«έγινα ρατσίστρια για το πετσί μου»ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 21:47Η εξώθηση της γαλής στο ρατσισμό: ένα κοινωνικό δράμα με πολιτικές προεκτάσειςΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Σεπ 2018, 18:55Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, έχω βαρεθεί αφάνταστα όλους τους τύπους που κλαίγονται για την υποτίμηση της χρωματικής, σεξουαλικής, θρησκευτικής κλπ ταυτότητα τους.
Αν αυτό με κάνει ρατσίστρια, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ -χωρίς ίχνος ενοχής- ότι είμαι.
Ή ότι έγινα, το ίδιο είναι.
"White Privilege" Debate
- Βινόσαυρος
Re: "White Privilege" Debate
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αξιζει να πουμε εδω οτι ο jesse lee peterson(ο αριστερος)ειναι πρακτορακος της συντηρητικης δεξιας και σκοπος του ειναι να βγαινει και να λεει οτι για ολα φταινε οι μαυροι. Πως ειναι ο Μιλο Γιαννοπουλος που δηθεν ειναι γκει και λεει οι για ολα φταινε οι ομοφυλοφιλοι. Κατι τετοιο. Κλασσικη τακτικη το να χρησιμοποιεις πρακτορακια για να δαιμονοποιησεις μειονοτητες. Σαν λευκος δεν μπορεις να επιτεθεις στους μαυρους και ετσι χρηματοδοτεις εναν μαυρο να το κανει
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
δηλαδη δεν ειναι γκευ και δεν του αρεσουν οι μαυρες πουτσες οπως υποστηριζει?Πως ειναι ο Μιλο Γιαννοπουλος που δηθεν ειναι γκει
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
δηλαδή εσείς νομίζετε ότι ο κόσμος μας θεωρεί λευκούς;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

και εδω ειναι ολο το ζουμι του νηματος. αυτο ειναι ρατσισμος, εφοσον σαν μαυρος μπορεις μια χαρα να επιτεθεις στους λευκους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
οχι βεβαια, και δεν ειμαστε κιολας. εγω αυτο που νομιζω ειναι οτι ολοι ειναι ρατσιστες, και οι λευκοι, και οι μαυροι, και ολοι οι υπολοιποι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Aν δεν μας θεωρεί λευκούς (αναφέρομαι στους Έλληνες) τότε δεν τίθεται θέμα ρατσισμού στην Ελλάδα.
Οπότε, κανένα πρόβλημα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Καλα ενταξει. Και μονο τις κινησεις του να δεις οπου προσπαθει να δειξει οτι ειναι γκει θα καταλαβεις οτι δεν ειναι. Η ουσια ειναι οτι ποιο ευκολα καταγγελεις τους ομοφυλοφιλους αν "εισαι" ομοφυλοφιλος παρα αν δεν εισαι. Ο πετερσον απο την αλλη εχει κανει δηλωσεις οτι η δουλεια δεν ηταν προβλημα για τους μαυρους. Ποιος ξερει ποσα παιρνει και αυτος...
- perseus
Σπεκουλαρεις ,εισαι οτι δηλωσεις και αυτος δηλωνει γκευ,εξαλλου δεν μας ενδιαφερει αν ειναι γκευ μας ενδιαφερει αν λεει αληθεια.
Οπως για τον Πετερσον εχω την εντυπωση οτι ψευδεσαι ,φερε ενα λινκ με αυτη την δηλωση.
Οπως για τον Πετερσον εχω την εντυπωση οτι ψευδεσαι ,φερε ενα λινκ με αυτη την δηλωση.
- Northern Spirit
εγω το μον πλεονεκτημα που βλεπω ειναι στους εξυπνους ανθρωπους απεναντι στους καθυστερημενους,,
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Εδω η δηλωση. Βασικα η επιχειρηματολογια του ειναι ιδια με αυτη των λευκων alt-right εθνικιστων. Σκοπος ατομων οπως αυτος η ο Μιλο ειναι να γλυφουν τα αυτα της δεξιας-ακροδεξιας στις ΗΠΑ
- perseus
Αυτος ο Πετερσον μπορεινα λεει οτι θελει ειναι μαυρος ,εγω ελεγα αυτον τον Πετερσον
- perseus
αυτη ειναι η αποψη σου και ειναι λαθος ,εαν οι θεσεις των αλτ ραιτ λευκων εθβνικιστων ειναι οτι οι μαυροι πρεπει να σταματησουν να σκοτωνουν μαυρους και να οανε σχολειο να ξεσταρβωθουν ,τοτε εχουν απολυτο δικιο.
-
Στις ΗΠΑ δωρεαν παιδεια δεν υπαρχει. Αρα ο μαυρος αν θελει το παιδι του να παει πανεπιστημιο πρεπει να βρει χρηματα που μπορει να μην εχει. Αν ομως μιλησεις για δωρεαν παιδεια η δωρεαν υγεια στις ΗΠΑ σε λενε...κομμουνιστη και οπαδο του Σταλιν. Το καπιταλιστικο συστημα των ΗΠΑ οπου οι τρεις πλουσιοτεροι επιχειρηματιες(ο Μπιλ Γκειτς, Ο Τζεφ Μπεζος και ο Γουορεν Μπαφετ) εχουν τοσο πλουτο οσο το 50% των ΗΠΑ, ειναι απολυτως διεφθαρμενο, αλλα ο μεσος Αμερικανος κοιματε τον υπνο του δικαιου. Η ALT-RIGHt που δηθεν πολεμανε το συστημα βασικα το υπερασπιζονται προτιμωντας ο φτωχος μαυρος να εχει χρηματα μονο για να αγορασει οπλο και οχι να παει να μορφωθει σε πανεπιστημιο
- perseus
Απο πού προκυπτει αυτο ? Δηλαδη η πανεπιστημιο η γκαγκστερ? Δεν νομιζω οτι ειναι σοβαρο επιχειρημα και τον θεμα δεν ειναι τι πιστευω εγω η εσυ αλλα τι εκαναν οι Ομπαμιες για τους μη προνομιουχους 8 χρονια.
Και το δικο μας θεμα εαν ο Μιλο η ο Πετερσεν λενε αληθεια
Και το δικο μας θεμα εαν ο Μιλο η ο Πετερσεν λενε αληθεια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 66 Απαντήσεις
- 1878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith