Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Naida » 05 Ιαν 2022, 15:58
stergiosbik έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 15:57
Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 15:56
Ναι κάτι μου πες τώρα. Πες τι εννοείς.
Το περιθώριο λάθους του συγκεκριμένου προϊόντος!

Ε εντάξει μια χαρά είναι

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 05 Ιαν 2022, 15:59
Και μερικές οδηγίες για το πως παίρνουμε σωστά το οξυγόνο:
1.καθόμαστε τουλάχιστον 5 λεπτά χαλαροί πριν κάνουμε την μέτρηση.
2.τρίβουμε τα χέρια μας να ζεσταθούν, ειδικά αν είναι κρύα.
3.κρατάμε το οξύμετρο σταθερό.
4.βάζουμε τον δείκτη ή το μεσαίο δάχτυλο όσο πιο μέσα πάει να είναι σφιχτό στο κλείσιμο.
5.τα νύχια χωρίς βάψιμο. τα ψεύτικα νύχια τα αφαιρούμε. (για τις γυναίκες αυτά)
6.όταν αρχίσουν τα νούμερα να ανεβοκαταβαίνουν περιμένουμε τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα για να δούμε τι έβγαλε εν τέλει
Παρακαλώ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
από Green Dragon » 05 Ιαν 2022, 15:59
BOOMER έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 10:03
Ετοιμάζομαι αλλά δεν κολλάω. Σήμερα βγήκε θετική φίλη που χτες πίναμε καφέ σε εξωτερικό χώρο. Θα έκανε τρίτη δόση τη Δευτέρα. Δεν ξέρω κάποιον που έχει κάνει booster να κόλλησε. Ο Γιαννόπουλος δεν είναι ένας ψευταράς που τσακωνόταν με τον βιοτρομοκράτη με τη φωτογραφία του Ωνάση ,ο άριστος τρομάρα του ;
Ξέρω 6 άτομα με booster που κόλλησαν. Και γενικότερα πολλά περιστατικά από όλες τις κατηγορίες (διπλή δόση, ανεμβολίαστοι, νοσήσαντες και όλους τους συνδυασμούς), κανένα δεν πήγε νοσοκομείο ευτυχώς. Ο Γιαννόπουλος ψευταράς δεν ήταν, άλλοι διεκδικούν τέτοιον τίτλο (βλέπε Fluffy, ΜπλεΜπούμπυς κλπ), χολερικός και δηλητηριασμένος ήταν. Τσακωνόταν με αυτόν που λες αλλά και σχεδόν με όλους τους υπόλοιπους.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 05 Ιαν 2022, 16:01
Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 15:59
4.βάζουμε τον δείκτη ή το μεσαίο δάχτυλο όσο πιο μέσα πάει να είναι σφιχτό στο κλείσιμο.
6.όταν αρχίσουν τα νούμερα να ανεβοκαταβαίνουν περιμένουμε τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα για να δούμε τι έβγαλε εν τέλει
Παρακαλώ.
Α σε ευχαριστούμε πολύ!
Que Sera, Sera...
-
Green Dragon
από Green Dragon » 05 Ιαν 2022, 16:02
Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 11:29
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 11:24
Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 10:56
Περαστικά σου!! Πως το περνάτε;
Ευχαριστώ! Πρώτο 24ωρο σαν ελαφρά γριπη (38 πυρετός, πονόλαιμος, θολουρα στο κεφάλι και πονοκέφαλος, και η γυναίκα μου πόνους στο σώμα, εγώ δεν είχα). Από εκεί και πέρα σαν κρύωμα: μπούκωμα/συνάχι κτλ. Είμαστε εμβολιασμενοι αλλά χωρίς booster. Δεν είχε κανείς μας απώλεια γεύσης ή όσφρησης ούτε θέμα με οξυγόνο. Γενικά ως τώρα έχω περάσει κ χειρότερα. Αλλά να δούμε πώς θα πάει κιόλας γιατί νομίζω σε όσους στραβωνει η φάση γίνεται σε καμία βδομάδα, όχι αμέσως

Εσύ ξεμπερδεψες ε;
Μπα, με μπούκωμα ακόμα και βήχα. Όχι συνεχόμενο αλλά όταν με πιάνει είναι λίγο έντονος. Και είδα μια μικρή μείωση στο οξυγόνο από χθες. Από 99 σε 97. Και χτύπησα κάτι βαρβάτες ταχυπαλμιες το απόγευμα για ώρες αλλά μάλλον ήταν από την κορτιζόνη ή την αντιβίωση. Τώρα για το πότε κάνει το πικ δεν έχω ιδέα.
Εξακολουθείς να παίρνεις κορτιζόνη; Ο κορωνοϊός θα σου είναι ευγνώμων που του επιτρέπεις να παρατείνει την επίσκεψή του.
-
Green Dragon
από Green Dragon » 05 Ιαν 2022, 16:13
Πάντως εγώ το Σάββατο είχα κάποια συμπτώματα που το 90% των ανθρώπων δεν θα τα πρόσεχε αν τα είχε (είμαι πολύ σχολαστικός με διαφορές που παρατηρώ στο πως νιώθω σωματικά). Φταρνίσματα, όχι πολλά, ελαφρά καταρροή και φλέματα από τον λαιμό αλλά πάλι όχι υπερβολικά, ούτε καν πολλά ή μέτρια. Θα μπορούσαν να είναι φλέματα του πρωινού που τα αποβάλλεις 2-3 φορές και τελειώνει εκεί η ιστορία ή φλέματα από την αιθάλη των τζακιών

ή λόγω αφρικανικής σκόνης σε περίπτωση νοτιά αλλά τίποτα από αυτά δεν ίσχυε εκείνη την ημέρα, κράτησε δε μέχρι το απόγευμα ακυρώνοντας όλες αυτές τις πιθανότητες. Το τεστ βγήκε αρνητικό αλλά δεν έχω πειστεί ότι όλα ήταν οκ. Μετά από 2 ημέρες η μάνα μου εμφάνισε ελαφρά καταρροή που κράτησε 3 ημέρες.
Ποιός ξέρει...
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 05 Ιαν 2022, 16:17
Green Dragon έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:02
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 11:24
Ευχαριστώ! Πρώτο 24ωρο σαν ελαφρά γριπη (38 πυρετός, πονόλαιμος, θολουρα στο κεφάλι και πονοκέφαλος, και η γυναίκα μου πόνους στο σώμα, εγώ δεν είχα). Από εκεί και πέρα σαν κρύωμα: μπούκωμα/συνάχι κτλ. Είμαστε εμβολιασμενοι αλλά χωρίς booster. Δεν είχε κανείς μας απώλεια γεύσης ή όσφρησης ούτε θέμα με οξυγόνο. Γενικά ως τώρα έχω περάσει κ χειρότερα. Αλλά να δούμε πώς θα πάει κιόλας γιατί νομίζω σε όσους στραβωνει η φάση γίνεται σε καμία βδομάδα, όχι αμέσως

Εσύ ξεμπερδεψες ε;
Μπα, με μπούκωμα ακόμα και βήχα. Όχι συνεχόμενο αλλά όταν με πιάνει είναι λίγο έντονος. Και είδα μια μικρή μείωση στο οξυγόνο από χθες. Από 99 σε 97. Και χτύπησα κάτι βαρβάτες ταχυπαλμιες το απόγευμα για ώρες αλλά μάλλον ήταν από την κορτιζόνη ή την αντιβίωση. Τώρα για το πότε κάνει το πικ δεν έχω ιδέα.
Εξακολουθείς να παίρνεις κορτιζόνη; Ο κορωνοϊός θα σου είναι ευγνώμων που του επιτρέπεις να παρατείνει την επίσκεψή του.
Ναι για 7 ημέρες θα παίρνω κορτιζόνη. Να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι γιατρός και δεν γνωρίζω αν πρέπει ή όχι. Γιατρός που μίλησε η αδερφή μου (πνευμονολογος) της είπε κακώς μου έδωσε αγωγή αφού δεν είχα ενδείξεις. Όχι ότι επηρεάζει κάτι στην καλυτέρευσή μου αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας. Εγώ από χθες που το ξεκίνησα είδα μια ελαφριά χειροτερευση ως προς τον βήχα. Δεν ξέρω αν θα συνέβαινε ούτως ή άλλως ή συνετελεσε η αγωγή σε αυτό ή θα ήμουν χειρότερα και βοήθησε η αγωγή. Όπως είπα, γιατρός δεν είμαι.
Que Sera, Sera...
-
ksk
- Phorum.gr user: ksk
από ksk » 05 Ιαν 2022, 16:18
Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:17
Ναι για 7 ημέρες θα παίρνω κορτιζόνη. Να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι γιατρός και δεν γνωρίζω αν πρέπει ή όχι. Γιατρός που μίλησε η αδερφή μου (πνευμονολογος) της είπε κακώς μου έδωσε αγωγή αφού δεν είχα ενδείξεις. Όχι ότι επηρεάζει κάτι στην καλυτέρευσή μου αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας. Εγώ από χθες που το ξεκίνησα είδα μια ελαφριά χειροτερευση ως προς τον βήχα. Δεν ξέρω αν θα συνέβαινε ούτως ή άλλως ή συνετελεσε η αγωγή σε αυτό ή θα ήμουν χειρότερα και βοήθησε η αγωγή. Όπως είπα, γιατρός δεν είμαι.
Καλά βρε στο περι ανέμων δεν μίλησες για συμπτώματα; Θυμάμαι είχες αρκετά...
Παρατηρητής...
-
Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
από Ζενίθεδρος » 05 Ιαν 2022, 16:19
Σοφοί δε προσιόντων (μικροβιοφοβικών) αισθάνονται.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
-
sys3x
από sys3x » 05 Ιαν 2022, 16:19
Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 15:59
Παρακαλώ.
Τέτοια ποστ καλό θα ήτανε να τα κάμουμε στίκυ για λίγο - όσο καιρό χρειαστεί στην / ενότητα του πχώρουμ.
Bazoomba, α και happy new gear.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
sys3x την 05 Ιαν 2022, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
από stavmanr » 05 Ιαν 2022, 16:20
Με 97 οξυγόνο είσαι...Γιουσέιν Μπολτ.
Όλα καλά.
-
sys3x
από sys3x » 05 Ιαν 2022, 16:21
Green Dragon έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:13
Πάντως εγώ το Σάββατο είχα κάποια συμπτώματα που το 90% των ανθρώπων δεν θα τα πρόσεχε αν τα είχε (είμαι πολύ σχολαστικός με διαφορές που παρατηρώ στο πως νιώθω σωματικά). Φταρνίσματα, όχι πολλά, ελαφρά καταρροή και φλέματα από τον λαιμό αλλά πάλι όχι υπερβολικά, ούτε καν πολλά ή μέτρια. Θα μπορούσαν να είναι φλέματα του πρωινού που τα αποβάλλεις 2-3 φορές και τελειώνει εκεί η ιστορία ή φλέματα από την αιθάλη των τζακιών

ή λόγω αφρικανικής σκόνης σε περίπτωση νοτιά αλλά τίποτα από αυτά δεν ίσχυε εκείνη την ημέρα, κράτησε δε μέχρι το απόγευμα ακυρώνοντας όλες αυτές τις πιθανότητες. Το τεστ βγήκε αρνητικό αλλά δεν έχω πειστεί ότι όλα ήταν οκ. Μετά από 2 ημέρες η μάνα μου εμφάνισε ελαφρά καταρροή που κράτησε 3 ημέρες.
Ποιός ξέρει...
Καπνίζεις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
από Ζενίθεδρος » 05 Ιαν 2022, 16:21
Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:17
Δεν πρέπει να είσαι γιατρός για να ξέρεις ότι η κορτιζόνη φρενάρει το ανοσοποιητικό, όπως δεν πρέπει να είσαι χημικός για να ξέρεις τι θα γίνει εάν ρίξεις νερό μέσα σε καυτό λάδι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
-
GoBack
από GoBack » 05 Ιαν 2022, 16:22
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:19

Μαικλ Τζακσον;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
από Ζενίθεδρος » 05 Ιαν 2022, 16:24
GoBack έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:22
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:19

Μαικλ Τζακσον;

☦𓀢
-
-
- 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50
-
-
- 150 Απαντήσεις
- 4334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
07 Σεπ 2024, 21:02
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.