Το καλύτερο πεϊνιρλί της Αθήνας
Το καλύτερο πεϊνιρλί της Αθήνας
Πηγαινω εδω και πολλα χρονια.
Οπου και να μενετε στην Αθηνα, οτι και να εχετε δοκιμασει, αν δεν εχετε παει εδω, περαστε μια βολτα και ελατε μετα εδω να γραψετε εντυπωσεις.
Μιας και δεν υπαρχει πλεον γνησιο αυθεντικο σουβλακι οπως παλια, εφτιαξα αυτο το νημα για οσους θελουν να γευτουν πεϊνιρλί οπως παλια. Δεν εχει αλλαξει καθολου, ειναι ακριβως ιδιο!
"το πεϊνιρλί της Νέας Ιωνίας", Ραμνούντος 76, Νέα Ιωνία.
Μη ξεχασετε να παρετε και πιτες για σουβλακι να τις εχετε στο σπιτι καθως και ετοιμες βασεις πεϊνιρλί, τις εχεις καταψυξη, βγαζεις, τη γεμιζεις με οτι θες, ψηνεις και τρως!
Επεστρεψα απο ξενυχτι, περιμενω να ανοιξει σε λιγο και εφυγα για εκει!
Κλασικα, ενα με μπεικον, ενα με κιμα και μια κοκα κολα μισολιτρη.
Εθισμος, οι τυποι ειναι δυνατοι μαστορες! Κυριως, κρατανε ακριβως την ιδια γευση και υφη ολα αυτα τα χρονια, δεν εχει αλλαξει τιποτα!!!
Οπου και να μενετε στην Αθηνα, οτι και να εχετε δοκιμασει, αν δεν εχετε παει εδω, περαστε μια βολτα και ελατε μετα εδω να γραψετε εντυπωσεις.
Μιας και δεν υπαρχει πλεον γνησιο αυθεντικο σουβλακι οπως παλια, εφτιαξα αυτο το νημα για οσους θελουν να γευτουν πεϊνιρλί οπως παλια. Δεν εχει αλλαξει καθολου, ειναι ακριβως ιδιο!
Μη ξεχασετε να παρετε και πιτες για σουβλακι να τις εχετε στο σπιτι καθως και ετοιμες βασεις πεϊνιρλί, τις εχεις καταψυξη, βγαζεις, τη γεμιζεις με οτι θες, ψηνεις και τρως!
Εθισμος, οι τυποι ειναι δυνατοι μαστορες! Κυριως, κρατανε ακριβως την ιδια γευση και υφη ολα αυτα τα χρονια, δεν εχει αλλαξει τιποτα!!!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Re: Το καλύτερο πεϊνιρλί της Αθήνας
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Santè, Καλλιθεα, Σιβιτανιδου 39, εχει ολα τα σφολιατοειδη αλλα και πεινερλι παρα πολυ δυνατο
και ο Σταματης στην Ακαδημιας, γνωστο και γευστικο αλλα καπως στεγνο για τα γουστα μου
και ο Σταματης στην Ακαδημιας, γνωστο και γευστικο αλλα καπως στεγνο για τα γουστα μου
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
δεν ειμαι τρελος φιλος αλλα στον πειραια το καλυτερο με αποσταση το εχει ο μπαρμπα σταυρος στην δραπετσωνα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αυτό στη ν.ιωνια που είπε ο ΟΡ αλλά και ο τεχλικιδης στη Δροσιά. Θέλω να πάω στον μπάρμπα Σταύρο στη Δραπετσώνα σύντομα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
κατά το ήμισυ αληθέςVolk έγραψε: ↑18 Δεκ 2021, 06:48Πηγαινω εδω και πολλα χρονια.
καλύτερο πεϊνιρλί είναι αυτό με βάση από εργαστήριο, σαν αυτό που βάλατε και κιμάς, τυρί δικό σας

θα μου πείτε ναι, οκ, χαίρω πολύ, από τα έτοιμα ποιο το καλύτερο; θα σας πω ότι η τιμή που πουλάνε τα 2-3-4; καλά εργαστήρια εντός Αθηνών άξιζε καλύτερη και περισσότερη γέμιση

- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
ίσως η καλύτερη βάση βεβαια είναι γωνία πανόρμου και αλεξάνδρας, αλλά
1.ίδιο value for money (είναι πιο ακριβή)
2.πολύ ακριβά τα έτοιμα πεϊνιρλί
3.παρκάρισμα ούτε για δείγμα
4.ουρά και χάιπ στα ύψη, χίλιες φορές Καλογρεζούλα
βέβαια σε όποιον αρέσει αυτή η πεϊνιρλοζύμη, το κλασικό επιτραπέζιο ψωμί που έχουν Πανόρμου, που είναι ολόιδιο με αυτήν την ηδονική ζύμη, είναι ταμάμ
δοκιμάστε το, """""φίλοι"""" μου
1.ίδιο value for money (είναι πιο ακριβή)
2.πολύ ακριβά τα έτοιμα πεϊνιρλί
3.παρκάρισμα ούτε για δείγμα
4.ουρά και χάιπ στα ύψη, χίλιες φορές Καλογρεζούλα
βέβαια σε όποιον αρέσει αυτή η πεϊνιρλοζύμη, το κλασικό επιτραπέζιο ψωμί που έχουν Πανόρμου, που είναι ολόιδιο με αυτήν την ηδονική ζύμη, είναι ταμάμ
δοκιμάστε το, """""φίλοι"""" μου
-
δείχνει πολύ δυνατό, θα περάσω να τον πω ένα χρόνια πολλά τον άνθρωποalekhine έγραψε: ↑18 Δεκ 2021, 12:40δεν ειμαι τρελος φιλος αλλα στον πειραια το καλυτερο με αποσταση το εχει ο μπαρμπα σταυρος στην δραπετσωνα

-
Όταν ήμουν μικρός και επισκεπτόμασταν συγγενείς στην Αθήνα κάπου τρώγαμε επικό πεινιρλί στην νίκαια. Το είχα ξαναπετύχει στις εκλογές του 2004 που έτυχε να είμαι Αθήνα και να με φιλοξενούν οι φίλοι στην Νίκαια. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα ανοιχτό αλλά τώρα το θυμήθηκα
Ο Tεχλικίδης είναι ένα μεγάλο "οικογενειακό εστιατόριο" με τζάκι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάπως έτσι ήταν πριν καμιά εικοσαετία που είχα πάει τελευταία
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Εδώ στην Αθήνα θεωρούν το πρόβειο και το αγελαδινό τυρί ανώτερο που αποτελεί την χειρότερη ποιότητα γάλακτος.
Κατσικίσιο δεν βρίσκεις εύκολα που είναι και το καλύτερο.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
βρισκεις σε τουλουμοτυρι που ειναι η απογειωση του κατσικισιουКрaсная армия έγραψε: ↑03 Ιαν 2022, 16:47Εδώ στην Αθήνα θεωρούν το πρόβειο και το αγελαδινό τυρί ανώτερο που αποτελεί την χειρότερη ποιότητα γάλακτος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Οκ, εγώ έχω πιο πρόσφατες αναμνήσεις από την τελευταία φορά, πρέπει να ήταν πριν μια 5ετία.
Αλλά είχαμε πρωτοπάει με τον μικρό στο καρότσι και από τότε θυμάμαι τον συνδυασμό "χιονισμένα δέντρα, τζάκι, μεγάλη παρέα, πεϊνιρλί" χωρίς να θυμάμαι το όνομα του ιδιοκτήτη.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
13 Νοέμ 2024, 07:06