Νέα αποχώρηση από τη Χρυσή Αυγη..Παει για ΚΛΕΙΣΙΜΟ το μαγαζακι!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Νέα αποχώρηση από τη Χρυσή Αυγη..Παει για ΚΛΕΙΣΙΜΟ το μαγαζακι!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 09 Σεπ 2018, 15:34

Λευκός Λύκος έγραψε:
09 Σεπ 2018, 13:21
Kauldron έγραψε:
09 Σεπ 2018, 13:16
Και υπόψιν,αυτός που ψήφιζες και μας έπρηζες τα @@ για το πόσο πατριώτης είναι,ξεπούλησε την Μακεδονία.
Δεν την ξεπούλησε όταν τον ψήφισα εγώ.

Αλλά δε μου λές, αφού τότε ήσουν εσύ ο πατριώτης που στήριζες τη ΧΑ, τώρα που την κατηγορείς τί είσαι?
Δεν κατηγορώ την χα για τις πολιτικές θέσεις αλλά γι αυτά που γίνονται εσωκομματικά.Και φυσικά την απουσια της από τα δρωμενα.
Το 2015 τον ψήφισες ναι ή όχι;
Σου το ξαναείπα, την πρώτη φορά ναι τη δεύτερη φορά όχι. Να το ζωγραφίσω?
Και φυσικά την απουσια της από τα δρωμενα.
Ποιά είναι τα δρώμενα, οι "πορείες" και οι ασκήσεις "επιβίωσης"?
Η ΧΑ δέχεται μια αλλαγή ανάλογη μ' αυτήν που είχε δεχτεί το πασοκ στη μετάβαση από το Αντρεοπαπαντρεϊκό πασόκ, στο σημιτικό. Όπως αποκύρηξε και απέβαλε τους αυριανιστές το πασοκ τότε, έτσι αποβάλλεται η παλιά φρουρά της ΧΑ.
Μου λες γιατί δε στήριζες ΧA παλιά. Να στήριζα τί? Εθνικοσοσιαλισμό? Εγώ ακούω τη λέξη σοσιαλισμός και με πιάνει αναγούλα. Και δεν το λέω καθ' υπερβολή, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αναγούλα με πιάνει. Όταν ήμουν μικρός έκανα εμετό σε μάθημα γεωγραφίας με το που είπε η καθηγήτρια τη φράση Ένωση Σοβιατικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών.
Κάτσε τώρα εσύ να συμφωνείς με το Nero.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 09 Σεπ 2018, 15:48

Λευκός Λύκος έγραψε:
Kauldron έγραψε:
Και υπόψιν,αυτός που ψήφιζες και μας έπρηζες τα @@ για το πόσο πατριώτης είναι,ξεπούλησε την Μακεδονία.

Αλλά δε μου λές, αφού τότε ήσουν εσύ ο πατριώτης που στήριζες τη ΧΑ, τώρα που την κατηγορείς τί είσαι?
Δεν κατηγορώ την χα για τις πολιτικές θέσεις αλλά γι αυτά που γίνονται εσωκομματικά.Και φυσικά την απουσια της από τα δρωμενα.
Ποια απουσία ρε συ; Επειδή δεν πηγαίνει με κομματικά λάβαρα σε εκδηλώσεις πανεθνικού χαρακτήρα; Εαν πήγαινε έτσι, είμαι σίγουρος ότι εσύ ο ίδιος θα έβγαινες να πεις ότι "πάει για καπέλωμα" κλπ.

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 09 Σεπ 2018, 16:10

Golden Age έγραψε:
09 Σεπ 2018, 15:48
Λευκός Λύκος έγραψε:
Kauldron έγραψε:

Ποια απουσία ρε συ; Επειδή δεν πηγαίνει με κομματικά λάβαρα σε εκδηλώσεις πανεθνικού χαρακτήρα; Εαν πήγαινε έτσι, είμαι σίγουρος ότι εσύ ο ίδιος θα έβγαινες να πεις ότι "πάει για καπέλωμα" κλπ.
Κοιτα αδερφέ,το χειμώνα μια χαρά ήταν παρών και με καλη παρουσια βουλευτών.Κασιδιάρης,Παππάς κτλ.
Χθες εκτός του Γρέγου και κάτι ξέμπαρκους που πέτυχα δεν βρήκα κανέναν.Γιατί δεν δώσανε το παρων σε κάτι τόσο σημαντικό;Γιατί ενώ θα δώσει συντευξή ο Αρχηγός αυριο στο Βελλίδιο δεν ήρθαν από χθες και να συμμετέχουν.Ξέρεις πολύ καλά ότι κάθε χρόνο ειδικά στα χρόνια των μνημονίων,στα εγκαίνια της Δεθ η χα έκανε εκδηλωση στις Θερμοπύλες.Σκέψου το.

Kauldron,η χα έχει δηλώσει εθνικιστικό κίνημα/οργάνωση από αρχές του 90.Μπραμπούτσαλα μου γράφεις.Απλά είδες φως και μπήκες.Σας εσένα εκατονταδες και χιλιάδες περασαν από τις τοπικές ανα την επικράτεια.
Τα δρωμενα είναι σαν το χθεσινό πχ.Και πολλά άλλα.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 09 Σεπ 2018, 16:21

Λευκός Λύκος έγραψε:
09 Σεπ 2018, 16:10
Εικόνα

Αυτό το (ι)δρωμενο είναι δικό σας; :003:
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 09 Σεπ 2018, 16:25

Τη δεκαετία του '90, η ΝΔ δεν ήταν το φιλοπροσφυγικό μαγαζάκι που είναι τώρα.
Εκτός αν είδες το μπαμπά Μητσοτάκη να φωτογραφίζεται με τίποτα λαθρο.

Εσύ αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι είναι οτι καθώς η ΝΔ μετατοπίστηκε προς το "κέντρο" (δηλαδή προς το σύριζα, πρακτικά) και έφτασε να κάνει και συγκυβέρνηση με το βρωμερό και τρισάθλιο πασοκ, άφησε έξω χιλιάδες παραδοσιακούς δεξιούς εθνικιστές, που καλώς ή κακώς την ψήφιζαν.
Ε, αυτό το "κενό" το γεμίζει τώρα η ΧΑ. Εξ ού και τα διάφορα κόμματα που έβγαλε το πολιτικό σύστημα (Φαήλος, Βελόπουλας,πιο πρίν Καμμένος κλπ) προκειμένου να δημιουργήσει αναχώματα.
Οι αντιρρήσεις σου περί των πραγμάτων που συμβαίνουν εσωκομματικά στη ΧΑ είναι αστείες. Δεν υπάρχει ελληνικό πολιτικό κόμμα που να μην γίνονται τα ίδια και χειρότερα (με πρώτη και καλύτερη τη ΝΔ).
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 09 Σεπ 2018, 16:34

Λευκός Λύκος έγραψε:
Golden Age έγραψε:
09 Σεπ 2018, 15:48
Λευκός Λύκος έγραψε:

Κοιτα αδερφέ,το χειμώνα μια χαρά ήταν παρών και με καλη παρουσια βουλευτών.Κασιδιάρης,Παππάς κτλ.
Χθες εκτός του Γρέγου και κάτι ξέμπαρκους που πέτυχα δεν βρήκα κανέναν.Γιατί δεν δώσανε το παρων σε κάτι τόσο σημαντικό;Γιατί ενώ θα δώσει συντευξή ο Αρχηγός αυριο στο Βελλίδιο δεν ήρθαν από χθες και να συμμετέχουν.Ξέρεις πολύ καλά ότι κάθε χρόνο ειδικά στα χρόνια των μνημονίων,στα εγκαίνια της Δεθ η χα έκανε εκδηλωση στις Θερμοπύλες.Σκέψου το.
Ο κόσμος μας εκεί ήτανε ρε συ. Εγώ εκεί ήμουνα. Και ο κόσμος μας απο διάφορες πόλεις επίσης. Στελέχη, Συναγωνιστές, εκει ήταν. Κια η ίδια η ΧΑ το στήριξε άλωλστε το συλλαλητήριο.

Δεν θυμάμαι ποτέ η εκδήλωση στις Θερμοπύλες να είχε συμπέσει ποτέ με τα εγκαίνια της ΔΕΘ (ούτε στα χρόνια του μνημονίου)! Ίσα ίσα μάλιστα... Πολλές φορές γινόντουσαν και διαφορετικό μήνα.

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 09 Σεπ 2018, 16:40

Kauldron έγραψε:
09 Σεπ 2018, 16:25
Τη δεκαετία του '90, η ΝΔ δεν ήταν το φιλοπροσφυγικό μαγαζάκι που είναι τώρα.
Εκτός αν είδες το μπαμπά Μητσοτάκη να φωτογραφίζεται με τίποτα λαθρο.

Εσύ αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι είναι οτι καθώς η ΝΔ μετατοπίστηκε προς το "κέντρο" (δηλαδή προς το σύριζα, πρακτικά) και έφτασε να κάνει και συγκυβέρνηση με το βρωμερό και τρισάθλιο πασοκ, άφησε έξω χιλιάδες παραδοσιακούς δεξιούς εθνικιστές, που καλώς ή κακώς την ψήφιζαν.
Ε, αυτό το "κενό" το γεμίζει τώρα η ΧΑ. Εξ ού και τα διάφορα κόμματα που έβγαλε το πολιτικό σύστημα (Φαήλος, Βελόπουλας,πιο πρίν Καμμένος κλπ) προκειμένου να δημιουργήσει αναχώματα.
Οι αντιρρήσεις σου περί των πραγμάτων που συμβαίνουν εσωκομματικά στη ΧΑ είναι αστείες. Δεν υπάρχει ελληνικό πολιτικό κόμμα που να μην γίνονται τα ίδια και χειρότερα (με πρώτη και καλύτερη τη ΝΔ).
Στα παπαρια μου η νδ.Ξεφτιλισμένα τομάρια ήταν και θα είναι.η νδ εμένα θα με φυλακιζε χωρίς λόγοτο καταλαβαίνεις αυτό;
Δεν έχεις την παραμικρή ιδεα το τι είναι η χα.
Σε ποια τοπική έχεις πάει;Τι έχεις ακουσει να λένε;

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 09 Σεπ 2018, 16:51

Στα παπαρια μου η νδ.Ξεφτιλισμένα τομάρια ήταν και θα είναι.η νδ εμένα θα με φυλακιζε χωρίς λόγοτο καταλαβαίνεις αυτό;
Αν ήσουν πολιτικά ενεργός τη δεκαετία του '80, οχι δε θα σε φυλάκιζε, στέλεχος θα σε είχε, χαλαρά.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 09 Σεπ 2018, 17:16

Kauldron έγραψε:
09 Σεπ 2018, 16:51
Αν ήσουν πολιτικά ενεργός τη δεκαετία του '80, οχι δε θα σε φυλάκιζε, στέλεχος θα σε είχε, χαλαρά.
32 είμαι και ειμαι αρκετά χρόνια στον εθνικιστικό χώρο.Σε αντίθεση με άλλους που ανακάλυψαν την Αμερική πριν 2 μήνες.
Ξαναρωτάω.Σε ποια τοπική της χα έχεις πάει;

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 09 Σεπ 2018, 17:21

Beria έγραψε:
09 Σεπ 2018, 16:21
Λευκός Λύκος έγραψε:
Εικόνα

😂😂
Τον κοκκίνησαν τον κώλο!!
Όχι αυτός ειναι του ψεκασμένου χώρου.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 09 Σεπ 2018, 18:25

Λευκός Λύκος έγραψε:
09 Σεπ 2018, 17:21
Beria έγραψε:
09 Σεπ 2018, 16:21
Λευκός Λύκος έγραψε:
Εικόνα

😂😂
Τον κοκκίνησαν τον κώλο!!
Όχι αυτός ειναι του ψεκασμένου χώρου.
Απ'τις παντοφλες το καταλαβες?

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 09 Σεπ 2018, 18:28

Λευκός Λύκος έγραψε:
09 Σεπ 2018, 17:16
Kauldron έγραψε:
32 είμαι και ειμαι αρκετά χρόνια στον εθνικιστικό χώρο.Σε αντίθεση με άλλους που ανακάλυψαν την Αμερική πριν 2 μήνες.
Ξαναρωτάω.Σε ποια τοπική της χα έχεις πάει;
32 είμαι και ειμαι αρκετά χρόνια στον εθνικιστικό χώρο
Μικρούλης είσαι ακόμα.
Αν ήσουν λίγο μεγαλύτερος, θα ήξερες οτι η παλιά ΝΔ έκανε τη ΧΑ να μοιάζει με παιδάκια του κατηχητικού.
Εγώ ήμουν εθνικιστής όταν εσύ πήγαινες νήπια.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 09 Σεπ 2018, 19:20

Kauldron έγραψε:
09 Σεπ 2018, 18:28
Λευκός Λύκος έγραψε:
32 είμαι και ειμαι αρκετά χρόνια στον εθνικιστικό χώρο
Εγώ ήμουν εθνικιστής όταν εσύ πήγαινες νήπια.
Παιδιά η εξομολόγηση είναι μυστική
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 09 Σεπ 2018, 20:21

Τα αβγά κρατάνε το ποσοστό τους δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.
Τόσο πολλοί καμένοι με τον Αντετοκούμπο αποκλείεται να υπάρχουν.
Αλλά ούτε και τόσο πολλοί καμένοι με τους λάθρο, όταν ακόμα και η Τασία σήμερα δεν υποστηρίζει λάθρο.

Άλλο το 2000 με Τσεναϊ. Εκεί έγινε μία αφύπνιση του αβγο-λαού, σκέφτηκαν ότι "ένα τσαφ θέλει και θα διώξουμε όλους τους Αλβανούς". Δεν γίνεται αυτό φυσικά, πρέπει να κινητοποιηθεί στρατός και μεταφορικά μέσα ισχυρότερος και από αυτόν του ΝΑΤΟ επί μονίμου βάσεως και να προηγηθούν συσκέψεις Βάνση επί συσκέψεων, αλλά οπωσδήποτε το λαϊκό συναίσθημα της εποχής το καταλαβαίνει κανείς.
Δεν λέω να μέναμε χωρίς αβγά, αλλά δεν στέκει στη λογικιά να παραμένουν ακόμα στην επιφάνεια με κριτήριο μόνο τα παραπάνω εκτεθέντα.

Προκύπτει ότι ο λαός των αβγών αλλού έχει τη βάση του, ή τουλάχιστον κατά 50% αλλού,
Πιστεύω ότι βασικά τα αβγά είναι οι βολεμένοι από τους ελεύθερους επαγγελματίες (τυρόγαλα-παγούρια και παρόμοιοι) που θέλουν να βλέπουν λουκέτα των άλλων αλλά και τις αποχωρήσεις των μεγαλο-επενδυτών από τη χώρα.

Πουλάει λίγο και οι προσευχές "τώρα όπου νάναι θα σκάσει η βόμβα των ισλαμιστών με 1000-2000 αθώα θύματα από τον άμαχο πληθυσμό στο κέντρο των Αθηνών" για να αυξηθούν τα ποσοστά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 09 Σεπ 2018, 20:33

wooded glade έγραψε:
09 Σεπ 2018, 20:21
Πιστεύω ότι βασικά τα αβγά είναι οι βολεμένοι από τους ελεύθερους επαγγελματίες (τυρόγαλα-παγούρια και παρόμοιοι) που θέλουν να βλέπουν λουκέτα των άλλων αλλά και τις αποχωρήσεις των μεγαλο-επενδυτών από τη χώρα.
ΧΑ ψηφίζουν κυρίως αγρότες και υπερσυντηρητικοί στην επαρχία.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών