Οι γαλέρες έχουν και τα κόλπα τους για να είναι "πετυχημένες"
Πρόκειται για mail που διακινήθηκε μέρες γιορτών πριν από δύο χρόνια «υπηρεσιακά» στους υπεύθυνους της εταιρείας, ως ...μέτρο για να κουκουλώνονται οι παραβάσεις σχετικά με το ωράριο, που πάντα τέτοιες μέρες γίνεται λάστιχο.
«Παρακαλείται ο κ. (το όνομα του υπεύθυνου καταστήματος) να μεταβεί στον χώρο της γεννήτριας, ο κ. στον χώρο της γεννήτριας παρακαλώ»: Οπως αναφέρει το παραπάνω mail, αυτή η ...αθώα ανακοίνωση θα έπρεπε να ακουστεί από τα μεγάφωνα στο κατάστημα, μόλις εντοπίζονταν οι ελεγκτές. Οπως αναφέρεται στις οδηγίες του mail, «η υποδοχή ή τα ταμεία με το που θα εντοπίσουν τον έλεγχο να μπαίνει» θα πρέπει να κάνουν την παραπάνω ανακοίνωση.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Η φαρα σου
Η πολιτική άνοδος των ανεπάγγελτων...
Μας λέει, λοιπόν, πώς να δουλεύουμε ο Χατζηδάκης που δεν έχει δουλέψει ποτέ!
δεν μας γαμιεσαι ρε μπουμπη που θα μου πεις για τη φαρα μου κ τη ζωη μουΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑21 Δεκ 2021, 15:27Η φαρα σουΗ πολιτική άνοδος των ανεπάγγελτων...
Αγις έγραψε: ↑21 Δεκ 2021, 15:35δεν μας γαμιεσαι ρε μπουμπη που θα μου πεις για τη φαρα μου κ τη ζωη μουΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑21 Δεκ 2021, 15:27Η φαρα σουΗ πολιτική άνοδος των ανεπάγγελτων...
παμπτωχος ξεκινησα κ μια ζωη εργατης ειμαι για αυτο σας εχω γραμμενους στ αρχιδια μου