"White Privilege" Debate
"White Privilege" Debate
Πιστεύετε ότι οι λευκοί έχουν πλεονέκτημα;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: "White Privilege" Debate
Στην Ελλάδα ναι.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Για Ελλάδα; Στην Ελλάδα ναι! Αλλά είναι αναπόφευκτο εφόσον το επίπεδο των μαύρων που καταφτάνουν είναι χαμηλό και η οικονομία μας άθλια. Τώρα για την δεύτερη γενιά τους θα δείξει....
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, έχω βαρεθεί αφάνταστα όλους τους τύπους που κλαίγονται για την υποτίμηση της χρωματικής, σεξουαλικής, θρησκευτικής κλπ ταυτότητα τους.
Αν αυτό με κάνει ρατσίστρια, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ -χωρίς ίχνος ενοχής- ότι είμαι.
Ή ότι έγινα, το ίδιο είναι.
Αν αυτό με κάνει ρατσίστρια, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ -χωρίς ίχνος ενοχής- ότι είμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και για τους ευαισθητοποιημένους υποστηρικτές τους νοιώθω ακριβώς το ίδιο.
Κάτι μεταξύ ειρωνίας, κυνισμού και πλήξης.
Κάτι μεταξύ ειρωνίας, κυνισμού και πλήξης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν υπάρχει λευκό, μαύρο, Ασιατικό κλπ πλεονέκτημα. Πλεονέκτημα έχουν οι φραγκάτοι. Είτε στην Ελλάδα, είτε στις ΗΠΑ, είτε στη Σομαλία.
Σ' αυτό συμφωνώ. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν είδα κανέναν φραγκάτο μαύρο ράπερ ή ηθοποιό να μεταναστεύει/εγκαθίσταται στην Αφρική για να βιώσει καλύτερα την επαφή με τις ρίζες του.
Βολεύει περισσότερο ο αγών εξ αποστάσεως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 07 Σεπ 2018, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus

Green privilege.
white privilege debate σε ελ φορουμ. τι αλλο Θεέ μου;;; Σε λίγο θα συζητάνε και για το war on Christmas στα φορα του πακισταν.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Η εξώθηση της γαλής στο ρατσισμό: ένα κοινωνικό δράμα με πολιτικές προεκτάσειςΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 18:55Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, έχω βαρεθεί αφάνταστα όλους τους τύπους που κλαίγονται για την υποτίμηση της χρωματικής, σεξουαλικής, θρησκευτικής κλπ ταυτότητα τους.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ρατσισμος ειναι να αφηνεις τα πασοκια να ζουν
- wooded glade
Τώρα είναι να πούμε και θέμα αισθητικής.
Εγώ το 2004 διάβαζα τις μις κόσμος και ήταν μία από τη Γκάνα και έλεγε "εγώ μετά από μις θα ασχοληθώ με το ίδρυμα του G.W. Bush για τα παιδάκια της Αφρικής που είναι φτωχά να μάθουν να διαβάζουν". Ωχ λέω, πάει ο Νείλος τον έπνιξε αυτή με τα σάλια, φέρτε λεφτά να παίξουμε μις Γκάνα.
Όμως δεν είχα πιστωτική, paypal ελληνικό δεν υπήρχε ακόμα, paysafe δεν υπήρχε, φίλο με λογαριασμό δεν είχα. Βλακεία μου που δεν πήρα ένα τηλέφωνο στο Αγγλίος. 45 στο ένα πλήρωνε, βγήκε μις κόσμος πανηγυρικά η Γκάνα.
Όμως για γκόμενα δεν μου πήγαινε.
Η Κορίνα Τσοπέη μου έκανε αυτή όχι.
Έτσι είναι οι γκόμενες.
Από τις πιό καινούριες γουστάρω Μισέλ είναι η αλήθεια, ενώ Μελανία όχι, ούτε Χίλλαρυ νέα θα γουστάριζα.
Αλλά γενικά οι λευκές μου ταιριάζουν πιό πολύ. Ούρσουλα Άντρες, για δυνατές συγκινήσεις. Έλκε Ζόμμερ.
Η πρόεδρος της Κροατίας όχι, δε μ΄αρέσει.
Εγώ το 2004 διάβαζα τις μις κόσμος και ήταν μία από τη Γκάνα και έλεγε "εγώ μετά από μις θα ασχοληθώ με το ίδρυμα του G.W. Bush για τα παιδάκια της Αφρικής που είναι φτωχά να μάθουν να διαβάζουν". Ωχ λέω, πάει ο Νείλος τον έπνιξε αυτή με τα σάλια, φέρτε λεφτά να παίξουμε μις Γκάνα.
Όμως δεν είχα πιστωτική, paypal ελληνικό δεν υπήρχε ακόμα, paysafe δεν υπήρχε, φίλο με λογαριασμό δεν είχα. Βλακεία μου που δεν πήρα ένα τηλέφωνο στο Αγγλίος. 45 στο ένα πλήρωνε, βγήκε μις κόσμος πανηγυρικά η Γκάνα.
Όμως για γκόμενα δεν μου πήγαινε.
Η Κορίνα Τσοπέη μου έκανε αυτή όχι.
Έτσι είναι οι γκόμενες.
Από τις πιό καινούριες γουστάρω Μισέλ είναι η αλήθεια, ενώ Μελανία όχι, ούτε Χίλλαρυ νέα θα γουστάριζα.
Αλλά γενικά οι λευκές μου ταιριάζουν πιό πολύ. Ούρσουλα Άντρες, για δυνατές συγκινήσεις. Έλκε Ζόμμερ.
Η πρόεδρος της Κροατίας όχι, δε μ΄αρέσει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ε, όχι και δράμα. Οι αντιρατσιστές είναι τελείως κωμική φάση.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 21:47Η εξώθηση της γαλής στο ρατσισμό: ένα κοινωνικό δράμα με πολιτικές προεκτάσειςΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 18:55Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, έχω βαρεθεί αφάνταστα όλους τους τύπους που κλαίγονται για την υποτίμηση της χρωματικής, σεξουαλικής, θρησκευτικής κλπ ταυτότητα τους.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Πρέπει να έχει κάποια κατώτερα genes. Από το Πακιστάν ίσως και τα κρύβει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 66 Απαντήσεις
- 1878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
26 Μαρ 2025, 12:21