Έχετε πάει με milf στη δεκαετία των 20;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχετε πάει με milf στη δεκαετία των 20;
οχι
συνεβη πολυ νωριτερα - ηταν η πρωτη μου δασκαλα στην πραγματικοτητα των ΄΄σχεσεων'' - εκρηκτικου ταμπεραμεντου (κ κορμαρα)
συνεβη πολυ νωριτερα - ηταν η πρωτη μου δασκαλα στην πραγματικοτητα των ΄΄σχεσεων'' - εκρηκτικου ταμπεραμεντου (κ κορμαρα)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Feindflug έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 12:51Σου 'δινε και εργασίες για το σπίτι, τύπε;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 12:50Εγώ στα 25, εκείνη γύρω στα 40
Εξαιρετική φιλόλογος σε εξαιρετικό σχολείο. Δημοφιλής σε μικρούς και μεγάλους εξαιτίας της μεγάλης της προσήνειας και πνευματικότητας.
Η σχέση κράτησε τρία χρόνια και με φθόνησε τότε αρκετός κόσμος. Ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου. Ένα βιβλίο μου είναι αφιερωμένο σε κείνη.

Στα 19 μου μου την έπεσε και με ξεζούμισμα μερικές φορές κάποια που μου είπε κάποια στιγμή ότι ήταν 32 και κάπου εκεί έδειχνε.
Είναι η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας προς τα πάνω γυναικας που πήγα.
Είναι η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας προς τα πάνω γυναικας που πήγα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Είπα δε συμμετέχω. Σεξουαλικά μέχρι τα 30 ημουν χαλί μαυρο. Αγνό ατόφιο παράδειγμα της 90ς αγαμίας. Χαίρομαι για εσάς που είκοσι πήγατε με σαραντάρες. Εμένα μου έμειναν τα απωθημένα, και τώρα σαραντάρης ψάχνω 70αρες, να γεμίζω το ψυχοσεξουαλικο μου κενό.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 17:22Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 11:01Μίλφ είναι για πιτσιρικάδες. Το φόρουμ είναι για άνδρες ώριμους και κατασταλαγμενους, άρα βάλε μειτσουρ, Τζιλφ. Αλλιώς θα λένε όλοι ότι χτες πήγαν με τη γυναίκα τους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
που πήγαν*Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 17:39Χαίρομαι για εσάς που είκοσι πήγατε με σαραντάρες. Εμένα μου έμειναν τα απωθημένα, και τώρα σαραντάρης ψάχνω 70αρες, να γεμίζω το ψυχοσεξουαλικο μου κενό.
αλλά μία απορία έχω
πώς και δεν σου αρέσουν οι 20-25άρες; θα ήταν πιο λογικό

Ε τι;

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
τίποτα μου φάνηκε περιττό (?) σαν διευκρίνιση 

-
Θα ήταν λογικό αν στα 20 είχα πολλές σαραντάρες, είχα και παρέες, είχα χορτάσει γενικώς πάρτυ, διασκέδαση, και πήδημα, και στα σαράντα έλεγα να βρούμε καμιά καλή κοπέλα. Εγώ βρήκα την τέλεια στα 33 ενώ είχα πολλά απωθημενα, την χώρισα γι αυτο, κι από τότε πηγαίνουμε σε φάση ημιπιτσιρικας ως τον τάφο, κάνοντας πεσίματα σε 55+. Δεν υπάρχει γυρισμός.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 17:43που πήγαν*Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 17:39Χαίρομαι για εσάς που είκοσι πήγατε με σαραντάρες. Εμένα μου έμειναν τα απωθημένα, και τώρα σαραντάρης ψάχνω 70αρες, να γεμίζω το ψυχοσεξουαλικο μου κενό.
αλλά μία απορία έχω
μάλιστα καθίστε παρακαλώ σε αυτό το ντιβανομπάουλο, θα σας κάνω κάποιες ερωτήσειςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 17:48Θα ήταν λογικό αν στα 20 είχα πολλές σαραντάρες, είχα και παρέες, είχα χορτάσει γενικώς πάρτυ, διασκέδαση, και πήδημα, και στα σαράντα έλεγα να βρούμε καμιά καλή κοπέλα. Εγώ βρήκα την τέλεια στα 33 ενώ είχα πολλά απωθημενα, την χώρισα γι αυτο, κι από τότε πηγαίνουμε σε φάση ημιπιτσιρικας ως τον τάφο, κάνοντας πεσίματα σε 55+. Δεν υπάρχει γυρισμός.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 17:43που πήγαν*Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 17:39Χαίρομαι για εσάς που είκοσι πήγατε με σαραντάρες. Εμένα μου έμειναν τα απωθημένα, και τώρα σαραντάρης ψάχνω 70αρες, να γεμίζω το ψυχοσεξουαλικο μου κενό.
αλλά μία απορία έχω
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Έχεις πμστραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 17:18πώς κάνουμε παρακολούθηση θέματος από το προφίλ μας;
-
Πείτε εσείς τις εμπειρίες σας. Εγώ από τα σκληρά 00ς ειδικά μέχρι το 06, δεν έχω απολύτως τίποτα. Μετά τουλάχιστον μπήκαμε στα μπάχαλα και τα φόρουμ, και αποκτήσαμε έστω ένα σοβαρό κοινωνικό προφίλ.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 17:50μάλιστα καθίστε παρακαλώ σε αυτό το ντιβανομπάουλο, θα σας κάνω κάποιες ερωτήσειςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 17:48Θα ήταν λογικό αν στα 20 είχα πολλές σαραντάρες, είχα και παρέες, είχα χορτάσει γενικώς πάρτυ, διασκέδαση, και πήδημα, και στα σαράντα έλεγα να βρούμε καμιά καλή κοπέλα. Εγώ βρήκα την τέλεια στα 33 ενώ είχα πολλά απωθημενα, την χώρισα γι αυτο, κι από τότε πηγαίνουμε σε φάση ημιπιτσιρικας ως τον τάφο, κάνοντας πεσίματα σε 55+. Δεν υπάρχει γυρισμός.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 17:43
που πήγαν*
αλλά μία απορία έχω
-
Για να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη
Χιονόπανο σημείωνε σε παρακαλώ, κάνε το γραμματέα μου.
SpoilerShow
τη διαφορά ηλικίας
don't speak έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 17:56Για να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάληΧιονόπανο σημείωνε σε παρακαλώ, κάνε το γραμματέα μου.SpoilerShowτη διαφορά ηλικίας
ελπίζω στην εκ νέου αναγκαιότητα παράδοσης των εγγράφων στην Ευελπίδων, τύπε
-
Επί του θέματος σε παρακαλώ, μην ξεφεύγουμε.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 18:00don't speak έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 17:56Για να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάληΧιονόπανο σημείωνε σε παρακαλώ, κάνε το γραμματέα μου.SpoilerShowτη διαφορά ηλικίας
ελπίζω στην εκ νέου αναγκαιότητα παράδοσης των εγγράφων στην Ευελπίδων, τύπε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε πάει ποτέ σε παρουσίαση εταιρείας πυραμίδας;
από Εκτωρ » 19 Μάιος 2023, 03:15 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
19 Μάιος 2023, 03:15
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
28 Απρ 2024, 22:18
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1898 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι ο Αρης δεν πηρε Ευρωπαικο την δεκαετια του 80?
από Μαδουραίος » 30 Μαρ 2024, 22:34 » σε Αθλητικά - 24 Απαντήσεις
- 750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Arisvilla
02 Απρ 2024, 10:26
-