Ηρεμα καυλωμενο αγορι
21χίλιαρο ψαρούκλες, τις ακίδες μου κάνω μπούκλες!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: 21χίλιαρο ψαρούκλες, τις ακίδες μου κάνω μπούκλες!
Μήπως να σκάσεις επιτέλους ,μαλάκα ε μάλακα;lafkiotis έγραψε: ↑01 Ιαν 2022, 04:06Η ευθυνη ειναι των ανεμβολιαστων και μονο. Σταματηστε να κατηγορείτε τους υπολοιπους για δικες σας επιλογες.darkness έγραψε: ↑01 Ιαν 2022, 03:10Ναι, στον άλλο πήγαινε η απάντηση.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Δεκ 2021, 21:15
Λάθος παράθεση αλλά δε γαμείς, δε πάω σε μαγαζιά μαν. Η κεντρική ιδέα πάντως είναι αυτή που έγραψε ο μαν.
Καλή χρονιά με υγεία.
Καλή χρονιά με υγεία επίσης!
καλη χρονια σε ολους.Η απαντηση μου ειναι ξεκαθαρα,για τα ατομα που κατηγορουνε μονο τους ανεμβολιαστους για οτι γινεται.Επισης ειτε μας αρεσει ειτε δεν μας αρεσει η πλειοψηδια των 20αρηδων και των 25αρηδων δεν εκαναν το εμβολιο γιατι φοβουνται,οποτε μην περιμενετε να μην βγαινουν.Η ευθυνη ειναι της κυβερνησης και μονο
Καλα σε λεει μηπως να σκασεις καλυτερα ; Αντε μποτακιΣτύγιος έγραψε: ↑01 Ιαν 2022, 19:54Μήπως να σκάσεις επιτέλους ,μαλάκα ε μάλακα;lafkiotis έγραψε: ↑01 Ιαν 2022, 04:06Η ευθυνη ειναι των ανεμβολιαστων και μονο. Σταματηστε να κατηγορείτε τους υπολοιπους για δικες σας επιλογες.darkness έγραψε: ↑01 Ιαν 2022, 03:10
Ναι, στον άλλο πήγαινε η απάντηση.
Καλή χρονιά με υγεία επίσης!
καλη χρονια σε ολους.Η απαντηση μου ειναι ξεκαθαρα,για τα ατομα που κατηγορουνε μονο τους ανεμβολιαστους για οτι γινεται.Επισης ειτε μας αρεσει ειτε δεν μας αρεσει η πλειοψηδια των 20αρηδων και των 25αρηδων δεν εκαναν το εμβολιο γιατι φοβουνται,οποτε μην περιμενετε να μην βγαινουν.Η ευθυνη ειναι της κυβερνησης και μονο
Οκ , δε χρειάζεται να ευχηθώ ψόφο στους εμβολιασμένους.ΉΔΗ οι τριτοδοσάκηδες ψοφάνε από μόνοι τους.
Μη μαλώνετε χρονιάρες μέρες
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
c'est la même chose
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 367 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah