Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 06 Σεπ 2018, 21:30
Cecily Anne έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 00:41
Ποιό μακάβριο;
Έχει δημητριακό, φρούτο (ρόδι, σταφίδα), ξηρό καρπό (αμύγδαλο, καρυδόψιχα), κουκουνάρι, τριμμένη φρυγανιά ή γαλέτα, κανέλλα.
Πλήρες γεύμα είναι τίγκα στα θρεπτικά συστατικά.

Αγαπημένα. Έχω γειτόνισα πρώην αναρχική που το γύρισε στη θρησκεία

και κάθε δεύτερο Σάββατο μου φέρνει τεράστιο μπωλ, όσο είναι ζεστά ακόμη. Βάζει όσα γράφεις, πολλούς ξηρούς καρπούς ψημένους και συνήθως λίγο φρέσκο μαϊντανό ή δυόσμο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν διατηρούνται.
Μ' αρέσει και η βαρβάρα. Είναι σαν κόλλυβα-σούπα. Την έφτιαχνε η γιαγιά μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Μηχανικός
από Μηχανικός » 06 Σεπ 2018, 23:10
Ερμής έγραψε: ↑15 Ιούλ 2018, 15:16
Πίσω απο την Καπνικαρέα. Είχα πάει τέλη του 2003. Έκλεισε όμως γρήγορα γιατί κάτι δεν είχε άδεια για καμινάδα, κάτι τέτοι. Jobi νομίζω λεγόταν ή κάπως έτσι.
Τώρα έχει προχωρήσει η τεχνολογία.
Σύστημα με φίλτρα και δεν χρειάζεται καμινάδα, από 6000 ευρώ.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 06 Σεπ 2018, 23:17
Τρώτε ρε και κανένα ζώο να υπηρετήσουμε λίγο την ισορροπία. Άμα τα αφήσουμε αμολημένα κλάνουνε και ξεχειλώνουν την τρύπα του όζοντος. Θα φαινόμαστε στους εξωγήινους.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Μηχανικός
-
Custom_F
από Custom_F » 07 Σεπ 2018, 15:28
Χαλασαν και οι καρχαριες... τι αλλο να περιμενουμε πια...
HaTeRs GoNnA hAtE... 
νύχτα έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.