάλε όλα τα εαν

Εαν συμμερίζεσαι όλα αυτά που έχουν ειπωθεί (εντάξει, μερικά τουλάχιστον τα συμμερίζεσαι) είσαι διπλά όλα αυτά
Ρε Πασιφάη, ειλικρινά, ΧΕΣΤΗΚΑ αν απαντούσες και τί έκανες, τί μας το γράφεις
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι, το νήμα κλείδωσε όταν σου έγραψε για στείρωση, αφού το είχες ξεσκίσει πολλές σελίδες πριν.SUV έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 13:49Δεν άντεξε και το κλείδωσε!
Αν δεν καταλαβαίνεις να ρωτάς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κατάλαβα, δεν χρειάζεται
Φοβάσαι μην εκθέσεις το συνάφι σου, θα το διαγράψεις για να μην φαίνεται και ολα οκ
Ασε ρε Γκερ, εχθές γράφτηκα αλλά δεν είμαι χθεσινή λολ
Φοβάσαι μην εκθέσεις το συνάφι σου, θα το διαγράψεις για να μην φαίνεται και ολα οκ
Ασε ρε Γκερ, εχθές γράφτηκα αλλά δεν είμαι χθεσινή λολ
Μωρή Σουβλάρα, είσαι απ'τα χειρότερα είδη ανθρώπου που έχω γνωρίσει. Άλλη στιγμή που θα έχω ειρμό, θα σου ξηγηθώ ''πένα''. Άντε στο γερο διάολο.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- George_V
Που ξέρεις τι συμμερίζομαι και τι όχι?SUV έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 13:52Εαν εγώ είμαι δυνητικά άρρωστη, ναι, είσαιGeorge_V έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 13:50Έχω κάνει εμβόλιο. Είμαι κανίβαλος βιαστής και στειρωμενος?SUV έγραψε: ↑01 Δεκ 2021, 13:49Δεν άντεξε και το κλείδωσε!
Εαν εγώ είμαι δολοφόνος για τους παππούδες, ναι είσαι
Βάλε όλα τα εαν
Εαν συμμερίζεσαι όλα αυτά που έχουν ειπωθεί (εντάξει, μερικά τουλάχιστον τα συμμερίζεσαι) είσαι διπλά όλα αυτά
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εν μέρει για να έχεις κάνει το εμβόλιο, συμμερίζεσαι την χρήση των κυτταρικών σειρών
Πέρα από αυτά, θυμάμαι οτι κάτι είχα διαβάσει παλαιότερα από εσένα το οποίο δεν έβρισκα σωστό/σωστά, να το πω έτσι
Μην με ρωτήσεις, δεν θυμάμαι
Πέρα από αυτά, θυμάμαι οτι κάτι είχα διαβάσει παλαιότερα από εσένα το οποίο δεν έβρισκα σωστό/σωστά, να το πω έτσι
Μην με ρωτήσεις, δεν θυμάμαι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μην έχεις παράπονο. Μας πέρασες γενεές 14 από χθες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε συζήτηση και συνέχισες τα ίδια. Από τη στιγμή που άρχισαν οι βρισιές και από την άλλη πλευρά, το νήμα κλειδώνει.
Σιγά μωρέ τις γενεές τις 14, με κάνεις και γελάω! Πραγματικά όμως στο λέω αυτό, μου φαίνεται αστείο
Προφάσεις ρε κοριτσάρα, προφάσεις
Προφάσεις ρε κοριτσάρα, προφάσεις
- George_V
Όχι.
Αυτό που πιστεύω είναι ότι το εμβόλιο φτιάχτηκε γιατί ο Θεός έδωσε τη γνώση για να τη χρησιμοποιήσουμε για το καλό μας.
Στη Σοφία Σολομωντος γράφει ότι εκ Θεού η ασθένεια αλλά επίσης εκ Θεού και ο ιατρός και η θεραπεία.
Άλλωστε και ο Απόστολος Παύλος που έπασχε από κάποια βαρέλια νόσο δεν εναπόθεσε όλες τις ελπίδες του στο Θεό μόνο. Είχε και τον Λούκα τον ιατρό μαζί του για να τον ανακουφίζει από τους πόνους.
Εγώ θα σου πρότεινα να ηρεμίσεις λίγο και να το δεις ως εξής: Οσοι ήταν να εμβολιαστούν ή όσοι εμβολιαστούν στο μέλλον, θα το πράξουν. Οσοι δεν το κάνουν, το έχουν αποφασίσει ήδη.
Δεν χρειάζεται να φωνάζεις και να ωρύεσαι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι η αλήθεια είναι πως υπάρχει ποστ σου που βρίζεις τον Beria άσχετα που δεν το εμφάνισα ποτέ και τον ρώτησα αν θέλει μπαν για αυτό, αλλά δεν απάντησε.
Να τα αποτελέσματα τώρα.
Να σε ρωτήσω όμως, η Μαρία η μοδίστρα στων επισκεπτών εσύ ήσουν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έκανα μαλάκια. Πόσο πολυ θα τονε πιω;;;
από Οργισμένος » 07 Απρ 2024, 17:32 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 72 Απαντήσεις
- 3451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
09 Οκτ 2024, 05:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μαλακία πάει σύννεφο: Στρατιωτικός αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικες
από Kauldron » 06 Ιουν 2024, 12:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 957 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
06 Ιουν 2024, 23:13
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
03 Οκτ 2024, 10:33