Οι αλλοι θα μας λειψουν.
Προϊόντα Lidl
Re: Προϊόντα Lidl
SpoilerShow

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εμένα με χαλάει να μου τη λένε οι άλλοι για το τι τρώω.stergiosbik έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 11:49Σε χαλαει δηλαδη να παρεις προιοντα ιδωτικης ετικετας απο τον Γαλαξια ή τον Μασουτη ;
Και απ το Γαλαξία θα πάρω και απ το Λιντλ και από Βουλγάρικα και από πάγκους στο παζάρι.
Είναι προσωπικό μου δεδομένο.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγω πριν καμια βδομαδα ειχα ψωνισει απο τα Λιντλ μεταξυ αλλων ενα διχτυ με πατατες και μια πατατα ηταν εντελως σαπισμενη.Κι ελεγα τι βρωμαγε τοση ωρα. Lidl #kaneis allos 

Αν δεν εχει καποιος γνωστο/φιλο χασαπη δεν μπορει παρα να εμπιστευτει το ματι του και τη γευση.Ειτε αγοραζει απο κρεοπωλειο ειτε απο μαρκετ.Φαινεται καλο,εχει ωραια γευση;Εγκρινεται.Δεν εχει;Το μπουλο παμε στο αλλο.Μεχρι να καταληξει καπου.Και εσυ να κοψεις και τα αλλαντικα ειναι οτι χειροτερο.Λιγη γαλοπουλα επαιρνα την σταματησα και αυτη.Ακου τις συμβουλες καποιου που σκοπευει να ζησει μεχρι τα 120.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 12:30Μωρε αν υπαρχει κοντα σου ενα ωραιο κρεοπωλειο ,που οταν παρεις κρεας
λες πωωω ναι ρε παιδι μου υπαρχει διαφορα,ανωτερη ποιοτητα απο αυτην
των σουπερ μαρκετ,ναι θα το προτιμησω.Αλλα δεν
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- YouOnlyLiveOnce
Θες παρεα ε; για να γραφει και καποιος αλλος στο φορουμ μεχρι τα 120;GoBack έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 12:53Αν δεν εχει καποιος γνωστο/φιλο χασαπη δεν μπορει παρα να εμπιστευτει το ματι του και τη γευση.Ειτε αγοραζει απο κρεοπωλειο ειτε απο μαρκετ.Φαινεται καλο,εχει ωραια γευση;Εγκρινεται.Δεν εχει;Το μπουλο παμε στο αλλο.Μεχρι να καταληξει καπου.Και εσυ να κοψεις και τα αλλαντικα ειναι οτι χειροτερο.Λιγη γαλοπουλα επαιρνα την σταματησα και αυτη.Ακου τις συμβουλες καποιου που σκοπευει να ζησει μεχρι τα 120.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 12:30Μωρε αν υπαρχει κοντα σου ενα ωραιο κρεοπωλειο ,που οταν παρεις κρεας

Δεν τρωω πολλα αλλαντικα ,οχι οτι δεν μου αρεσουν (καποια συγκεκριμενα,κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες)
αλλα τα περισσοτερα μου ''βρωμανε''
Σιγουρα θα ζουνε και μερικοι γαυροι,γιατι κακο σκυλι ψοφο δεν εχει.Αλλα ναι καλο θα ηταν να υπαρχει και κανας αλλος.Εκτος του σαλιβερου.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 13:04Θες παρεα ε; για να γραφει και καποιος αλλος στο φορουμ μεχρι τα 120;GoBack έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 12:53Αν δεν εχει καποιος γνωστο/φιλο χασαπη δεν μπορει παρα να εμπιστευτει το ματι του και τη γευση.Ειτε αγοραζει απο κρεοπωλειο ειτε απο μαρκετ.Φαινεται καλο,εχει ωραια γευση;Εγκρινεται.Δεν εχει;Το μπουλο παμε στο αλλο.Μεχρι να καταληξει καπου.Και εσυ να κοψεις και τα αλλαντικα ειναι οτι χειροτερο.Λιγη γαλοπουλα επαιρνα την σταματησα και αυτη.Ακου τις συμβουλες καποιου που σκοπευει να ζησει μεχρι τα 120.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 12:30Μωρε αν υπαρχει κοντα σου ενα ωραιο κρεοπωλειο ,που οταν παρεις κρεας
Δεν τρωω πολλα αλλαντικα ,οχι οτι δεν μου αρεσουν (καποια συγκεκριμενα,κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες)
- YouOnlyLiveOnce
GoBack έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 13:06Σιγουρα θα ζουνε και μερικοι γαυροι,γιατι κακο σκυλι ψοφο δεν εχει.Αλλα ναι καλο θα ηταν να υπαρχει και κανας αλλος.Εκτος του σαλιβερου.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 13:04Θες παρεα ε; για να γραφει και καποιος αλλος στο φορουμ μεχρι τα 120;GoBack έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 12:53
Αν δεν εχει καποιος γνωστο/φιλο χασαπη δεν μπορει παρα να εμπιστευτει το ματι του και τη γευση.Ειτε αγοραζει απο κρεοπωλειο ειτε απο μαρκετ.Φαινεται καλο,εχει ωραια γευση;Εγκρινεται.Δεν εχει;Το μπουλο παμε στο αλλο.Μεχρι να καταληξει καπου.Και εσυ να κοψεις και τα αλλαντικα ειναι οτι χειροτερο.Λιγη γαλοπουλα επαιρνα την σταματησα και αυτη.Ακου τις συμβουλες καποιου που σκοπευει να ζησει μεχρι τα 120.

και καποιοι παοκτσηδες απο πεισμα σιγουρα θα ζησουν μεχρι τα 120 περιμενοντας το πρωταθλημα

Πανω απο 80 δυσκολα θα πατε. Μερικοι θα ξεγλιστρισουν, αλλα και παλι μεχρι τα 85 το πολυ, τους δινω.
Φατε οτι θετε. Κανεις δε θα γλιτωσει.
Φατε οτι θετε. Κανεις δε θα γλιτωσει.
- YouOnlyLiveOnce
Τουλαχιστον να παμε χορτατοι.
Γιατι μεχρι τα 120 με πεινα θα ειναι πικρα
Διακρινω μια σοφια στα γραπτα σου.Να επισκεπτεσαι πιο συχνα τα αθλητικα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 13:10GoBack έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 13:06Σιγουρα θα ζουνε και μερικοι γαυροι,γιατι κακο σκυλι ψοφο δεν εχει.Αλλα ναι καλο θα ηταν να υπαρχει και κανας αλλος.Εκτος του σαλιβερου.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 13:04
Θες παρεα ε; για να γραφει και καποιος αλλος στο φορουμ μεχρι τα 120;
και καποιοι παοκτσηδες απο πεισμα σιγουρα θα ζησουν μεχρι τα 120 περιμενοντας το πρωταθλημα
Ε μα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 13:14Τουλαχιστον να παμε χορτατοι.
- YouOnlyLiveOnce
Σας διαβαζω συχνα , γιαυτο και η σοφιαGoBack έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 13:14Διακρινω μια σοφια στα γραπτα σου.Να επισκεπτεσαι πιο συχνα τα αθλητικα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 13:10

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 2133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Σεπ 2024, 20:35
-
-
Νέα δημοσίευση Νέες αυξήσεις σε εισαγόμενα προϊόντα (ειδικά τρόφιμα)
από hellegennes » 23 Ιαν 2024, 21:14 » σε Οικονομία - 9 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
23 Ιαν 2024, 23:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Trump απειλεί με δασμούς 100% στα προϊόντα των BRICS αν εγκαταλειψουν το δολάριο
από Ίακχος » 02 Δεκ 2024, 17:31 » σε Διεθνής πολιτική - 80 Απαντήσεις
- 1891 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
11 Δεκ 2024, 08:31
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 1039 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Μαρ 2024, 19:15