δυστυχως - ετσι ειναιfoscilis έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:01Εννοώ ότι ο νόμος είναι κυριολεκτικά πιο αυστηρός για θάνατο σκύλου με τέτοιο τρόπο: είναι κακομεταχείριση ζώου μέχρι θανάτου, κακούργημα που σημαίνει κάθειρξη τουλάχιστον 5 χρόνια με επιπλέον 30 χιλιάρικα πρόστιμο. Ενώ το ότι επιτέθηκε στο μωρό ακόμα κι αν το είχε σκοτώσει θα ήταν πλημμέλημα (δολοφονία από αμέλεια).
Οπότε αν θέλουν να τον γαμήσουν ορθότατα δίνουν έμφαση στο σκοτωμένο σκύλο.
Πάτρα: Πίτμπουλ κατασπάραξε σκύλο και επιτέθηκε σε μωρό 15 μηνών που ήταν στην κούνια
Re: Πάτρα: Πίτμπουλ κατασπάραξε σκύλο και επιτέθηκε σε μωρό 15 μηνών που ήταν στην κούνια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Πάτρα: Πίτμπουλ κατασπάραξε σκύλο και επιτέθηκε σε μωρό 15 μηνών που ήταν στην κούνια
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι τα σκυλιά που προκαλούν βαρύ τραυματισμό ή θάνατο, θανατώνονται.
Ισχύει κάτι άλλο που μου διαφεύγει;
Ισχύει κάτι άλλο που μου διαφεύγει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α, το τομάρι, ο εκτροφέας των Ροτβάιλερ που καρασπάραξαν το πεντάχρονο, κατάφερε να μειώσει την αποζημίωση που έπρεπε να δώσει στην χαροκαμμένη μητέρα!!!
Αν κάποιος έριχνε με το δίκαννο στα βρωμόσκυλα την ώρα που όρμησαν στο παιδάκι, θα ήταν 30.000 για το καθένα! Ακατέβατα! Αδιαπραγμάτευτα!
Αν κάποιος έριχνε με το δίκαννο στα βρωμόσκυλα την ώρα που όρμησαν στο παιδάκι, θα ήταν 30.000 για το καθένα! Ακατέβατα! Αδιαπραγμάτευτα!
οχι
αν μας παρουσιασεις τα στοιχεια που γνωριζεις -οπως ισχυριζεσαι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Παπαριές μαρίτσαμ.Juno έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:14Α, το τομάρι, ο εκτροφέας των Ροτβάιλερ που καρασπάραξαν το πεντάχρονο, κατάφερε να μειώσει την αποζημίωση που έπρεπε να δώσει στην χαροκαμμένη μητέρα!!!
Αν ίσχυαν τα ίδια για την επικινδυνότητα των ανθρώπινων δίποδων, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά.
Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν θα είχα κανένα ηθικό πρόβλημα να ρίξω στον εκτροφέα των ροτβάιλερ φόλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επειδή βαριέμαι να ψάχνω, έχεις κάτι συγκεκριμένο υπ' όψιν; Αν έχει αλλάξει κάτι, δεν το ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μαααα αφου '' το ξερεις''
ειναι τοσο δυσκολο να μας διαφωτισεις ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
εγω θα του εχωνα το χερι μου μεχρι στον λαρυγγα και υστερα θα περιλαμβανα και τον ιδιοκτητη
αλλα αυτουνου θα το εχωνα στον γκωλο του

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και μολις χθες ειχα πάει στο σπιτι ενος συναδέλφου για μια δουλειά, όπου ειχε το 4 χρονών πιτμπουλ του, το οποιο ειχε αράξει πανω στον καναπε, και αυτος μου λεει "μπαίνεις ελευθερα μέσα και μην ανησυχεις, αν σε δαγκώσει σου δίνω 200.000€". Και μιλάμε για το πιο βλαμμένο σκυλί που εχω δει στη ζωή μου. Σαν γάτα ήταν η συμπεριφορά του, χωρίς την κτητικότητα της γάτας. Ο συγκεκριμένος συναδελφος βεβαια, ισως παιζει ρόλο οτι ειναι απο τους καλύτερους και αγαθότερους ανθρωπους που εχω γνωρίσει στη ζωή μου, και τελικά μαλλον ισχύει αυτο που λενε οτι το σκυλί είναι ο καθρέφτης του ιδιοκτήτη του. Όπως το μεγαλώσεις και όπως το μάθεις.
Και σήμερα ακούω αυτό. Αν είσαι ανίκανος μαλάκας τελικα, εκτός απο το να έχεις σκυλί (και μαλιστα τετοιας ράτσας) θα πρεπει να σου απαγορεύεται να κάνεις και παιδί γενικοτερα.
Και σήμερα ακούω αυτό. Αν είσαι ανίκανος μαλάκας τελικα, εκτός απο το να έχεις σκυλί (και μαλιστα τετοιας ράτσας) θα πρεπει να σου απαγορεύεται να κάνεις και παιδί γενικοτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 05 Ιαν 2022, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι ορθότατα ρε μλκ, αυτό είναι ο ορισμός της παράνοιας.foscilis έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:01Εννοώ ότι ο νόμος είναι κυριολεκτικά πιο αυστηρός για θάνατο σκύλου με τέτοιο τρόπο: είναι κακομεταχείριση ζώου μέχρι θανάτου, κακούργημα που σημαίνει κάθειρξη τουλάχιστον 5 χρόνια με επιπλέον 30 χιλιάρικα πρόστιμο. Ενώ το ότι επιτέθηκε στο μωρό ακόμα κι αν το είχε σκοτώσει θα ήταν πλημμέλημα (δολοφονία από αμέλεια).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
καλα ξυπνητουριαsys3x έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:28Τι ορθότατα ρε μλκ, αυτό είναι ο ορισμός της παράνοιας.foscilis έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:01Εννοώ ότι ο νόμος είναι κυριολεκτικά πιο αυστηρός για θάνατο σκύλου με τέτοιο τρόπο: είναι κακομεταχείριση ζώου μέχρι θανάτου, κακούργημα που σημαίνει κάθειρξη τουλάχιστον 5 χρόνια με επιπλέον 30 χιλιάρικα πρόστιμο. Ενώ το ότι επιτέθηκε στο μωρό ακόμα κι αν το είχε σκοτώσει θα ήταν πλημμέλημα (δολοφονία από αμέλεια).

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Aυτό ήξερα ότι ίσχυε. Αν σκύλος σκοτώσει ή τραυματίσει βαριά άνθρωπο σε δημόσιο χώρο, εκτελείται ο σκύλος χωρίς περαιτέρω διαδικασίες. Έχει αλλάξει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φυσικά.
Δίνεται για υιοθεσία και μόνο εφόσον δεν ενδιαφερθεί κανένας ψυχοπαθής θανατώνεται.
Πάντα γίνεται τεράστια ουρά από ψυχοπαθείς που ενδιαφέρονται.

δικη σου η μπαλλα - περιμενω να παιξεις μιας κ ''ξερεις''
παρε χρονο μεχρι να ξεβαρεθεις

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κρύβε λόγια γιατί κυκλοφορούν και πολλά "αδέσποτα" ανήλικα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 263 Απαντήσεις
- 9249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
20 Μάιος 2023, 03:33
-
-
Νέα δημοσίευση Απλυτος κλεφτοκοτάς στην πάτρα
από Αγχίαλος » 24 Φεβ 2024, 17:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
24 Φεβ 2024, 18:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ηρθαν εξωγηινοι στην Πατρα?
από George_V » 26 Νοέμ 2024, 14:59 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 68 Απαντήσεις
- 2733 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
01 Δεκ 2024, 12:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ζούμε απίθανες στιγμές στην Πάτρα !
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 09:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 84 Απαντήσεις
- 4597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
30 Νοέμ 2023, 16:36
-