Παρενοχλήσεις γυναικών

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Παρενοχλήσεις γυναικών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 11 Δεκ 2021, 18:53

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
11 Δεκ 2021, 18:49

Αυτό που μία γυναίκα θα το θεωρήσει ως παρενόχληση κάποια άλλη δεν θα το θεωρήσει ως παρενόχληση
Και ένα χοντροκομμένο ή μπανάλ φλέρτ από κάποιον με γενικότερο καλό πακέτο θα αγνοηθεί γιά να πάνε παρακάτω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπίστης την 11 Δεκ 2021, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Κος Mike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κος Mike » 11 Δεκ 2021, 18:54

είμαι υπέρ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 11 Δεκ 2021, 19:07

Μπίστης έγραψε:
11 Δεκ 2021, 18:23
Naida έγραψε:
11 Δεκ 2021, 18:10
AlienWay έγραψε:
11 Δεκ 2021, 15:49
Εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια, το πραγματικό φλερτ έχει εκλείψει. Είναι κάτι σαν αστικός μύθος.

Το catcalling εκδικητικού τύπου, ίσως υπάρχει ακόμη, γιατί υποδηλώνει ήττα από τα αποδυτήρια.
Ποιο ήταν το πραγματικό φλερτ;
Αυτό που προκαλείτε, ελέγχετε και καθοδηγείτε (ή πυροδοτείτε εσείς) είναι πάντα καλύτερο.

Και άντρες βιρτουόζοι υπάρχουν αλλά έχει πιό πολύ σχέση με αποπλάνηση, το γυναικείο φλερτ σε τσεκάρει σε βάζει στο φιλότιμο και σε ανεβάζει επίπεδο ταυτοχρόνως
Δεν κατανοώ τι εννοείς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 11 Δεκ 2021, 19:12

Για να ανακεφαλαιώσουμε:
Δεν υπάρχει περίπτωση να παρενοχληθεί μία που δεν έχει όντως βγει για λαβ στόρυ.
Οι εξαιρέσεις είναι σπάνιες.
Είχα πετύχει μία κάποτε που όπως απεδείχθη στη συνέχεια το είχε γυρίσει στο τζιβιτζιλέϊσιον σίτυ και μου λέει άσε με και τις λέω εγώ καλά αντίο σας.
Αυτά είναι συγχωρητέα και δεν νομίζω ότι η ίδια προβληματίστηκε από το συμβάν.
Την όλη φασαρία λοιπόν την έχει σηκώσει το σμήνος των κατ' εξοχήν αγ...των μητούδων που δεν τις πλησιάζουν ούτε με σαρανταοχτάωρη από την λεγεώνα των ξένων.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 11 Δεκ 2021, 19:16

Υπάρχει και το εξής παράδοξο.
Μία τέτοια συνάντηση μπορεί να καταλήξει σε υμεναίο.
Μετά από 50-60 χρόνια θα λένε "αχ θυμάσαι το φεγγαράκι" και τέτοια.
Αν αυτό λοιπόν γίνει στη Μύκονο-Τήνο-Λέρο, άλλο τέτοιο τουριστικό σποτ θα λένε μετά "αχ ο παπούς και η γιαγιά γνωρίστηκαν στη Μύκονο, δίπλα στον πελεκάνο". Αν όμως γίνει στην Αθήνα είναι έγκλημα καθοσιώσεως (για τη Θεσσαλονίκη δεν ξέρω).

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 11 Δεκ 2021, 19:23

οι περισσοτερες ειναι μυξοπαρθενες ενοχλουνται και στις δυο περιπτωσεις ,εγω στην δουλεια βγαινω απο το σπιτακι και βλεπω την χοντρη μου γατα και λεω τι κωλο που εχεις μωρο μου και γυρναω απο την αλλη πλευρα και ηταν μια και με κοιτουσε με φρικη μετα οταν καταλαβε οτι μιλουσα στο γιατι επαθε σοκ.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 11 Δεκ 2021, 19:29

Naida έγραψε:
11 Δεκ 2021, 19:07

Δεν κατανοώ τι εννοείς.
Δεν μπορώ λιγότερο ποιητικά ... :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 11 Δεκ 2021, 19:29

Λοιπόν οι περιπτώσεις που είχα διαβάσει ήταν η πρώτη το 1976 στην οδό Σταδίου που είχε βγει η πρώτη αστυνομικίνα της Ελλάδος περιπολία.
Μέχρι τότε δεν υπήρχαν αστυνομικίνες και ήταν ο γκαούτσο που εισήγαγε τον θεσμό. Κάποιος λοιπόν την έπεσε στην ένστολη (!) και τον πήγαν στο αυτόφωρο βέβαια.
Η άλλη ήταν λέει έξω από το Κάραβελ το 80. Μία περίμενε τον αρραβωνιαστικό της και ένας τυρόβλαχος της την έπεσε, τόσο επίμονα ώστε φώναξε αυτή help και ήρθε το εκατό.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 11 Δεκ 2021, 19:39

Εν τω μεταξύ ποιός εγγυάται ότι οι μητούδες δεν θα αρχίσουν να τα βάζουν με ανύποπτα άτομα στο δρόμο και να προβαίνουν σε καταγγελίες ;
Δηλαδή προχωράω εγώ στο δρόμο διαβάζοντας ήσυχα-ήσυχα τον Πρωταθλητή μου και μία που βρίσκεται δίπλα μου αρχίζει να φωνάζει "αχ αυτός μου κάνει παρενόχληση". Τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση ;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 11 Δεκ 2021, 19:41

wooded glade έγραψε:
11 Δεκ 2021, 19:39
Εν τω μεταξύ ποιός εγγυάται ότι οι μητούδες δεν θα αρχίσουν να τα βάζουν με ανύποπτα άτομα στο δρόμο και να προβαίνουν σε καταγγελίες ;
Δηλαδή προχωράω εγώ στο δρόμο διαβάζοντας ήσυχα-ήσυχα τον Πρωταθλητή μου και μία που βρίσκεται δίπλα μου αρχίζει να φωνάζει "αχ αυτός μου κάνει παρενόχληση". Τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση ;
Αλλάζεις εφημερίδα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 11 Δεκ 2021, 19:42

wooded glade έγραψε:
Πρέπει να ξυπνήσεις, τύπε, γιατί θ' αργήσεις στην δουλειά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 11 Δεκ 2021, 19:49

Feindflug έγραψε:
11 Δεκ 2021, 19:42
wooded glade έγραψε:
Πρέπει να ξυπνήσεις, τύπε, γιατί θ' αργήσεις στην δουλειά.
Γιατί να ξυπνήσω ;
Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι όλα γίνονται σ' αυτήν την μεγαλούπολη ;
Πολλές περιπτώσεις που φταίει το ισχυρόν φύλον δηλαδή.
Αλλά ποιός θα εμποδίσει τις μητούδες να κάνουν αυτό ;

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 11 Δεκ 2021, 19:52

Και το άλλο.
Ήταν μία γνωστή μου μιά άλλη φορά.
Είχαμε φάει πατατάκια μαζί και τα λοιπά, αλλά είχαμε τσακωθεί - κάπως.
Τη βλέπω λοιπόν στην Πανεπιστημίου -γωνία Πεναπιστημίου και Αμερικής- και τις λέω "βρε συ Ζηνοβία, περασμένα ξεχασμένα, κάνω μία πρόταση επαναπροσεγγίσεως".
Αυτή όμως το έπαιζε Ερντογάν - τουρκ χαβά γιολαρί.
Προς στιγμήν λοιπόν ηπειλήθη επεισόδιον.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 12 Δεκ 2021, 13:54

Τελικά αυτό που συμβαίνει πρέπει να είναι το εξής:
Γίνονται μερικές παρενοχλήσεις -σπάνια- αλλά είναι oi βλάχη από τη στάνη αυτοί που τις κάνουν.
Παλιά που κυκλοφορούσαν οι περπατινιάρες γινόντουσαν και εκ συγγνωστής πλάνης παρενοχλήσεις.

Είναι γεγονός ότι το ισχυρό φύλο τη βρίσκει με τις περπατινιάρες, το γυναικείο φύλο όμως δεν τη βρίσκει με όμοιο τρόπο.
Δηλαδή οι "σεμνές" σίγουρα δεν τη βρίσκουν αλλά και οι ίδιες οι περπατινιάρες γκόμενες δεν τη βρίσκουν, προτιμούν το facebook.
Αφού λοιπόν υπάρχει τώρα το facebook (και το πχόρουμ) έχουν λιγοστέψει αυτές και ακούμε ότι ακούμε που τα περισσότερα είναι φανταστικά.

Το κάπως μυστήριο είναι γιατί δεν τους μπουζούριαζαν όλους παλιά.
Τα ήθη ήταν αυστηρά και ήταν παράνομο - σε καμία περίπτωση δεν έγινε τώρα παράνομο.
Αλλά ήταν πολλοί. Μπορούσαν οι Πλαστήρας-Παπάγος ή ακόμα και ο Παπαδόπουλος να στείλουν τα REO στην πλατεία Νέας Σμύρνης και να μαζέψουν όόόόόλους τους νιόνιους εν χορώ και να τους πάνε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης ; Και μετά να πάνε Φωκίωνος Νέγρη, μετά περιοχή άλσους Παγκρατίου και ούτω καθ' εξής. Γινόταν ; Δεν γινόταν.

Αυτή λοιπόν ήταν η παλιά Αθήνα των μπούμερς που έσβησε - λόγω facebook.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 12 Δεκ 2021, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 12 Δεκ 2021, 14:05

να βαλουμε εδω και την παρενοχληση που εκανα στον Οττο και στον βασιλακη ,μια χαρα ειναι οι αμυγδαλες τους.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών