σαν να λέει ο αρνητής καπότας: "στα @@ μου αν πεθάνω από aids ή με χτυπήσει μετεωρίτης"
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ε ναι δεν ελπίζω σε κάποιο θαύμα
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν είσαι ο μόνος...
Υπάρχετε και σεισμό που η κορώνα δεν σας ακουμπά...

Παρατηρητής...
- ksk
Να ακολουθήσεις τον γιατρό σου...στο περί ανέμων και υδάτων είχες γράψει για τα συμπτώματα που είχες...Naida έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 10:54Και γιατί τα χορηγούν τότε; όχι σοβαρά τώρα. Γιατί ένας γιατρός θα πάει ενάντια στο πρωτόκολλο;Otto Weininger έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 10:47Ο,τι λέει το γαμημένο το πρωτόκολλο. Τόσο δύσκολο της είναι;![]()
Εμ τω μεταξύ λέει οξύμετρο 2 φορές την μέρα. Εγώ βάζω 2 φορές την ώρα
Χαλάρωσε...
Παρατηρητής...
- ksk
Να κατέβει κι άλλο...ST48410 έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 15:46για όποιον κάνει τεστ αύριο
PCR test: Στα 47 ευρώ πέφτει η ανώτερη τιμή τους
https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... -pcr-test/
Παρατηρητής...
Δεν ξέρω τι εξοπλισμός απαιτείται και τι χρόνος για αυτόν που εξετάζει το δείγμα, τι υποδομή και τι αντιδραστήρια. Δεν μπορώ να πω ποια είναι μια λογική τιμή. Σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που κυμαίνονται;ksk έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 16:12Να κατέβει κι άλλο...ST48410 έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 15:46για όποιον κάνει τεστ αύριο
PCR test: Στα 47 ευρώ πέφτει η ανώτερη τιμή τους
https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... -pcr-test/
αν μπήκε διατίμιση ετοιμαστείτε για ελλείψεις και μαύρη αγορά
- ksk
Μεταξύ 40 και 45 και πάλι κέρδος υπάρχει...
Η σύγκριση με άλλες χώρες έχει κι άλλες παραμέτρους...
Η σύγκριση με άλλες χώρες έχει κι άλλες παραμέτρους...
Παρατηρητής...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
απο που εκει ψηλα ...? αθεος ηταν και πιστευε οτι θα γινει απλα τροφη για τα σκουλικιαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 16:20Το πρώτο βήμα έγινε, ο Στάλιν χαμογελάει από κει ψηλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 04 Ιαν 2022, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Σεισμο=σεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50