Ίσως δεν γνωρίζεις ότι τα προιόντα που πωλούνται στα λιντλ περνούν από ποιοτικό έλεγχο και δεν μιλώ για έναν χοντρό στην αποθήκη που δοκιμάζει παγωτά και μουγκρίζει όταν του αρέσουν.perseus έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 06:16δεν εχουν ανθισει ακομα οι σμεουριες στο Τσερνομπιλ και ο σεισμος καθυστερησε τις εισαγωγες απο την Φουκοσιμα αλλα εχω ακουσει οτι θα ειναι φτηναΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Σεπ 2018, 22:52Τώρα που είπατε για σκλαβενίτη οκ όλα καλά. Πήρα χθες 40 γρ. σμέουρα και έδωσα 4,90. Γνωρίζει κανείς (ίσως ο γιαννόπουλος) πότε θα φέρουν φρούτα του δάσους τα lidl;
2 ευρω τα 23 γραμμαρια.
Προϊόντα Lidl
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Προϊόντα Lidl
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Έχετε βρει οπουδήποτς κρουασάν που να έχει μερέντα και όχι καφέ γλίτσα μους ;
Έστω και ακριβό ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ευτυχώς έχω στην γειτονιά καλό φούρνο, μιλάμε όμως γιά συσκευασμένα, να σε πιάσει λιγούρα στο δρόμο, δέκα μάρκες στα περίπτερα όλες σαβούρα.
Τώρα που το θυμήθηκα, όταν υπηρετούσα στην Κομοτηνή είχε κάτι καλά τοπικά, δεν έχω ξαναβρεί πλησιέστερα σε μερεντογεύση
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπα... Γιαυτο παιρνεις βουτυρου φρεσκα απτο τον φουρνο και τα γεμιζεις μερεντα εσυ. (επισης το αλειμμα στο βαζο με το πορτοκαλι χαρτι στο λιδλ, μοιαζει πολυ με μερεντα). Νομιζω ουτε καν αυτο με το ονομα μερεντα δεν εχει μερεντα!

Το πιο ωραιο κρουασαν που εχω φαει απαυτα (δεν ξερω πως ειναι τωρα) ειναι του Γαλαξια. Εχει δυο νομιζω, δε θυμαμαι ποιο απο τα δυο, αλλα ειχε σκουρη καφε συσκευασια και ηταν μερικα λεπτα πιο ακριβο απταλλο, αλλα και παλι οικονομικο.
Επισης ενα τεραστιο που κυκλοφορει, δε θυμαμαι πως λεγεται (το πρωτο που βγηκε, εχουν βγειο καμποσα απο τοτε), γραφει BIG αποξω, αν το πετυχεις φρεσκο, gami.
Συνηθως, στα γεμιστα κρουασαν στους φουρνους βαζουν και σιροπι και αυτο γιατι δεν τα πουλησαν σκετα, μπαγιατεψαν, οποτε μετα τα ανοιξαν, τα γεμισαν και εριξαν και το σιροπι για να τρωγονται. Δεν ειναι κακο, απλα λεω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Τώρα που το λες δε ξέρω πότε υπηρέτησες αλλά πρόσφατα ήμουν για δουλειά Κομοτηνή και ο πελάτης μου έδωσε δύο κρουασάν για να τα δώσω στα παιδιά μου. Επειδή όμως πεινούσα πολύ στο γυρισμό τα τακτοποίησα εγώ. Ήταν όντως πολύ γευστικά και με πλούσια σοκολάτα. Δεν θυμάμαι μάρκα.
Πόσα κιλά συντηρητικά και χημικές ουσίες να τρώτε το χρόνο; 

Αστείο νήμα.
1. Ο ΓΓ σάς δουλεύει όλους
2. Κάποιοι γνωστοί άγνωστοι από αντιγερμανισμό και μόνο προσπαθούν να βρουν κάτι για να βρίσουν το Λιντλ
Τι φάρα κι αυτή
1. Ο ΓΓ σάς δουλεύει όλους
2. Κάποιοι γνωστοί άγνωστοι από αντιγερμανισμό και μόνο προσπαθούν να βρουν κάτι για να βρίσουν το Λιντλ
Τι φάρα κι αυτή

- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Το πιθανοτερο ειναι οτι δεν τα δοκιμαζει και τα περναει ετσι ,διοτο τοσο χαλια πράγματα ουτε στα dea δεν ειχε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 09:38Ίσως δεν γνωρίζεις ότι τα προιόντα που πωλούνται στα λιντλ περνούν από ποιοτικό έλεγχο και δεν μιλώ για έναν χοντρό στην αποθήκη που δοκιμάζει παγωτά και μουγκρίζει όταν του αρέσουν.perseus έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 06:16δεν εχουν ανθισει ακομα οι σμεουριες στο Τσερνομπιλ και ο σεισμος καθυστερησε τις εισαγωγες απο την Φουκοσιμα αλλα εχω ακουσει οτι θα ειναι φτηναΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Σεπ 2018, 22:52Τώρα που είπατε για σκλαβενίτη οκ όλα καλά. Πήρα χθες 40 γρ. σμέουρα και έδωσα 4,90. Γνωρίζει κανείς (ίσως ο γιαννόπουλος) πότε θα φέρουν φρούτα του δάσους τα lidl;
2 ευρω τα 23 γραμμαρια.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Η αντιλιντλικη συμπεριφορά είναι κατάλοιπο της μνημονιακής αντίστασης. Το ότι η αντίσταση αυτή απεδείχθη κοστοβόρα και ασυνάρτητη καταστεί αυτομάτως και πρωτίστος τον βρωμερό αντιλιντλισμό αντικοινωνικό φαινόμενο.
Τι λες ρε φίλε. Ο χοντρός δεν δοκιμάζει τα παγωτά; Τι δοκιμάζει; Τις σαλάτες;perseus έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 11:17Το πιθανοτερο ειναι οτι δεν τα δοκιμαζει και τα περναει ετσι ,διοτο τοσο χαλια πράγματα ουτε στα dea δεν ειχε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 09:38Ίσως δεν γνωρίζεις ότι τα προιόντα που πωλούνται στα λιντλ περνούν από ποιοτικό έλεγχο και δεν μιλώ για έναν χοντρό στην αποθήκη που δοκιμάζει παγωτά και μουγκρίζει όταν του αρέσουν.
Θα συμφωνησω με το ρομα 2 σελιδες πισω.Καλυτερα να τρως μια φορα στις δυο μερες παρα απ τα λιντλ.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Το να συζητω με κάποιον που ψωνιζει τροφιμα με το λιντλ αυτοματα με υποβιβαζει .
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Μπριζόλες μοσχαρίσιες μόνο 6,45 το κιλό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 2133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Σεπ 2024, 20:35
-
-
Νέα δημοσίευση Νέες αυξήσεις σε εισαγόμενα προϊόντα (ειδικά τρόφιμα)
από hellegennes » 23 Ιαν 2024, 21:14 » σε Οικονομία - 9 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
23 Ιαν 2024, 23:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Trump απειλεί με δασμούς 100% στα προϊόντα των BRICS αν εγκαταλειψουν το δολάριο
από Ίακχος » 02 Δεκ 2024, 17:31 » σε Διεθνής πολιτική - 80 Απαντήσεις
- 1890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
11 Δεκ 2024, 08:31
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 1039 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Μαρ 2024, 19:15