Στα έχω ξαναπεί: εδώ εμβολιοαμύντωρ και εθελοντής αιμοδότης από το 1983 (μετά ταυτότητος παρακαλώ) 4 φορές τον χρόνο. Έχουν τρομάξει οι γιατροί και μόλις με βλέπουν τσεκάρουν αν πέρασε η τριμηνία

Στα έχω ξαναπεί: εδώ εμβολιοαμύντωρ και εθελοντής αιμοδότης από το 1983 (μετά ταυτότητος παρακαλώ) 4 φορές τον χρόνο. Έχουν τρομάξει οι γιατροί και μόλις με βλέπουν τσεκάρουν αν πέρασε η τριμηνία
Περαστικά.
Δηλαδή συνολικά 2 από τα 30 χρόνια τα έχει αράξει σαν άδειες αιμοδοσίας.
9.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 18:03Πόσο είναι ο γιος; εμάς στα 4 ζει κυριολεκτικά μέσα στον κορώνα εδω και 8 μέρες (τις 5 κορώνα χ2) κ δεν είχε το παραμικρό συμπτωμα. Πρέπει να είναι literally boomer remover ο κορώνα, πλάκα μας κάνουν οι μπομπιρες δικέ μου
ηταν να το κανει το σαββατο που μας ερχεται. δεν ειχαν εμβολια εδω.
Και πλάσμα δίναμε μεχρι τα 50 και αίμα δίνουμε τακτικόταταΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 18:09Στα έχω ξαναπεί: εδώ εμβολιοαμύντωρ και εθελοντής αιμοδότης από το 1983 (μετά ταυτότητος παρακαλώ) 4 φορές τον χρόνο. Έχουν τρομάξει οι γιατροί και μόλις με βλέπουν τσεκάρουν αν πέρασε η τριμηνία
Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 18:189.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 18:03Πόσο είναι ο γιος; εμάς στα 4 ζει κυριολεκτικά μέσα στον κορώνα εδω και 8 μέρες (τις 5 κορώνα χ2) κ δεν είχε το παραμικρό συμπτωμα. Πρέπει να είναι literally boomer remover ο κορώνα, πλάκα μας κάνουν οι μπομπιρες δικέ μου
η σχιζα η μανα του με πηρε τηλ πριν απο λιγο, ανεβασε λεει πυρετο, 36.8.πρεπει να του βαζει θερμομετρο καθε μιση ωρα, και να τον ρωτα αν αισθανεται κατι ασχημο καθε 3 λεπτα. θα του τα κανει ζεπελιν και θα τσκωθουνε.
Εμένα που μπήκα να τσεκάρω για 3η δόση έτσι από περιέργεια, δεν μου δίνει. Μου λέει για τον Απρίλιο.
μαντευω οτι θα σου απαντησει οτι εχει πεταξει με κορσαιρ.foscilis έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 00:06Άσχετο.Στύγιος έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 23:263 φορές το χρόνο δίνω αίμα ως εθελοντής αιμοδότηςCavaliere έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 23:21Αυτές είναι απαντήσεις ανηλίκων. Δεν κάνω εξέταση έιτζ επειδή δυσκολεύουμαι να διαχειριστώ την απάντηση ενός θετικού αποτελέσματος, αυτό θα το πει ένας ενήλικος. Δεν κάνω εμβόλιο γιατί έχω φοβίες, επίσης. Αλλά το έτσι θα το πει ανήλικος. Φοβάμαι να πάω στον Γιατρό, ναι, είναι χαζή φοβία, αλλά ανθρώπινη. Αλλά όχι έτσι.
αλαζονεια ειναι να λες τον ηλιθιο, ηλιθιο;
Αλαζονεία είναι να μιλάς για φυσικές επιλογές.
εισαι αιμοδοτης; αληθεια;
Σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο έγινε η συνάντηση;taliban έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 14:00Τρίτη δόση την έκανα στις 27 Δεκεμβρίου.
Ο πρώτος π ήρθα σε επαφή ήμασταν και οι 2 χωρίς μάσκα . Αυτός ωστόσο ανεμβολίαστος.
Έκανα ένα ράπιντ βγήκε αρνητικό.
Θα περιμένω κάποιες μέρες πάλι να δω αναλόγως τι συμπτώματα θα έχω.
Και οι 2 απ ότι μίλησα είχαν συμπτώματα της Ο.