Μήπως κάποια στιγμή στο παρελθόν έκανες κάτι στον γιατρό που τον πείραξε πολύ;
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Είμαι θετικός
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γιατί τόσο χάλια ρε παιδί μου; θα μου κάνει κακό με τον κοβιντ; ή γενικά μιλάς;Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:04Μήπως κάποια στιγμή στο παρελθόν έκανες κάτι στον γιατρό που τον πείραξε πολύ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Θα κολλήσω κορονοιό αν πάω σ/μ με αυτή δλδ ;Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:54Η δικιά μου είναι καλύτερη γιατί είναι της σειράς 1862+ (όχι η 1863+ που είπα πριν).taliban έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:40FFP3 9330+Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:38
Εξαρτάται τις μάσκες. Γω πλέον αυστηρά 3Μ Aura FFP2 1863+.
Η δική σου είναι παρά πολύ καλή, αλλά δεν κρατάει σταγονίδια και δεν είναι ιατρικής χρήσης. Η αντίστοιχη με την δική μου σε FFP3 είναι η 1863+ αν σε ενδιαφέρει, αν και δεν βλέπω γιατί να την χρειάζεσαι.
- Otto Weininger
Κάνε ο,τι σου είπε αφού άρχισες, και μέτρα και οξυγόνο. Δεν χρειάζεται περαιτέρω άγχος. Όλα θα πάνε καλά. Μετά θα κάνουμε τέτοιες αναλύσεις με ηρεμία.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:05Γιατί τόσο χάλια ρε παιδί μου; θα μου κάνει κακό με τον κοβιντ; ή γενικά μιλάς;Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:04Μήπως κάποια στιγμή στο παρελθόν έκανες κάτι στον γιατρό που τον πείραξε πολύ;
- Otto Weininger
Όχι ρε έλεος.taliban έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:08Θα κολλήσω κορονοιό αν πάω σ/μ με αυτή δλδ ;Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:54Η δικιά μου είναι καλύτερη γιατί είναι της σειράς 1862+ (όχι η 1863+ που είπα πριν).
Η δική σου είναι παρά πολύ καλή, αλλά δεν κρατάει σταγονίδια και δεν είναι ιατρικής χρήσης. Η αντίστοιχη με την δική μου σε FFP3 είναι η 1863+ αν σε ενδιαφέρει, αν και δεν βλέπω γιατί να την χρειάζεσαι.
Είναι top μάσκα.
Ναι θα συνεχίσω μιας και άρχισα και Παρασκευή (Θεού θέλοντος) που θα πάω στο ιατρείο θα τα σπάσω όλα ρωτήσω.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:09Κάνε ο,τι σου είπε αφού άρχισες, και μέτρα και οξυγόνο. Δεν χρειάζεται περαιτέρω άγχος. Όλα θα πάνε καλά. Μετά θα κάνουμε τέτοιες αναλύσεις με ηρεμία.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:05Γιατί τόσο χάλια ρε παιδί μου; θα μου κάνει κακό με τον κοβιντ; ή γενικά μιλάς;Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:04
Μήπως κάποια στιγμή στο παρελθόν έκανες κάτι στον γιατρό που τον πείραξε πολύ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δανάη ευχομαι και εγώ να την γλυτώσεις απο την θεραπεία.
ρε μην είστε φλώροι εμβολιαστείτε και από εκεί και πέρα βάλτε μια μάσκα να μειώσετε το ιικό φορτίο του ιου που ίσγουρα θα κολλήσετε. Το δεν θα κολλήσω επειδή προσέχω δεν παίζει σε αερομεταδιδόμενους ιούς με τέτοια μεταδοτικότητα. Αν είστε σε ομάδα υψηλού κινδυνου, καρκινοπαθείς κλπ εκεί καραντίνα μόνο σπίτι, να ψωνίζουν άλλοι να σας επισκέπτονται με χαζ ματ στολές κλπ. Αλλά για υγειείς μη υπερήλικες και εμβολιασμένους δεν θα σκάσουμε κιόλας νε μετρήσουμε αν η μια μάσκα έχει 97% προστασία και η άλλη 99%.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Yiannis Prassas Scientist/Molecular Biologist at Department of Pathology στην εταιρεία Mount Sinai Hospital, Toronto
Το επιχειρημα "να ανοιξουν τα σχολεια γιατι εκει τηρουνται μετρα και ειναι πιο ασφαλη τα παιδια μας απο το να ειναι στις καφετεριες" προυποθετει οτι την ωρα που τα παιδια θα επρεπε να κανουν online μαθημα απο το σπιτι τους αυτα θα ηταν στις καφετεριες.
Το επιχειρημα "να ανοιξουν τα σχολεια γιατι εκει τηρουνται μετρα και ειναι πιο ασφαλη τα παιδια μας απο το να ειναι στις καφετεριες" προυποθετει οτι την ωρα που τα παιδια θα επρεπε να κανουν online μαθημα απο το σπιτι τους αυτα θα ηταν στις καφετεριες.
- Otto Weininger
Θες να έρθω μαζι;Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:11Ναι θα συνεχίσω μιας και άρχισα και Παρασκευή (Θεού θέλοντος) που θα πάω στο ιατρείο θα τα σπάσω όλα ρωτήσω.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:09Κάνε ο,τι σου είπε αφού άρχισες, και μέτρα και οξυγόνο. Δεν χρειάζεται περαιτέρω άγχος. Όλα θα πάνε καλά. Μετά θα κάνουμε τέτοιες αναλύσεις με ηρεμία.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Otto Weininger
Πολύ σωστός.BOOMER έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:12Yiannis Prassas Scientist/Molecular Biologist at Department of Pathology στην εταιρεία Mount Sinai Hospital, Toronto
Όχι σε όλους.Στύγιος έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:01Σαν το βρωμόκολλο που μείωσε σε 3 μήνες το πιστοποιητικό νόσησης;Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 16:57
Και πρέπει να τον γαμησουν κανονικα αν έγραψε κάτι τέτοιο ενώ έχει ήδη βγει επίσημο πρωτόκολλο/οδηγία.

Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:12Θες να έρθω μαζι;Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:11Ναι θα συνεχίσω μιας και άρχισα και Παρασκευή (Θεού θέλοντος) που θα πάω στο ιατρείο θα τα σπάσω όλα ρωτήσω.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:09Κάνε ο,τι σου είπε αφού άρχισες, και μέτρα και οξυγόνο. Δεν χρειάζεται περαιτέρω άγχος. Όλα θα πάνε καλά. Μετά θα κάνουμε τέτοιες αναλύσεις με ηρεμία.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σωστος ο Otto, αυτό.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:09
Κάνε ο,τι σου είπε αφού άρχισες, και μέτρα και οξυγόνο. Δεν χρειάζεται περαιτέρω άγχος. Όλα θα πάνε καλά. Μετά θα κάνουμε τέτοιες αναλύσεις με ηρεμία.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50