Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Οι μάσκες δεν κάνουν τίποτα όταν μιλάμε για πολύωρη παραμονή σε κλειστό μέρος.
Ό,τι και να κάνεις, κάθε σου εκπνοή θα αφήσει στον αέρα τουλάχιστον το 5% των σταγονιδίων της.
20 τέτοιες εκπνοές είναι σα να μην φοράς μάσκα για 1 αναπνοή.
Όχι πολύωρη παραμονή σε οποιοδήποτε κλειστό μέρος χωρίς τον τακτικό αερισμό του.
Ό,τι και να κάνεις, κάθε σου εκπνοή θα αφήσει στον αέρα τουλάχιστον το 5% των σταγονιδίων της.
Όχι πολύωρη παραμονή σε οποιοδήποτε κλειστό μέρος χωρίς τον τακτικό αερισμό του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 05 Ιαν 2022, 16:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η κορτιζόνη είναι λάθος ,η πολυφασματική ελαφριά αντιβίωση (προληπτικά για πνευμονία) τύπου Avelox όχι.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:31Με όποιο σκεπτικό και να το έδωσε, λάθος. Και η κορτιζόνη και τα αντιβιοτικά.
- Otto Weininger
Αγκαλιαστηκατε, δώσατε χειραψίες κλπ ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Στύγιος έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:36Η κορτιζόνη είναι λάθος ,η πολυφασματική ελαφριά αντιβίωση (προληπτικά για πνευμονία) τύπου Avelox όχι.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:31Με όποιο σκεπτικό και να το έδωσε, λάθος. Και η κορτιζόνη και τα αντιβιοτικά.

Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:37Στύγιος έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:36Η κορτιζόνη είναι λάθος ,η πολυφασματική ελαφριά αντιβίωση (προληπτικά για πνευμονία) τύπου Avelox όχι.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:31
Με όποιο σκεπτικό και να το έδωσε, λάθος. Και η κορτιζόνη και τα αντιβιοτικά.
Ντάξει γιατρέ

- Otto Weininger
Εξαρτάται τις μάσκες. Γω πλέον αυστηρά 3Μ Aura FFP2 1863+.stavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:35Οι μάσκες δεν κάνουν τίποτα όταν μιλάμε για πολύωρη παραμονή σε κλειστό μέρος.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
FFP3 9330+Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:38Εξαρτάται τις μάσκες. Γω πλέον αυστηρά 3Μ Aura FFP2 1863+.stavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:35Οι μάσκες δεν κάνουν τίποτα όταν μιλάμε για πολύωρη παραμονή σε κλειστό μέρος.

Αυτή η μάσκα έχει βαθμό προστασίας 99%. Αυτό σημαίνει επί της ουσίας ότι σε κάθε 100 αναπνοές αφήνεις και παίρνεις ίδιο φορτίο σε σχέση με 1 αναπνοή χωρίς μάσκα.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:38Εξαρτάται τις μάσκες. Γω πλέον αυστηρά 3Μ Aura FFP2 1863+.stavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:35Οι μάσκες δεν κάνουν τίποτα όταν μιλάμε για πολύωρη παραμονή σε κλειστό μέρος.
Επομένως, αν το να βρεθείς στον ίδιο χώρο με φορέα σου παίρνει χ αναπνοές για να κολλήσεις, εδώ θα χρειαστείς 100χ αναπνοές.
Κάνε τα μαθηματικά.

Με γοητευεις οταν αρχιζεις τα επιστημονικαstavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:42Αυτή η μάσκα έχει βαθμό προστασίας 99%. Αυτό σημαίνει επί της ουσίας ότι σε κάθε 100 αναπνοές αφήνεις και παίρνεις ίδιο φορτίο σε σχέση με 1 αναπνοή χωρίς μάσκα.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:38Εξαρτάται τις μάσκες. Γω πλέον αυστηρά 3Μ Aura FFP2 1863+.stavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:35Οι μάσκες δεν κάνουν τίποτα όταν μιλάμε για πολύωρη παραμονή σε κλειστό μέρος.
Επομένως, αν το να βρεθείς στον ίδιο χώρο με φορέα σου παίρνει χ αναπνοές για να κολλήσεις, εδώ θα χρειαστείς 100χ αναπνοές.
Κάνε τα μαθηματικά.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όχι, ένα φιστ μπαμπ μόνο και μετά στο 1.5 με 2μ απόστασηOtto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:36Αγκαλιαστηκατε, δώσατε χειραψίες κλπ ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καραδοκούσες κανάγια, ε;GoBack έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:32Σου χω διαλεξει κρεβατιΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:29συνάδελφος στον ίδιο όροφο, αλλά λόγω των γαμωευχών της γαμωπρωτοχρονιάς πήγα και του ευχήθηκα, ο μαλάκς, γαμώ τα ξύλα μου
τί λενε τα πρωτόκολλα της σιών τώρα; σε πόσες ημέρες κάνω ραπίντ βιέννης;

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ρακοσυλλεκτικά είναι.GoBack έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:45Με γοητευεις οταν αρχιζεις τα επιστημονικαstavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:42Αυτή η μάσκα έχει βαθμό προστασίας 99%. Αυτό σημαίνει επί της ουσίας ότι σε κάθε 100 αναπνοές αφήνεις και παίρνεις ίδιο φορτίο σε σχέση με 1 αναπνοή χωρίς μάσκα.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:38
Εξαρτάται τις μάσκες. Γω πλέον αυστηρά 3Μ Aura FFP2 1863+.
Κάνε τα μαθηματικά.
Τα επιστημονικά είναι για nerds.
- Otto Weininger
Α) δεν είμαι γιατρός, ειμαι φαρμακοποιός
Β) λόγω του Α) όταν μου μιλάς για φάρμακα πρέπει να είσαι πολύ καλά ενημερωμένος και να μην πετάς γαρύφαλλα όπως "ελαφριά αντιβίωση". Αφενός γιατί δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, αφετέρου μιλάς για κινολονη διάολε.
Γ) προληπτική αντιβίωση δεν δίνεται.
Δ) η Ελληνική Εταιρία Λοιμώξεων, η Ελληνική Πνευμονολογικη Εταιρεία, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και παγκοσμίως τα πρωτόκολλα λένε όχι αντιβιωσεις σε ασθενείς μη νοσηλευομενους. Όχι κορτιζόνη. Όχι αντιπηκτικα. Όχι Ινβερμεκτινη.
Συμπέρασμα: άσχετος είναι ο γιατρός που στα πρότεινε.
Eχει και τηλεορασηΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:45Καραδοκούσες κανάγια, ε;GoBack έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:32Σου χω διαλεξει κρεβατιΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:29
συνάδελφος στον ίδιο όροφο, αλλά λόγω των γαμωευχών της γαμωπρωτοχρονιάς πήγα και του ευχήθηκα, ο μαλάκς, γαμώ τα ξύλα μου
τί λενε τα πρωτόκολλα της σιών τώρα; σε πόσες ημέρες κάνω ραπίντ βιέννης;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:45Όχι, ένα φιστ φακ μόνο και μετά στο 1.5 με 2μ απόσταση

Τύπε, έπιασες και αμυγδαλές ή σταμάτησες στον οισοφάγο;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50