Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Philip Mortimer
Re: Είμαι θετικός
Η μητέρα μου (92 ετών) αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ και βγήκε θετική. Κάναμε κι εμείς, ο αδερφός μου ήταν κι αυτός θετικός αν και δεν είχε συμπτώματα, εγώ και η κόρη μου που έχει επιστρέψει από το εξωτερικό χωρίς να έχει τίποτα , αρνητικοί. Και γειτόνισσα της θετική.
Ευτυχώς είναι τρεις φορές εμβολιασμενη. Τώρα είναι με 38.
Η μητέρα σου κινείται εκτός σπιτιού;Philip Mortimer έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 11:10Η μητέρα μου (92 ετών) αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ και βγήκε θετική. Κάναμε κι εμείς, ο αδερφός μου ήταν κι αυτός θετικός αν και δεν είχε συμπτώματα, εγώ και η κόρη μου που έχει επιστρέψει από το εξωτερικό χωρίς να έχει τίποτα , αρνητικοί. Και γειτόνισσα της θετική.
Ευτυχώς είναι τρεις φορές εμβολιασμενη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Περαστικά!!!
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Εδώ ξυπνάω στον ύπνο μου και το παίρνω. Μαζί και θερμόμετρο βέβαια. Εν τω μεταξύ προσπαθώ να το εκλογικευσω.
Και λέω στον εαυτό μου, αν προ κοβιντ είχες αυτά τα συμπτώματα τι θα έκανες; και η απάντηση μου είναι τίποτα. Απολύτως τίποτα. Ούτε καν θερμομετρηση. Κανένα ξεβουλωτικο για τη μύτη μόνο για να κοιμάμαι καλά και αυτά. Πόσο μας άλλαξε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Philip Mortimer
Κινείται εκτός σπιτιού μόνο για περπάτημα σε εξωτερικους χώρους, κλειστούς χώρους τους αποφεύγει τελείως και τα ψώνια της τα πάμε εγώ ή ο αδερφός μου. Δεν αποκλείω να κολλησε και από κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας ασανσέρ πχ γιατί βρέθηκε και τουλάχιστον μία γειτόνισσα θετική.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 11:13Η μητέρα σου κινείται εκτός σπιτιού;Philip Mortimer έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 11:10Η μητέρα μου (92 ετών) αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ και βγήκε θετική. Κάναμε κι εμείς, ο αδερφός μου ήταν κι αυτός θετικός αν και δεν είχε συμπτώματα, εγώ και η κόρη μου που έχει επιστρέψει από το εξωτερικό χωρίς να έχει τίποτα , αρνητικοί. Και γειτόνισσα της θετική.
Ευτυχώς είναι τρεις φορές εμβολιασμενη.
Το ότι είναι τριπλά εμβολιασμένη σίγουρα θα βοηθήσει πάρα πολύ.Philip Mortimer έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 11:10Η μητέρα μου (92 ετών) αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ και βγήκε θετική. Κάναμε κι εμείς, ο αδερφός μου ήταν κι αυτός θετικός αν και δεν είχε συμπτώματα, εγώ και η κόρη μου που έχει επιστρέψει από το εξωτερικό χωρίς να έχει τίποτα , αρνητικοί. Και γειτόνισσα της θετική.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πάλι αρνητικό το σελφ τεστ μου.
5η μέρα σήμερα θα πάω για ραπιντ.
Υπενθυμίζω ήρθα σε στενή επαφή με κρούσμα
5η μέρα σήμερα θα πάω για ραπιντ.
Υπενθυμίζω ήρθα σε στενή επαφή με κρούσμα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Με αυτά και με εκείνα ξεκωλιαστηκανε στα κέρδη εταιρίες και φαρμακεία. Πλούσιους τους κάνατε. Αν έχουν περάσει 5 μέρες και δεν έχεις συμπτώματα , δεν κόλλησες. Χαλάρωσε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ο φαρμακοποιός της γειτονιάς γκρίνιαζε. Πέρασε όλη την εφημερία της Κυριακής στο δρόμο κάνοντας τεστ. Ήταν και άρρωστες 1-2 κοπελίτσες που βοηθάνε και η ουρά απλώθηκε στο τετράγωνο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 11:54Με αυτά και με εκείνα ξεκωλιαστηκανε στα κέρδη εταιρίες και φαρμακεία.
Δεν έχω συμπτώματα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 11:54Με αυτά και με εκείνα ξεκωλιαστηκανε στα κέρδη εταιρίες και φαρμακεία. Πλούσιους τους κάνατε. Αν έχουν περάσει 5 μέρες και δεν έχεις συμπτώματα , δεν κόλλησες. Χαλάρωσε.
Ό,τι κάνω το κανω για τους γύρω μου για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα το μεταδώσω.
Φιλιομουν κάνα δίλεπτο με το κρούσμα, τι διαλο?!

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εντάξει ρε τύπε, ήρθες σε πάρα πολύ στενή επαφή με κρούσμα, πόσες φορές θα μας το πεις;

Πάτε και φιλάτε τα κρουσματα, να τι παθαίνετεLugozzi έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 11:59Δεν έχω συμπτώματα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 11:54Με αυτά και με εκείνα ξεκωλιαστηκανε στα κέρδη εταιρίες και φαρμακεία. Πλούσιους τους κάνατε. Αν έχουν περάσει 5 μέρες και δεν έχεις συμπτώματα , δεν κόλλησες. Χαλάρωσε.
Ό,τι κάνω το κανω για τους γύρω μου για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα το μεταδώσω.
Φιλιομουν κάνα δίλεπτο με το κρούσμα, τι διαλο?!

Πέρα από την πλάκα παίζει όταν ανταλλάξατε σωματικά υγρά να μην ήταν ακόμα το φορτίο της ικανό να μεταδοθεί. Ή μπορεί να μετέδωσε αλλά λόγω τριπλού εμβολιασμού σου εξουδετερωθηκε άμεσα. Η απειλ όχι η κοπέλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 04 Ιαν 2022, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σκάου, να το ρίξουμε λίγο στην πλάκα; Χαπάκια υδροξυχλωροκίνης και ενέσεις ιβερμεκτίνης προμηθεύτηκες; 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2886 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50