Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?
Και φυσικά εννοείται οτι στηρίζουμε 10000% τον βαθύτατα Σταλινικό πατέρα, και σαφώς καταδικάζουμε τον σεξιστή θύτη όπως και την όλη νοοτροπία αντι-ισότητας που ο εν λόγω έχει γαλουχηθεί, η οποια ξεκίνησε μετά την παλινόρθωση από τους μαφιόζους που πριν έσπαγαν πέτρες με τα δόντια, η οποία και υπαγορεύει το να ειναι η γυναικα σεξουαλικό αντικείμενο/έπαθλο που ο άντρας οφειλει να κερδίσει με καθε τρόπο.
Re: Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?
ελλείψει νομοθετικού πλαισίου που να προστατεύει τα θύματα, η αυτοδικία είναι η μόνη επιλογήΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 15:24Αρα στηρίζουμε αυτοδίκιαOANNHSEA έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 15:10Μμμμ
Για αυτό που έκανε το ξύλο είναι αρκετό... Θα το έκανα και εγώ...
Για βιασμό ανηλίκου θα πρότεινα να του κόψουν...
Ή θα του το έκοβα μόνος μου μια και οι ξεφτιλισμένοι νόμοι στην Ελλάδα είναι υπέρ των κακοποιών και των ανωμάλων και όχι υπέρ των πολιτών!!!
ΥΓ
Στα βλαμμένα του φόρουμ που έγραψαν "θα του κάνω μήνυση" να τους πούμε ότι θα του κλάσουν τα αρχίδια πηγαίνοντας με την όπισθεν - το οποίο δεν αμφιβάλλω ότι γουστάρουν τρελά...
.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 11:42Το ότι ή κόρη μου ή ή γυναίκα μου ή ή αδελφή μου μπορεί να ψεύδεται προκειμένου να φαει ξύλο ο γκομενος με τον οποίον τα χάλασε..ας μην το λάβουμε υπόψη
Άλλωστε καθε μα κάθε μαρτυρία ή καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας ισχύει χωρίς να χρειάζεται διερεύνηση ή αποδείξεις
-
Καλά ο πατέρας μπορεί να έχει πατριαρχική ιδιοκτησιακη λογική είχε. Εμένα την κόρη μου, κλπ. Αινειαν στυλ. Πρέπει να ρωτήσουμε γενικά πως συμπεριφέρεται στις γυναίκες. Τσαμπουκάδες ανδρών επειδή του κοίταξες την γκόμενα κλπ, και να το παίζουν κοκόρια, είναι γνωστά.vantono έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 16:12Και φυσικά εννοείται οτι στηρίζουμε 10000% τον βαθύτατα Σταλινικό πατέρα, και σαφώς καταδικάζουμε τον σεξιστή θύτη όπως και την όλη νοοτροπία αντι-ισότητας που ο εν λόγω έχει γαλουχηθεί, η οποια ξεκίνησε μετά την παλινόρθωση από τους μαφιόζους που πριν έσπαγαν πέτρες με τα δόντια, η οποία και υπαγορεύει το να ειναι η γυναικα σεξουαλικό αντικείμενο/έπαθλο που ο άντρας οφειλει να κερδίσει με καθε τρόπο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Eθνικοκοινωνιστης
ε οχι και σταλινικο,μπρεζνεφικος η χρουστοφικοςvantono έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 16:12Και φυσικά εννοείται οτι στηρίζουμε 10000% τον βαθύτατα Σταλινικό πατέρα, και σαφώς καταδικάζουμε τον σεξιστή θύτη όπως και την όλη νοοτροπία αντι-ισότητας που ο εν λόγω έχει γαλουχηθεί, η οποια ξεκίνησε μετά την παλινόρθωση από τους μαφιόζους που πριν έσπαγαν πέτρες με τα δόντια, η οποία και υπαγορεύει το να ειναι η γυναικα σεξουαλικό αντικείμενο/έπαθλο που ο άντρας οφειλει να κερδίσει με καθε τρόπο.
στην σταλινικη εσσδ οι εκτρωσεις ηταν απαγορευμενες

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μία μικρή απορία
Εάν εγώ ως γονιός , πλάκωσω στο ξύλο έναν συμμαθητή της κόρης μου που πάει στο γυμνάσιο γιατί παρενόχλησε , έστω και με αγαρμπο τρόπο την κόρη μου , οως θα με χαρακτηρισετε ;
Εάν εγώ ως γονιός , πλάκωσω στο ξύλο έναν συμμαθητή της κόρης μου που πάει στο γυμνάσιο γιατί παρενόχλησε , έστω και με αγαρμπο τρόπο την κόρη μου , οως θα με χαρακτηρισετε ;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Α δλδ εσυ επειδη δεν εχεις πατριαρχικη ιδιοκτησιακη λογικη θα την αφηνες να την κανει οτι θελει ο ανωμαλος?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 16:17Καλά ο πατέρας μπορεί να έχει πατριαρχική ιδιοκτησιακη λογική είχε. Εμένα την κόρη μου, κλπ. Αινειαν στυλ. Πρέπει να ρωτήσουμε γενικά πως συμπεριφέρεται στις γυναίκες. Τσαμπουκάδες ανδρών επειδή του κοίταξες την γκόμενα κλπ, και να το παίζουν κοκόρια, είναι γνωστά.vantono έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 16:12Και φυσικά εννοείται οτι στηρίζουμε 10000% τον βαθύτατα Σταλινικό πατέρα, και σαφώς καταδικάζουμε τον σεξιστή θύτη όπως και την όλη νοοτροπία αντι-ισότητας που ο εν λόγω έχει γαλουχηθεί, η οποια ξεκίνησε μετά την παλινόρθωση από τους μαφιόζους που πριν έσπαγαν πέτρες με τα δόντια, η οποία και υπαγορεύει το να ειναι η γυναικα σεξουαλικό αντικείμενο/έπαθλο που ο άντρας οφειλει να κερδίσει με καθε τρόπο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αυτό λεμεGeorge_V έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 16:22Α δλδ εσυ επειδη δεν εχεις πατριαρχικη ιδιοκτησιακη λογικη θα την αφηνες να την κανει οτι θελει ο ανωμαλος?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 16:17Καλά ο πατέρας μπορεί να έχει πατριαρχική ιδιοκτησιακη λογική είχε. Εμένα την κόρη μου, κλπ. Αινειαν στυλ. Πρέπει να ρωτήσουμε γενικά πως συμπεριφέρεται στις γυναίκες. Τσαμπουκάδες ανδρών επειδή του κοίταξες την γκόμενα κλπ, και να το παίζουν κοκόρια, είναι γνωστά.vantono έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 16:12Και φυσικά εννοείται οτι στηρίζουμε 10000% τον βαθύτατα Σταλινικό πατέρα, και σαφώς καταδικάζουμε τον σεξιστή θύτη όπως και την όλη νοοτροπία αντι-ισότητας που ο εν λόγω έχει γαλουχηθεί, η οποια ξεκίνησε μετά την παλινόρθωση από τους μαφιόζους που πριν έσπαγαν πέτρες με τα δόντια, η οποία και υπαγορεύει το να ειναι η γυναικα σεξουαλικό αντικείμενο/έπαθλο που ο άντρας οφειλει να κερδίσει με καθε τρόπο.
Όποιος πειράζει τις δικές μας γυναίκες.. βγάζουμε κουμπούρια και τον σκοτώσουμε
Ρουμελιωτικη νοοτροπία
Και κάτι άλλο
Δεν υπάρχει πιο πατριαρχική νοοτροπία απο
τον άντρα που το παίζει προστάτης σε γυναίκες.
σέρνοντας ή σκοτώνοντας αυτούς που τις παρενοχλούν
Δεν υπάρχει πιο πατριαρχική νοοτροπία απο
τον άντρα που το παίζει προστάτης σε γυναίκες.
σέρνοντας ή σκοτώνοντας αυτούς που τις παρενοχλούν
-
Λέω πως δεν λέει κάτι πάνω στο θέμα. Εκνευρίστηκε πάνω στην κατάσταση και τον πλάκωσε στο ξύλο. Κατανοητό. Τέλος. Ούτε είναι καμιά είδηση της προκοπής.George_V έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 16:22Α δλδ εσυ επειδη δεν εχεις πατριαρχικη ιδιοκτησιακη λογικη θα την αφηνες να την κανει οτι θελει ο ανωμαλος?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 16:17Καλά ο πατέρας μπορεί να έχει πατριαρχική ιδιοκτησιακη λογική είχε. Εμένα την κόρη μου, κλπ. Αινειαν στυλ. Πρέπει να ρωτήσουμε γενικά πως συμπεριφέρεται στις γυναίκες. Τσαμπουκάδες ανδρών επειδή του κοίταξες την γκόμενα κλπ, και να το παίζουν κοκόρια, είναι γνωστά.vantono έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 16:12Και φυσικά εννοείται οτι στηρίζουμε 10000% τον βαθύτατα Σταλινικό πατέρα, και σαφώς καταδικάζουμε τον σεξιστή θύτη όπως και την όλη νοοτροπία αντι-ισότητας που ο εν λόγω έχει γαλουχηθεί, η οποια ξεκίνησε μετά την παλινόρθωση από τους μαφιόζους που πριν έσπαγαν πέτρες με τα δόντια, η οποία και υπαγορεύει το να ειναι η γυναικα σεξουαλικό αντικείμενο/έπαθλο που ο άντρας οφειλει να κερδίσει με καθε τρόπο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Σωστα επραξε ο πατερας.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Φυσικά. Δεν υπάρχει δικαιολογία, μόνο ξύλο καταλαβαίνει αυτός.George_V έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 21:22https://videos.dailymail.co.uk/video/mo ... 148073.mp4
Ρωσία: Γρονθοκόπησε 27χρονο που παρενόχλησε την κόρη του μέσα σε ασανσέρ (Βίντεο)Πηγη: https://eleftheriaonline.gr/ellada-kosm ... ser-vinteoΠεριστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης έλαβε χώρα στη Ρωσία όταν άνδρας φίλησε μια 15χρονη χωρίς τη θέλησή της.
Ανήλικο κορίτσι στο Σουργκούτ της Ρωσίας κάλεσε το ασανσέρ της πολυκατοικίας της για να κατέβει στην είσοδο όπου περίμενε ο πατέρας του. Μέσα στον ανελκυστήρα βρισκόταν ήδη ένας 27χρονος, ο οποίος τη ρώτησε πού πηγαίνει και πάτησε το κουμπί, αντί για εκείνη.
Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει τον 27χρονο να μιλάει με το κορίτσι και κάποια στιγμή να τη στριμώχνει και να επιχειρεί να τη φιλήσει. Η 15χρονη φαίνεται ταραγμένη. Μόλις το ασανσέρ φτάνει στο ισόγειο, η έφηβη ανοίγει την πόρτα και τρέχει κλαίγοντας.
Για κακή τύχη του επίδοξου παιδεραστή, ο πατέρας είδε την 15χρονη κόρη του να βγαίνει από το ασανσέρ κλαίγοντας. Όταν τη ρώτησε τι συνέβη αμέσως έτρεξε προς τον ανελκυστήρα, πρόλαβε τον 27χρονο που παρενόχλησε σεξουαλικά την κόρη του, και τον ξυλοκόπησε.
Ακολούθως, αφού ο 27χρονος πήρε το μάθημά του, ο πατέρας κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη.
Στο λινκ το βιντεο της σκηνης.
Εσεις συμφωνειτε η διαφωνειτε με τη στάση του πατέρα?
Θα κανατε το ιδιο αν συνεβαινε στην κορη σας ή θα ειχατε μια διαφορετικη αντιμετώπιση?
Ψηφιστε και δικαιολογηστε την ψηφο σας
Ordem e Progresso.
Τυπε δεν εκανε απλα καμακι οπως λες. Απλωσε χερι και ξεκινησε τα δικα του, συν του οτι ειναι και ανηλικη η κοπελα.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
-
Θα γίνει χάος αν δείρει κάποιος έναν ληστή, βιαστή ή δολοφόνο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 16:00Προφανώς είναι πάνω στα νεύρα, άρα υπάρχει ελαφρυντικό. Αν γενικά δικαιολογούμε την αυτοδικία για ένα στριμωξίδι, φαντάσου τότε τι πρέπει να κάνουμε για ξυλοδαρμούς, ληστείες, βιασμους ,δολοφονίες, κλπ. Θα είναι ένα χάος εκεί έξω.George_V έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 15:50Aν ηταν κορη σου το ιδιο θα λεγες?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 15:40Εφόσον ήταν 15χρονων, δεν ήταν παιδεραστης. Σεξουαλική παρενόχληση έκανε, και θα δικαστεί αναλόγως. Τώρα πάνω στα νεύρα, και ο πατέρας δικαιολογείται.
Α ηταν μια παρενοχληση?
Στην τελική, τι πρέπει να κάνει κάποιος σε μια αντίστοιχη φάση όπως αυτή του ασσανσέρ; Ακόμη και αν δεν είναι ο πατέρας. Να τον συλλάβει;

Η ελπίδα είναι παγίδα.