33. Το κάτω όριο είναι 10. Πατέρας διπλοεμβολιασμένος και νοσήσας έχει 38.
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Μάλιστα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατρέ, εχώθης σε διαρκείς εφημερίες;Τέλη Οκτωβρίου έβαλε η διεύθυνση εμένα κι έναν άλλο συνάδελφο- πρώην κοβιντιασμένοι αμφότεροι- ως υπεύθυνους κόβιντ για μαθητές.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 11:25Πάλι αρνητικό το ραμπιτ.
Έχω μείνει Κωνσταντίνος Παλαιολόγος στην κλινική. Αν δε βγω θετικός δεν πέφτει η Πόλη.

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αν γίνει υποχρεωτικό για τους εκπαιδευτικούς αλλιώς αναστολή , θα είσαι έξω από το εμβολιαστικο στις 05.30
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Υπάρχει πλαν Βου ήτοι άδειες μετ' αποδοχών κι άνευ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:32Αν γίνει υποχρεωτικό για τους εκπαιδευτικούς αλλιώς αναστολή , θα είσαι έξω από το εμβολιαστικο στις 05.30
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αυτά μας τα παν κι άλλοι που την είχαν πιο μεγάλη.Στύγιος έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:37Υπάρχει πλαν Βου ήτοι άδειες μετ' αποδοχών κι άνευ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:32Αν γίνει υποχρεωτικό για τους εκπαιδευτικούς αλλιώς αναστολή , θα είσαι έξω από το εμβολιαστικο στις 05.30
Τα σκέφτηκαν και οι υγειονομικοί αλλά δεν έπιασε.
Υγ. Μην αγχώνεσαι δεν παίζει το σενάριο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Philip Mortimer
Ο αδερφός τελικά παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα χθες αργότερα.
Η μητέρα μου ταλαιπωρήθηκε χθες αρκετά, σήμερα όμως έκανε καλό ύπνο και ξύπνησε με δέκατα.
Η μητέρα μου ταλαιπωρήθηκε χθες αρκετά, σήμερα όμως έκανε καλό ύπνο και ξύπνησε με δέκατα.
κουνήσουυυυΣτύγιος έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:37Υπάρχει πλαν Βου ήτοι άδειες μετ' αποδοχών κι άνευ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:32Αν γίνει υποχρεωτικό για τους εκπαιδευτικούς αλλιώς αναστολή , θα είσαι έξω από το εμβολιαστικο στις 05.30
εγω κανόνισα ήδη
μην είσαι χαζός
τόσα χρόνια τους δίναμε αίμα, τώρα που μας πετάνε στα βράχια θα το σκεφτείς;
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Είχε υψηλό πυρετό;Philip Mortimer έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:41Ο αδερφός τελικά παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα χθες αργότερα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Philip Mortimer
Έφτασε μέχρι 38,6.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:50Είχε υψηλό πυρετό;Philip Mortimer έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:41Ο αδερφός τελικά παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα χθες αργότερα.
Νομίζω μια μέρα είναι ο πυρετός και μετά πέφτει. Αφού είναι και ο αδερφός θετικός μπορεί να είναι μαζί της και να την προσέχει.Philip Mortimer έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:51Έφτασε μέχρι 38,6.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:50Είχε υψηλό πυρετό;Philip Mortimer έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:41Ο αδερφός τελικά παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα χθες αργότερα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λεπόν , έφαγα 3μ κανονική + 2 αναρρωτική ( με τον κοβιντιασμένο πατέρα), άρα έχω υπόλοιπο 7Κ + 4 ΑΝ + 2 αιμοδοτική.βοθρατζης έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:41κουνήσουυυυΣτύγιος έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:37Υπάρχει πλαν Βου ήτοι άδειες μετ' αποδοχών κι άνευ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:32
Αν γίνει υποχρεωτικό για τους εκπαιδευτικούς αλλιώς αναστολή , θα είσαι έξω από το εμβολιαστικο στις 05.30
εγω κανόνισα ήδη
μην είσαι χαζός
τόσα χρόνια τους δίναμε αίμα, τώρα που μας πετάνε στα βράχια θα το σκεφτείς;
Δημιουργική λογιστική.

- Philip Mortimer
Ναι αυτό κάναμε, πήγε στο διαμέρισμα της να μείνει εκεί για καραντίνα μήπως χρειαστεί τίποτα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περαστικά εύχομαι.Philip Mortimer έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:41Ο αδερφός τελικά παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα χθες αργότερα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Philip Mortimer
Ευχαριστώ.Gherschaagk έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 14:05Περαστικά εύχομαι.Philip Mortimer έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:41Ο αδερφός τελικά παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα χθες αργότερα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50