Πόσο αξίζει ένα ανεγκέφαλο υποκείμενο;
Re: Πόσο αξίζει ένα ανεγκέφαλο υποκείμενο;
Ε όχι και καθαρή... Φυτό έμεινε... Φυτό που θα το πληρώνουν μέχρι να ψοφήσει οι "πολίτες" της χώρα του!!!
Όπου και εκεί μπορούν άνετα να μείνουν φυτά και μετά να τα πληρώνεις εσύ, ο μαλάκας πολίτης δηλαδή...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 16:51αυτοί που επιζητούν την αδρεναλίνη μέσω της ταχύτητας μπορούν να πάνε σε πίστα
Πρώτον υπάρχουν ειδικοί νόμοι που μπορούν να εφαρμοστούν και να βιάσουν ασύστολα τέτοια καθίκια - π.χ. κατάσχεση της μοτοσυκλέτας εάν περάσει κάποια μεγάλη ταχύτητα. Θα δεις πόσο θα κοπούν μαχαίρι τα φαινόμενα αυτά...
Δεύτερον, το σωστό είναι να περάσουμε το μήνυμα στην κοινωνία ότι όλοι αυτοί που κάνουν παρόμοια πράγματα δεν είναι ήρωες - είναι καθίκια!!!
Θα πάρει λίγο χρόνο παραπάνω, αλλά θα έχουμε στο τέλος λογικά αποτελέσματα....
Πριν από 15 χρόνια θα ρωτούσα το ίδιο, εάν ήταν Κυριακή βράδυ στην εθνική Αθήνα - Κόρινθος στο ρεύμα προς Αθήνα...
Η γενικά σε όλες τις μεγάλες εξόδους...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Τι λες ρε δικέ μου που θα κατάσχεις αντικείμενο το οποίο πλήρωσα εγώ και δεν χρωστάω; Βάλε ότι ποινή θέλεις, ότι κανονισμούς θέλεις για την απόκτησή του, την ιδιοκτησία μου δεν θα την πειράζεις για παραβάσεις άσχετες με χρέη.OANNHSEA έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 17:41Ε όχι και καθαρή... Φυτό έμεινε... Φυτό που θα το πληρώνουν μέχρι να ψοφήσει οι "πολίτες" της χώρα του!!!Όπου και εκεί μπορούν άνετα να μείνουν φυτά και μετά να τα πληρώνεις εσύ, ο μαλάκας πολίτης δηλαδή...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 16:51αυτοί που επιζητούν την αδρεναλίνη μέσω της ταχύτητας μπορούν να πάνε σε πίσταΠρώτον υπάρχουν ειδικοί νόμοι που μπορούν να εφαρμοστούν και να βιάσουν ασύστολα τέτοια καθίκια - π.χ. κατάσχεση της μοτοσυκλέτας εάν περάσει κάποια μεγάλη ταχύτητα. Θα δεις πόσο θα κοπούν μαχαίρι τα φαινόμενα αυτά...
Δεύτερον, το σωστό είναι να περάσουμε το μήνυμα στην κοινωνία ότι όλοι αυτοί που κάνουν παρόμοια πράγματα δεν είναι ήρωες - είναι καθίκια!!!
Θα πάρει λίγο χρόνο παραπάνω, αλλά θα έχουμε στο τέλος λογικά αποτελέσματα....Πριν από 15 χρόνια θα ρωτούσα το ίδιο, εάν ήταν Κυριακή βράδυ στην εθνική Αθήνα - Κόρινθος στο ρεύμα προς Αθήνα...
Η γενικά σε όλες τις μεγάλες εξόδους...
.
Μήπως να σου κατάσχω και το μισό ψυγείο επειδή τρως μαλακίες;
Αρνητές της ζωής! Η εκδίκηση των Ζωντανών Νεκρών!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εάν κάνεις έγκλημα με κάποιο όπλο, αυτό το όπλο θα κατασχεθεί... Ελπίζω να το ξέρεις αυτό!!!
Και ναι!!! Είναι έγκλημα να τρέχεις και να συμπεριφέρεσαι όπως το καθίκι στο βίντεο!!! Οπότε το όπλο του εγκλήματος θα κατασχεθεί!!!
ΥΓ
Για το τι τρώμε είναι άλλη μεγάλη συζήτηση και για το πως τα καθίκια των κυβερνήσεων και οι γελοίοι πολίτες δέχονται αυτό το έγκλημα...
.
Bellum omnium contra omnes
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Εγώ είμαι υπέρ του να οδηγεί κάποιος extreme υπό 2 όρους.
1ον Να είναι μονάχος στον κόσμο (να μην έχεις δικούς σου ανθρώπους) διότι όσο έχεις ανθρώπους που νοιάζονται για σένα δεν δικαιεισαι να ρισκάρεις τη ζωή σου. Τα περί ατομικότητας, δικαιωματισμου, ζωή μου είναι ότι θέλω την κάνω, μπορούν να τα βάλουν στον πάτο τους.
2ον Να μην θέτεις σε κίνδυνο άλλους.
Όταν πληρούνται αυτές οι 2 προϋποθέσεις, κάνε ότι στον πουτσο θέλεις.
1ον Να είναι μονάχος στον κόσμο (να μην έχεις δικούς σου ανθρώπους) διότι όσο έχεις ανθρώπους που νοιάζονται για σένα δεν δικαιεισαι να ρισκάρεις τη ζωή σου. Τα περί ατομικότητας, δικαιωματισμου, ζωή μου είναι ότι θέλω την κάνω, μπορούν να τα βάλουν στον πάτο τους.
2ον Να μην θέτεις σε κίνδυνο άλλους.
Όταν πληρούνται αυτές οι 2 προϋποθέσεις, κάνε ότι στον πουτσο θέλεις.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να ξεδίνουν τα adrenaline junkies αυτού του κόσμου. Δεν χρειάζεται να παριστάνουν τον Νίκι Λάουντα στους ελληνικούς δρόμους ή οπουδήποτε αλλού.Feindflug έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 16:57Δεν διαφωνώ, δικέ μου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 16:51χέσε μας ρε τύπεFeindflug έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 16:47Νόμοι για την επικίνδυνη και παραβατική οδήγηση, υπάρχουν τύποι.
Όποιος θέλει, τους ακολουθεί. Όποιος πάλι όχι, δέχεται τις ποινές που ορίζει ο νόμος.
Δεν μπορείτε να βάλετε όρια σε κάθε τι. Και αν δοκιμάσετε να βάλετε, νομίζετε δεν θα βρεθεί τρόπος να βγαίνει ο κόφτης; Και μετά τι; Θα πειράξετε και τον εγκέφαλο των ανθρώπων να μην επιζητούν αδρεναλίνη και ταχύτητα;
Τι μανία είναι αυτή που έχουν αυτοί που είναι σε έλλειψη ζωής, για να φέρουν στα μέτρα τους αυτούς που είναι γεμάτοι ζωή; Θα μας πουν αυτοί που είναι πιο κοντά στον θάνατο, πώς θα ζήσουν αυτοί που είναι πιο κοντά στην ζωή;
κάνε ό,τι σκατά θες αρκεί να μην θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή τρίτων
κράτα τις επιλογές σου να βαραίνουν μόνο εσένα, όχι άσχετους που είχαν την ατυχία να βρίσκονται στο δρόμο εκείνη τη στιγμή
αυτοί που επιζητούν την αδρεναλίνη μέσω της ταχύτητας μπορούν να πάνε σε πίστα
Γι' αυτό έγραψα την πρώτη πρόταση στην δημοσίευσή μου. Νόμοι για την παραβατική οδήγηση υπάρχουν. Τι άλλο να κάνουμε; Προπαγάνδα υπέρ της σωστής οδηγήσεως; Συμφωνώ απόλυτα. Πιο αυστηρή επιτήρηση των νόμων; Κι εδώ συμφωνώ.
Τον λόγο για τον κόφτη δεν βρίσκω. Μήπως να εφεύρουμε μαχαίρια ειδικά σχεδιασμένα για να μην σκοτώνουν ανθρώπους;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γω κάνω 3.000 χλμ το μήνα κάθε μέρα για το σχολείο. Οδηγώ στην εθνική με 80-90 δεξιά ,με προσπερνούν και φορτηγά ενίοτε. 
Τσιγαράκι ,καφέ και μουσικούλα. Χαλλλαραά...

Τσιγαράκι ,καφέ και μουσικούλα. Χαλλλαραά...
Σιγά ρε δικέ μου μην του πάρεις και το σπίτι, επειδή τραβήξε ένα χειρόφρενο...OANNHSEA έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 18:14Εάν κάνεις έγκλημα με κάποιο όπλο, αυτό το όπλο θα κατασχεθεί... Ελπίζω να το ξέρεις αυτό!!!
Και ναι!!! Είναι έγκλημα να τρέχεις και να συμπεριφέρεσαι όπως το καθίκι στο βίντεο!!! Οπότε το όπλο του εγκλήματος θα κατασχεθεί!!!
ΥΓ
Για το τι τρώμε είναι άλλη μεγάλη συζήτηση και για το πως τα καθίκια των κυβερνήσεων και οι γελοίοι πολίτες δέχονται αυτό το έγκλημα...
.
Τι λέμε τώρα ρε τύπε; Και με μολύβι μπορείς να σκοτώσεις άνθρωπο. Μήπως να τα κατάσχουμε από τους ανορθόγραφους κι αυτούς που ξύνουν τ' αυτιά τους με αυτά;
Θα ήθελα πολύ να φανερώσετε άλλες πτυχές της ζωής σας και να δούμε πόσο νόμιμοι είστε εκεί.
Dein Herz, meine Gier
Είναι επειδή είσαι 1,92, τύπε και έχεις πετάξει με Corsair.
Dein Herz, meine Gier
Όχι, επειδή είμαι κωλόγερος πλέον και δε συμφέρει οικονομικά.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Συμβαίνει. Όταν πχ έχει τροχαίο μπροστά και ξεκινάνε να μαζεύονται σε ουρές τα αυτοκίνητα, αν χαλάσει κάποιο και δεν μπορέσει να μετακινηθεί στη δεξιά, επειδή έπεσε κάτι από φορτηγό κλπ. Γενικά δεν είναι κάτι που δεν συμβαίνει οπότε δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως η λωρίδα θα μείνει ελεύθερη επειδή είναι αριστερά.
Γενικά στο δρόμο πρέπει πάντα να έχεις το νου σου στο αναπάντεχο. Σε αυτόν που θα αλλάξει λωρίδα χωρίς να σε δει, σε αυτόν που δεν θα βγάλει φλας, σε αυτόν που θα κάνει χοντρή βλακεία και θα βάλει όπισθεν επειδή έχασε την έξοδο (το έχω δει να συμβαίνει με τα μάτια μου!!!).
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
η μανία που ψάχνεις λέγεται κρατήσεις υγειονομικής περίθαλψης και πεπερασμένος αριθμός κλινών, δικέ μου
Ζήλεια για τα νιάτα και όσα δεν μπορούν πλέον να κάνουν, λέγεται, δικέ μου.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 19:16η μανία που ψάχνεις λέγεται κρατήσεις υγειονομικής περίθαλψης και πεπερασμένος αριθμός κλινών, δικέ μου
Dein Herz, meine Gier
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Feindflug έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 19:22Ζήλεια για τα νιάτα και όσα δεν μπορούν πλέον να κάνουν, λέγεται, δικέ μου.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 19:16η μανία που ψάχνεις λέγεται κρατήσεις υγειονομικής περίθαλψης και πεπερασμένος αριθμός κλινών, δικέ μου

- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έχει περάσει η φάση του έφηβου που κάνει βλακείες χωρίς να σκέφτεται το ρίσκο λέγεται. Μια βόλτα από ένα νεκροταφείο θα σε πείσει.Feindflug έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 19:22Ζήλεια για τα νιάτα και όσα δεν μπορούν πλέον να κάνουν, λέγεται, δικέ μου.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 19:16η μανία που ψάχνεις λέγεται κρατήσεις υγειονομικής περίθαλψης και πεπερασμένος αριθμός κλινών, δικέ μου
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο αξίζει η περιουσία της Ελληνιστικιάς Εκκλησίας των Γιουδαιολούστρων;
από taxalata xalasa » 26 Οκτ 2024, 23:12 » σε Ιστορία - 44 Απαντήσεις
- 816 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
05 Νοέμ 2024, 03:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 09 Αύγ 2023, 10:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 822 Απαντήσεις
- 29830 Προβολές
-