Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 05 Ιαν 2022, 11:24

Naida έγραψε:
05 Ιαν 2022, 10:56

Περαστικά σου!! Πως το περνάτε;
Ευχαριστώ! Πρώτο 24ωρο σαν ελαφρά γριπη (38 πυρετός, πονόλαιμος, θολουρα στο κεφάλι και πονοκέφαλος, και η γυναίκα μου πόνους στο σώμα, εγώ δεν είχα). Από εκεί και πέρα σαν κρύωμα: μπούκωμα/συνάχι κτλ. Είμαστε εμβολιασμενοι αλλά χωρίς booster. Δεν είχε κανείς μας απώλεια γεύσης ή όσφρησης ούτε θέμα με οξυγόνο. Γενικά ως τώρα έχω περάσει κ χειρότερα. Αλλά να δούμε πώς θα πάει κιόλας γιατί νομίζω σε όσους στραβωνει η φάση γίνεται σε καμία βδομάδα, όχι αμέσως :-?

Εσύ ξεμπερδεψες ε;

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 05 Ιαν 2022, 11:25

Πάλι αρνητικό το ραμπιτ.

Έχω μείνει Κωνσταντίνος Παλαιολόγος στην κλινική. Αν δε βγω θετικός δεν πέφτει η Πόλη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Ιαν 2022, 11:27

Στύγιος έγραψε:
05 Ιαν 2022, 11:19
Είπα και ξελέω.Όπως μου φέρονται ,φέρομαι.ΌΧΙ ( μεταξικό).
το αν θα προστατεψεις τον εαυτο σου απο τον ιο, εξαρταται απο το πως σου φερονται;

προ καιρου ελεγες ομολογουμεν χριστο, και δεν κανουμε εμβολιο. τωρα βρηκες αλλη δικαιολογια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Ιαν 2022, 11:29

EKPLIKTIKOS έγραψε:
05 Ιαν 2022, 11:24
Naida έγραψε:
05 Ιαν 2022, 10:56

Περαστικά σου!! Πως το περνάτε;
Ευχαριστώ! Πρώτο 24ωρο σαν ελαφρά γριπη (38 πυρετός, πονόλαιμος, θολουρα στο κεφάλι και πονοκέφαλος, και η γυναίκα μου πόνους στο σώμα, εγώ δεν είχα). Από εκεί και πέρα σαν κρύωμα: μπούκωμα/συνάχι κτλ. Είμαστε εμβολιασμενοι αλλά χωρίς booster. Δεν είχε κανείς μας απώλεια γεύσης ή όσφρησης ούτε θέμα με οξυγόνο. Γενικά ως τώρα έχω περάσει κ χειρότερα. Αλλά να δούμε πώς θα πάει κιόλας γιατί νομίζω σε όσους στραβωνει η φάση γίνεται σε καμία βδομάδα, όχι αμέσως :-?

Εσύ ξεμπερδεψες ε;
Μπα, με μπούκωμα ακόμα και βήχα. Όχι συνεχόμενο αλλά όταν με πιάνει είναι λίγο έντονος. Και είδα μια μικρή μείωση στο οξυγόνο από χθες. Από 99 σε 97. Και χτύπησα κάτι βαρβάτες ταχυπαλμιες το απόγευμα για ώρες αλλά μάλλον ήταν από την κορτιζόνη ή την αντιβίωση. Τώρα για το πότε κάνει το πικ δεν έχω ιδέα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 05 Ιαν 2022, 11:31

Ασέβαστος έγραψε:
05 Ιαν 2022, 11:27
Στύγιος έγραψε:
το αν θα προστατεψεις τον εαυτο σου απο τον ιο, εξαρταται απο το πως σου φερονται;

προ καιρου ελεγες ομολογουμεν χριστο, και δεν κανουμε εμβολιο. τωρα βρηκες αλλη δικαιολογια;
Το ακούω συχνά αυτό από πολλούς. Από τις πιο ανώριμες απόψεις, λες και είμαστε 5 χρονών, από αντίδραση δεν θα κάνω το εμβόλιο. Προτιμώ το δεν θα το κάνω για να μη χαραχθώ, ψυχασθενικό μεν, ώριμο δε.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 05 Ιαν 2022, 11:34

Αδιαφορώ,δε με αγγίζει τίποτα ,ούτε επικλήσεις για κοινωνική ευθύνη και άλλες τινές μπούρδες. C'est fini.

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 05 Ιαν 2022, 11:43

Στύγιος έγραψε:
05 Ιαν 2022, 11:34
Αδιαφορώ,δε με αγγίζει τίποτα ,ούτε επικλήσεις για κοινωνική ευθύνη και άλλες τινές μπούρδες. C'est fini.
Μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου ή να καταπιείς βίδες για να τιμωρήσεις εμας που σου φερόμαστε όπως σε κάθε άλλον ψεκασμένο.
Καλά για το ότι θεωρείτε την κοινωνική ευθύνη μπούρδες κι ότι δεν σας αγγίζει τίποτα,είπαμε ότι είναι το δώρο της covid. Πλέον θα το ξέρουν οι γύρω σας για πάντα και θα σας αντιμετωπίζουν ανάλογα. :g094:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Ιαν 2022, 11:44

Winston Smith έγραψε:
05 Ιαν 2022, 11:31
Ασέβαστος έγραψε:
05 Ιαν 2022, 11:27
Στύγιος έγραψε:

Το ακούω συχνά αυτό από πολλούς. Από τις πιο ανώριμες απόψεις, λες και είμαστε 5 χρονών, από αντίδραση δεν θα κάνω το εμβόλιο. Προτιμώ το δεν θα το κάνω για να μη χαραχθώ, ψυχασθενικό μεν, ώριμο δε.
ετσι ακριβως. πεισμα 5χρονου.

οταν ομως το 5χρονο ειναι εκπαιδευτικος, αποτελωντας εκτος των αλλω προτυπο για παιδια, προβλημα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Ιαν 2022, 11:54

Εμείς που είμαστε 2πλα εμβολιασμένοι και κορωνιαστηκαμε, είναι σαν να κάναμε την 3η δόση από άποψη αντισωμάτων, έτσι δεν είναι;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 05 Ιαν 2022, 11:58

Περονόσπορος έπεσε; Όλοι αρρωστήσατε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 05 Ιαν 2022, 12:03

Πρωινο ξύπνημα σήμερα απυρετος και νιώθοντας σχετικά καλά, και αρκετά πεινασμένος. Ο κορωνοιος πολέμησε με θάρρος και μου προκάλεσε κάποια πρόσκαιρη δυσφορία, φαίνεται όμως ότι υποκύπτει σχετικα γρήγορα στην καλολαδωμενη πολεμική μηχανή του ανοσοποιητικου μου συστήματος.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 05 Ιαν 2022, 12:05

Winston Smith έγραψε:
05 Ιαν 2022, 11:31
ωραία.αν μια μέρα σου πουν διάλεξε τι θα πάρεις ψυχωσικό επεισόδιο ή μπισκοτόκρεμα δείξε ωριμότητα και πάρε το επεισόδιο

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 05 Ιαν 2022, 12:07

Naida έγραψε:
05 Ιαν 2022, 11:54
Εμείς που είμαστε 2πλα εμβολιασμένοι και κορωνιαστηκαμε, είναι σαν να κάναμε την 3η δόση από άποψη αντισωμάτων, έτσι δεν είναι;
Φυσικά , καλύπτεσαι απόλυτα. Γω ακόμα και μετά από 3 μήνες ,έχω υψηλά σύμφωνα με πρόσφατο τεστ αντισωμάτων. :wink

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Ιαν 2022, 12:07

Scouser έγραψε:
05 Ιαν 2022, 12:03
Πρωινο ξύπνημα σήμερα απυρετος και νιώθοντας σχετικά καλά, και αρκετά πεινασμένος. Ο κορωνοιος πολέμησε με θάρρος και μου προκάλεσε κάποια πρόσκαιρη δυσφορία, φαίνεται όμως ότι υποκύπτει σχετικα γρήγορα στην καλολαδωμενη πολεμική μηχανή του ανοσοποιητικου μου συστήματος.
Μπράβο!!! :smt038 αντε να συνεχίσει έτσι.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Ιαν 2022, 12:08

Στύγιος έγραψε:
05 Ιαν 2022, 12:07
Naida έγραψε:
05 Ιαν 2022, 11:54
Φυσικά , καλύπτεσαι απόλυτα. Γω ακόμα και μετά από 3 μήνες ,έχω υψηλά σύμφωνα με πρόσφατο τεστ αντισωμάτων. :wink
Πόσα αντισώματα έχεις;

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών