Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
ritzeri
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ritzeri » 06 Σεπ 2018, 14:33
hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2018, 14:17
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Σεπ 2018, 12:53
Δεκτόν. Θα ήθελα μια που επανήλθατε να ζητήσω την άποψή σας σχετικά με την ποιότητα των παγωτών των lidl που εγώ προσωπικά την βρίσκω άνω του μετρίου και απορώ με κάποιους χρήστες, ίσως να τους καταλογίζω και μια κάποια προκατάληψη, για τις συνεχείς τους επιθέσεις επί αυτών των παγωτών κυρίως και δευτερεύοντος για την κακή γνώμη που έχουν για τα κουζινικά του lidl. Σουρωτήρια και τέτοια.
Η αλήθεια είναι έχω μια προκατάληψη για τα προϊόντα ΣΤ΄ διαλογής. Μερικές φορές αποδεικνύονται καλύτερα από τα Ε΄ διαλογής.
Γενικότερα έχεις μια προκατάληψη με τα λιντλ.
Εγώ επειδή θέλω να είμαι δίκαιος και αντικειμενικός θα πως πως αν δεν ήταν πραγματικά φτηνα τα προϊόντα τους δε θα αγόραζαν από εκεί όλοι οι Αλβανοί και όλοι οι γύφτοι.
Θα πήγαιναν σε άλλα σαβουρομαγαζα.
-
stergiosbik
από stergiosbik » 06 Σεπ 2018, 14:39
talaipwros έγραψε: ↑29 Αύγ 2018, 21:43
Athina__P έγραψε: ↑29 Αύγ 2018, 06:48
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑29 Αύγ 2018, 00:23
Μια χαρά είναι τα lidl. Δεν έχω το σθένος του Γιαννόπουλου να τα υπερασπιστώ όπως πρέπει αλλά τα παγωτά είναι περίφημα. Και ένα σετ από σουρωτήρια που είχε προσφορά αποδείχθηκαν αποτελεσματικότατα. Για να πλένεις φρούτα αλλά και για να σουρώνεις μακαρόνια. Τα χρησιμοποιώ χρόνια τώρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Εμάς μας έφεραν από εκεί πρέπει να ήταν, κάτι σάντουιτς παγωτό, άπαιχτα ήταν, το καλύτερο που έχω φάει για χρόνια. Έμοιαζε φυσική γεύση, βανίλια σοκολάτα, χωρίς ψεύτικα αρώματα. Τέτοιο παγωτό έχω φάει μόνο πριν πολλά χρόνια στην Ολλανδία, ε. εκεί κάτι καλύτερο κάνουν γύρω από τα γαλακτοκομικά. Οπότε πιθανόν να εισάγει από εκεί το lidl ή από κάπου τέλος πάντων που ξέρουν τι κάνουν.
εξαιρετικο ειναι το λιντλ, και φερνει και πολυ καλα ελληνικα προιοντα.
Εχεις ξεχασει φαινεται τις ελληνικες γευσεις doc.
-
stergiosbik
από stergiosbik » 06 Σεπ 2018, 14:44
Μεθαυριο που περιμενω μαστορα για να σοβατισει κατι μερεμετια στο πατρικο θα παω στο Lidl να παρω φετα για τα υλικα του.
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 06 Σεπ 2018, 14:57
Δεκτόν. Θα ήθελα μια που επανήλθατε να ζητήσω την άποψή σας σχετικά με την ποιότητα των παγωτών των lidl που εγώ προσωπικά την βρίσκω άνω του μετρίου και απορώ με κάποιους χρήστες, ίσως να τους καταλογίζω και μια κάποια προκατάληψη, για τις συνεχείς τους επιθέσεις επί αυτών των παγωτών κυρίως και δευτερεύοντος για την κακή γνώμη που έχουν για τα κουζινικά του lidl. Σουρωτήρια και τέτοια.
Η αλήθεια είναι έχω μια προκατάληψη για τα προϊόντα ΣΤ΄ διαλογής. Μερικές φορές αποδεικνύονται καλύτερα από τα Ε΄ διαλογής.
Ελληγενή τρως παγωτό; Πάνε πάρε αυτά τα παγωτάκια:

12 παγωτά με 2,46 Ελληγενή. 20 λεπτά το παγωτό.
Νόστιμα, φτηνά.
-
hellegennes
από hellegennes » 06 Σεπ 2018, 15:01
Κι εγώ έχω παγωτίνια με 20 λεπτά το ένα. Προτιμώ να φάω βέβαια αληθινό παγωτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Πάνας
από Πάνας » 06 Σεπ 2018, 15:01
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Σεπ 2018, 14:57

Νόστιμα, φτηνά.
12 παγωτίνια, όχι παγωτά. τι διαστάσεις έχουν 2,5Χ5Χ0,8 ;
the end
-
stergiosbik
από stergiosbik » 06 Σεπ 2018, 15:01
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Σεπ 2018, 14:57

Νόστιμα, φτηνά.
Κανουν καλο στο εντερο.
Καθαριζει αμεσως!
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 2133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Σεπ 2024, 20:35
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
23 Ιαν 2024, 23:58
-
-
- 80 Απαντήσεις
- 1895 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
11 Δεκ 2024, 08:31
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 1039 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Μαρ 2024, 19:15
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.