τέτοια θέλω να βλέπω εγώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: τέτοια θέλω να βλέπω εγώ
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Τζενιφεράκι, το 91... 

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Επειδή δεν γίνεται να το δείτε μόνο μια φορά, καλύτερη βέρσιον αυτή και αφήστε το στο background να παίζει...

Πόσο να ήταν, 15 τότε; Την είχα δει την ταινία, αλλά δεν θυμόμουν ότι ήταν αυτή η πρωταγωνίστρια..
Πρώτη της εμφάνιση βλέπω το 1984 εδώ, σε έναν ρόλο που δεν κατάλαβα ακριβώς τί κάνει, αλλά τεσπα..
Νομίζω πρώτο εμφανίστηκε στο Once upon a time in America. Έπος η ταινία.....
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Περιμενε να ερθει ο Εθνι και να της βαλει 3/10.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
09 Σεπ 2024, 10:48
-
-
Νέα δημοσίευση δε βλέπω τις τασεις στο Χ ξαφνικα
από jackie Daniels » 01 Φεβ 2025, 00:16 » σε Πληροφορική - 0 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
01 Φεβ 2025, 00:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν σας βλέπω δεν σας υπολογίζω θα πάρω τηλέφωνο τον Υπουργό να σας διώξει
από Frappezitis » 27 Μαρ 2025, 21:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 1330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
29 Μαρ 2025, 09:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διακοπές με πλοία θέλετε δεξιοι ψηφοφόροι μας?Το πολύ μέχρι Λούτσα σας βλέπω.
από Μαδουραίος » 02 Ιουν 2024, 05:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
02 Ιουν 2024, 10:27
-