Alexa tells 10-year-old girl to touch live plug with penny
- hellegennes
Re: Alexa tells 10-year-old girl to touch live plug with penny
Το βάθος της ανθρώπινης βλακείας δεν είναι προβλέψιμο. Είμαι σίγουρος ότι έχουν προβλέψει ένα μάτσο άλλες βλακείες, αλλά το τι μπορεί να βρει η Alexa στον ιστό ένας θεός το ξέρει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι αλλα οταν μεσα σε μια συσκευη η ασφαλεια ειναι στο live και το εχεις συνδεσει στη μπριζα αναποδα, μπορει να υπαρξει προβλημα . Υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες ανα χωρα για το αν το live και το neutral πρεπει να ειναι δεξια ή αριστερα. Δυστυχως δεν ειναι το ιδιο σε ολες τις χωρες.Awesomatic έγραψε: ↑29 Δεκ 2021, 01:23Δεν χρειάζεται, δεν είναι πολωμένες οι συσκευές μας. Αυτό είναι θέμα αλλού που δεν μπορείς να βάλεις όπως θέλεις τη συσκευή γιατί σε αναγκάζει να την έχεις με συγκεκριμένη φορά η γείωση (αν και γενικά είναι καλή πρακτική να είναι συνδεμένη η φάση/ουδέτερο με τον ίδιο τρόπο παντού, προσωπικά πάντα βάζω τη φάση αριστερά). Επειδή ακριβώς δεν υπάρχει κοινό standard όλες οι συσκευές μας πρέπει να μπορούν να λειτουργήσουν όπως και αν τις βάλεις.
Αυτό που απεχθάνομαι είναι το europlug, δεν αισθάνομαι ασφάλεια με καμία συσκευή που δεν έχει γείωση
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Θα την χάκαρε κάποια ανταγωνιστική.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Καταλαβαίνω τι λες (η ασφάλεια να αποκόψει εσωτερικά το ουδέτερο αντί για τη φάση με αποτέλεσμα η συσκευή να σβήσει μεν αλλά να κάνει επαφή η φάση και να υπάρχει potential) αλλά έχω την εντύπωση ότι σε σουκοειδή (C/F κλπ) υποχρεωτικά η ασφάλεια αποσυνδέει και τα δύο αλλιώς δεν παίρνει CE. Ίσως να κάνω λάθος αλλά όταν έψαχνα για πρότυπο για ευρωπαϊκές πρίζες είχα καταλήξει πως δεν υπάρχει στάνταρ τρόπος αλλά εθιμικοί κανόνες.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑29 Δεκ 2021, 02:20Ναι αλλα οταν μεσα σε μια συσκευη η ασφαλεια ειναι στο live και το εχεις συνδεσει στη μπριζα αναποδα, μπορει να υπαρξει προβλημα . Υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες ανα χωρα για το αν το live και το neutral πρεπει να ειναι δεξια ή αριστερα. Δυστυχως δεν ειναι το ιδιο σε ολες τις χωρες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γιατί αποκλείουμε το ενδεχόμενο ο αλγόριθμος να ανακάλυψε τον νέο χίτλερ (ή μελλοντικό ψηφοφόρο σρζ) και να έπραξε τα δέοντα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ALEXA είναι ρε τύπε, όχι ALEKA PAPARIGA.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Δεκ 2021, 10:06Γιατί αποκλείουμε το ενδεχόμενο ο αλγόριθμος να ανακάλυψε τον νέο χίτλερ (ή μελλοντικό ψηφοφόρο σρζ) και να έπραξε τα δέοντα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ειναι επικινδυνο να εχεις 2 ασφαλειες (live και neutral) γιατι μπορει να καει μονο αυτη του neutral και η συσκευη να ειναι ακομα live. Βασικα ειναι παρανομο και οχι CE compliance. Τουλαχιστον αυτο γνωριζω. Δυο ασφαλειες εχουν συγκεκριμενα "balanced" συσκευες οπως πχ medical equipment.Awesomatic έγραψε: ↑29 Δεκ 2021, 09:40Καταλαβαίνω τι λες (η ασφάλεια να αποκόψει εσωτερικά το ουδέτερο αντί για τη φάση με αποτέλεσμα η συσκευή να σβήσει μεν αλλά να κάνει επαφή η φάση και να υπάρχει potential) αλλά έχω την εντύπωση ότι σε σουκοειδή (C/F κλπ) υποχρεωτικά η ασφάλεια αποσυνδέει και τα δύο αλλιώς δεν παίρνει CE. Ίσως να κάνω λάθος αλλά όταν έψαχνα για πρότυπο για ευρωπαϊκές πρίζες είχα καταλήξει πως δεν υπάρχει στάνταρ τρόπος αλλά εθιμικοί κανόνες.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑29 Δεκ 2021, 02:20Ναι αλλα οταν μεσα σε μια συσκευη η ασφαλεια ειναι στο live και το εχεις συνδεσει στη μπριζα αναποδα, μπορει να υπαρξει προβλημα . Υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες ανα χωρα για το αν το live και το neutral πρεπει να ειναι δεξια ή αριστερα. Δυστυχως δεν ειναι το ιδιο σε ολες τις χωρες.
Για αυτον ακριβως τον λογο ειναι τελειως χαζο που δεν εχουμε εναν συγκεκριμενο τροπο να συνδεονται οι συσκευες στη μπριζα, οπως εχουν οι Βρετανοι πχ.
Αν εχεις διαβασει καπου για διπλο fusing και CE θα με ενδιεφερε παρα πολυ να το διαβασω κι εγω γιατι αυτη τη περιοδο σχεδιαζω το καινουριο μηχανημα και καινουργιο psu.
Θα ξαναδιαβασω τα CE Directives αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το double fusing ειναι no-no.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τότε την κάτσαμε!Δημοκράτης έγραψε: ↑29 Δεκ 2021, 00:08Γιατί ο αλγόριθμος εκπαιδεύεται από ότι μαλάκια γράφεται στο διαδίκτυο
-
ένα βήμα πριν το skynet και το war games είμαστε φίλοςGreen Dragon έγραψε: ↑29 Δεκ 2021, 11:20Τότε την κάτσαμε!Δημοκράτης έγραψε: ↑29 Δεκ 2021, 00:08Γιατί ο αλγόριθμος εκπαιδεύεται από ότι μαλάκια γράφεται στο διαδίκτυο

- EKPLIKTIKOS
Easier said than done.
Το "επικίνδυνο για τα παιδιά" είναι ανθρώπινο concept και ο μόνος λόγος που μας φαίνεται απλό είναι επειδή έχουμε "κοινή λογικη", ένα framework που έχουμε αποκτήσει με την εμπειρία, και εν μέρει τουλάχιστον έμφυτο και συνδιαμορφωμενο χάρη σε ένα πολύπλοκο αισθητικό νευρικό σύστημα. Το "επικίνδυνο για τα παιδια" δεν είναι trivial task για έναν υπολογιστή.
Το εχω ξαναπει. Ειναι αδυνατον να υπαρξει τεχνιτη νοημοσυνη αν δεν δωθει πρωτα ενας πολυ συγκεκριμενος ορισμος του τι ειναι νοημοσυνη. Πολλοι ψυχολογοι και επιστημονες εργαζονται πανω σε αυτο. Μεχρι τοτε ολα αυτα ειναι απλα machine learning.
-
Feindflug έγραψε: ↑29 Δεκ 2021, 10:49ALEXA είναι ρε τύπε, όχι ALEKA PAPARIGA.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Δεκ 2021, 10:06Γιατί αποκλείουμε το ενδεχόμενο ο αλγόριθμος να ανακάλυψε τον νέο χίτλερ (ή μελλοντικό ψηφοφόρο σρζ) και να έπραξε τα δέοντα;

- hellegennes
Στην ουσία είναι στατιστική επίλυση, καμμιά σχέση με νοημοσύνη οποιασδήποτε φύσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
οχι ακομαGreen Dragon έγραψε: ↑29 Δεκ 2021, 11:20Τότε την κάτσαμε!Δημοκράτης έγραψε: ↑29 Δεκ 2021, 00:08Γιατί ο αλγόριθμος εκπαιδεύεται από ότι μαλάκια γράφεται στο διαδίκτυο
αν ειχε ανακαλυψει το πχορουμ θα το καταλαβαιναμε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique