Δεν λειτουργει το λινκ, δεν βγαζει κατι.
Αγαπημένες μακαρονάδες
Re: Αγαπημένες μακαρονάδες
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είναι το νιόκι αλά σορεντίνα που έβαλε ο λεστάτVolk έγραψε: ↑04 Δεκ 2021, 10:25Δεν λειτουργει το λινκ, δεν βγαζει κατι.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑04 Δεκ 2021, 10:31Είναι το νιόκι αλά σορεντίνα που έβαλε ο λεστάτ

Κορυφαια γευση, φτιαχτε τη συνταγη και απολαυστε τη!
Υγρή πάστα με κιμά ή ψιλοκομμένο βοδινό.
Σπαγγέτι matriciana με πεκορίνο τριμμένο.
Χυλοπίτες με κόκορα όπως το κάνουν στην Πελοπόννησο
Σπαγγέτι matriciana με πεκορίνο τριμμένο.
Χυλοπίτες με κόκορα όπως το κάνουν στην Πελοπόννησο
Ordem e Progresso.
Η αγαπημενη μου συνταγη, εκτελεστε την οπως ακριβως τη δειχνει και θα με θυμηθειτε.
με αλανιάρη κόκκορη, παστιτσάδα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Στα νησια των Κυκλαδων εχω φαει πολλες φορες και ειναι τελεια. Ειδικα αν πας σε ορεινο χωριο που εχουν και ντοπια δικης τους παρασκευης τυρια. Αρκετα συχνα, εχω τυχει σε περιπτωσεις οπου οι ιδιοκτητες της χ ταβερνας φτιαχνουν δικο τους τυρι αλλα και οι κατοικοι αρκετοι απο αυτους φτιαχνουν και αυτοι τυρι.
Μακαροναδα με αλανιαρη κοκορα (τους βλεπεις να τρεχουν ελευθεροι μεσα στα χωρια

Αυτη η συνταγη, ειναι ενας απο τους βασικους λογους που καθε καλοκαιρι πηγαινω στις Κυκλαδες. Τωρα που το ειπες, ψηνομαι να ξαναπαω και τωρα.
Στη φωτο, αλανιαρης κοκορας με σπιτικα ζυμαρικα και σπιτικο τυρι!

ποίημαVolk έγραψε: ↑04 Δεκ 2021, 12:49Στα νησια των Κυκλαδων εχω φαει πολλες φορες και ειναι τελεια. Ειδικα αν πας σε ορεινο χωριο που εχουν και ντοπια δικης τους παρασκευης τυρια. Αρκετα συχνα, εχω τυχει σε περιπτωσεις οπου οι ιδιοκτητες της χ ταβερνας φτιαχνουν δικο τους τυρι αλλα και οι κατοικοι αρκετοι απο αυτους φτιαχνουν και αυτοι τυρι.
Μακαροναδα με αλανιαρη κοκορα (τους βλεπεις να τρεχουν ελευθεροι μεσα στα χωρια) και μπολικο ντοπιο τυρι.
Αυτη η συνταγη, ειναι ενας απο τους βασικους λογους που καθε καλοκαιρι πηγαινω στις Κυκλαδες. Τωρα που το ειπες, ψηνομαι να ξαναπαω και τωρα.
[img]https://i.postimg.cc/MKvxTctH/1962 ... .jpg[/img]

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Naranjita έγραψε: ↑04 Δεκ 2021, 12:54ποίημαVolk έγραψε: ↑04 Δεκ 2021, 12:49Στα νησια των Κυκλαδων εχω φαει πολλες φορες και ειναι τελεια. Ειδικα αν πας σε ορεινο χωριο που εχουν και ντοπια δικης τους παρασκευης τυρια. Αρκετα συχνα, εχω τυχει σε περιπτωσεις οπου οι ιδιοκτητες της χ ταβερνας φτιαχνουν δικο τους τυρι αλλα και οι κατοικοι αρκετοι απο αυτους φτιαχνουν και αυτοι τυρι.
Μακαροναδα με αλανιαρη κοκορα (τους βλεπεις να τρεχουν ελευθεροι μεσα στα χωρια) και μπολικο ντοπιο τυρι.
Ο κοκορας, τα σπιτικα ζυμαρικα, το σπιτικο τυρι, η ποιοτητα απο το ελαιολαδο, οι ντοπιες ντοματες, ολα παιζουν το ρολο τους στο να ολοκληρωθει το ποιημα!
Φαντασου τωρα να απολαμβανεις αυτο το πιατο ποιημα και να εχεις μπροστα σου και αυτη τη θεα!

παράδεισος!!!Volk έγραψε: ↑04 Δεκ 2021, 13:07Naranjita έγραψε: ↑04 Δεκ 2021, 12:54ποίημαVolk έγραψε: ↑04 Δεκ 2021, 12:49
Στα νησια των Κυκλαδων εχω φαει πολλες φορες και ειναι τελεια. Ειδικα αν πας σε ορεινο χωριο που εχουν και ντοπια δικης τους παρασκευης τυρια. Αρκετα συχνα, εχω τυχει σε περιπτωσεις οπου οι ιδιοκτητες της χ ταβερνας φτιαχνουν δικο τους τυρι αλλα και οι κατοικοι αρκετοι απο αυτους φτιαχνουν και αυτοι τυρι.
Ο κοκορας, τα σπιτικα ζυμαρικα, το σπιτικο τυρι, η ποιοτητα απο το ελαιολαδο, οι ντοπιες ντοματες, ολα παιζουν το ρολο τους στο να ολοκληρωθει το ποιημα!
Φαντασου τωρα να απολαμβανεις αυτο το πιατο ποιημα και να εχεις μπροστα σου και αυτη τη θεα!![]()

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Ειναι γεματη απο τετοια τοπια η Ελλαδα μας!Naranjita έγραψε: ↑04 Δεκ 2021, 13:34παράδεισος!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγαπημένες ναρκωταινίες των 80s
από έργο_μακέτο » 11 Ιουν 2023, 13:52 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 26 Απαντήσεις
- 927 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος