O τροβαδούρος των αντιεμβολιαστών τραγουδάει σε κέντρο μόνο για εμβολιασμένους!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: O τροβαδούρος των αντιεμβολιαστών τραγουδάει σε κέντρο μόνο για εμβολιασμένους!
Δηλαδη τι περιμεναν οι ψεκες ?
Να μην δουλευουν οι ανεμβολιαστοι ? Να μην ακολουθουν το νομο ?
Για να μην πουμε οτι ετσι και αλλιως θα εχει πολεμο στο μαγαζι του και προστιμα 100%
Να μην δουλευουν οι ανεμβολιαστοι ? Να μην ακολουθουν το νομο ?
Για να μην πουμε οτι ετσι και αλλιως θα εχει πολεμο στο μαγαζι του και προστιμα 100%
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
- Highlander
Re: O τροβαδούρος των αντιεμβολιαστών τραγουδάει σε κέντρο μόνο για εμβολιασμένους!
Υπάρχουν οι γνήσια βλαμμένοι αντιεμβολιαστες και οι μη βλαμμένοι επίδοξοι κοπαδαρχες/αρχηγοί σέκτας που φυλάνε τα νώτα τους.
Μπερδεύεσαι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Οκτ 2021, 21:11Σιγά μην πάει κάποιος εμβολιασμένος σοβαρός άνθρωπος να ακούσει τον άφωνο. Αλλά τελοσπαντων, αφού πηδάει την θεοφανια παπαθωμα, δεν τον αγγίζει καμιά κριτική.
Εσύ είσαι εμβολιασμενος και μόνο σοβαρός που δεν είσαι...
-
από κάτι ψεκοφασιστοπαπαρες είμαι, αλλά δεν λέει και τίποτα αυτό βέβαια. Πρέπει να είσαι σε αρκετά θλιβερή κατάσταση για να ψάχνεις τέτοιες συγκρίσεις μιας και δικαιωθείς.Ju-87 έγραψε: ↑12 Οκτ 2021, 21:30Μπερδεύεσαι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Οκτ 2021, 21:11Σιγά μην πάει κάποιος εμβολιασμένος σοβαρός άνθρωπος να ακούσει τον άφωνο. Αλλά τελοσπαντων, αφού πηδάει την θεοφανια παπαθωμα, δεν τον αγγίζει καμιά κριτική.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εντάξει μπαχαλακη του ΣΥΡΙΖΑ...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Οκτ 2021, 21:33από κάτι ψεκοφασιστοπαπαρες είμαι, αλλά δεν λέει και τίποτα αυτό βέβαια. Πρέπει να είσαι σε αρκετά θλιβερή κατάσταση για να ψάχνεις τέτοιες συγκρίσεις μιας και δικαιωθείς.Ju-87 έγραψε: ↑12 Οκτ 2021, 21:30Μπερδεύεσαι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Οκτ 2021, 21:11Σιγά μην πάει κάποιος εμβολιασμένος σοβαρός άνθρωπος να ακούσει τον άφωνο. Αλλά τελοσπαντων, αφού πηδάει την θεοφανια παπαθωμα, δεν τον αγγίζει καμιά κριτική.
Να μην επιβιώσω; Να μη συντηρήσω την οικογένεια μου; Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... Jg.twitter
«Μετά από τόσο καιρό ανεργίας εχθές ανακοίνωσε ο χώρος στην Πάτρα, με τον οποίο έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και οκτώ χρόνια, ότι θα ξεκινήσουμε πάλι τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Πάρα πολύ στεναχωρήθηκαν εκεί στα κανάλια. Γιατί να δουλέψει ο Πετράκος; Τι; Θα δουλέψει ο Πετράκος μετά από ενάμισι χρόνο;
Κωλοτούμπα. Γιατί ο Πετράκος ήταν που έλεγε στον Κιάμο να μη δουλέψει! Άρα κωλοτούμπα. Κάποιοι λίγοι από τους φίλους μου – εντός εισαγωγικών – μου έστειλαν μήνυμα ότι τους πρόδωσα. Καταρχήν δεν ζητάω από κανέναν την άδεια να εργαστώ. Και οικονομικά και καλλιτεχνικά έχω ανάγκη να εργάζομαι.
Εγώ δεν έχω επιλογή, μη ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους; Αλήθεια; Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δεν φαντάζεστε που θα πέταγα αυτή την απόφαση. Αλλά τι ζητάτε από εμένα; Να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μη συντηρήσω την οικογένεια μου;».
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... Jg.twitter
«Μετά από τόσο καιρό ανεργίας εχθές ανακοίνωσε ο χώρος στην Πάτρα, με τον οποίο έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και οκτώ χρόνια, ότι θα ξεκινήσουμε πάλι τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Πάρα πολύ στεναχωρήθηκαν εκεί στα κανάλια. Γιατί να δουλέψει ο Πετράκος; Τι; Θα δουλέψει ο Πετράκος μετά από ενάμισι χρόνο;
Κωλοτούμπα. Γιατί ο Πετράκος ήταν που έλεγε στον Κιάμο να μη δουλέψει! Άρα κωλοτούμπα. Κάποιοι λίγοι από τους φίλους μου – εντός εισαγωγικών – μου έστειλαν μήνυμα ότι τους πρόδωσα. Καταρχήν δεν ζητάω από κανέναν την άδεια να εργαστώ. Και οικονομικά και καλλιτεχνικά έχω ανάγκη να εργάζομαι.
Εγώ δεν έχω επιλογή, μη ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους; Αλήθεια; Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δεν φαντάζεστε που θα πέταγα αυτή την απόφαση. Αλλά τι ζητάτε από εμένα; Να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μη συντηρήσω την οικογένεια μου;».
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αφου ειναι μονο για εμβολιασμένος ο Πετράκος πως μπαίνει στο κέντρο;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εχω ψεκοιστορια απο νοσοκομείο με την κυρία Θεοφανία .
Βαρυ περιστατικό κι αυτή.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ασυναρτησίες του Γρηγόρη Πετράκου, αποκαλώντας δε την Αυστραλία...κομμουνιστική.
Όσοι υποστηρίζουν τις πρακτικές της φιλελεφτ κομμουνιστικής Αυστραλίας προφανώς λατρεύουν και το αδελφό καθεστώς της Κίνας.
Μη ζηλεύετε αδέρφια. Σας έρχεται κι εδώ...
Δεν πιστεύω να μην έχετε κατεβάσει ακόμα
το e-wallet? Με τα πιστοποιητικά σας μέσα και την ηλεκτρονική σας ταυτότητα;
Μα δεν είναι τόσο βολικό...;
Σε λίγο ο κύριος Πιερρακάκης θα σας βάλει στο e-wallet και τη φορολογική σας ενημερότητα, τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, το αστυνομικό σας μητρώο και θα είναι μια ονειρεμένη ζωή μέσα στην ευκολία!
Αρκεί να είστε υπάκουα παιδιά.
Αλλιώς το λαμπάκι θα ανάβει κόκκινο όταν σας σκανάρουν και δεν θα μπορείτε να κάνετε τα αγαπημένα σας ψώνια στο Zara. Ούτε να πιείτε καφέ.
Μια λεπτή γραμμή θα σας χωρίζει απ τα απόκληρα, τα ψεκασμένα που δεν μπορούν να μπουν πουθενά, να συμμετέχουν σε καμία κοινωνική δραστηριότητα.
Οσο πετυχημένοι κι αν νομίζετε πως είστε...
Οσο ψηλά στην Ιεραρχία της Μαφίας κι αν
έχετε φτάσει...
Οσο υπάκουοι κι αν ήσασταν μέχρι τώρα,
αρκεί ένα στραβοπάτημα για να κοπούν τα
προνομιάκια σας...
Όπως στον Τζοκοβιτς.
Χθες Νο.1 αθλητής της χρονιάς.
Σήμερα ψεκασμένος σε hostel της Αυστραλίας.
Μην ξυπνάτε όμως...
Αλίμονο...
Άλλωστε είναι απλά μια υγειονομική κρίση...
Δύο βδομάδες to flatten the curve.
Προσέξτε μη σας πουν αρνητές και όλα τ άλλα φτιάχνουν...
Όσοι υποστηρίζουν τις πρακτικές της φιλελεφτ κομμουνιστικής Αυστραλίας προφανώς λατρεύουν και το αδελφό καθεστώς της Κίνας.
Μη ζηλεύετε αδέρφια. Σας έρχεται κι εδώ...
Δεν πιστεύω να μην έχετε κατεβάσει ακόμα
το e-wallet? Με τα πιστοποιητικά σας μέσα και την ηλεκτρονική σας ταυτότητα;
Μα δεν είναι τόσο βολικό...;
Σε λίγο ο κύριος Πιερρακάκης θα σας βάλει στο e-wallet και τη φορολογική σας ενημερότητα, τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, το αστυνομικό σας μητρώο και θα είναι μια ονειρεμένη ζωή μέσα στην ευκολία!
Αρκεί να είστε υπάκουα παιδιά.
Αλλιώς το λαμπάκι θα ανάβει κόκκινο όταν σας σκανάρουν και δεν θα μπορείτε να κάνετε τα αγαπημένα σας ψώνια στο Zara. Ούτε να πιείτε καφέ.
Μια λεπτή γραμμή θα σας χωρίζει απ τα απόκληρα, τα ψεκασμένα που δεν μπορούν να μπουν πουθενά, να συμμετέχουν σε καμία κοινωνική δραστηριότητα.
Οσο πετυχημένοι κι αν νομίζετε πως είστε...
Οσο ψηλά στην Ιεραρχία της Μαφίας κι αν
έχετε φτάσει...
Οσο υπάκουοι κι αν ήσασταν μέχρι τώρα,
αρκεί ένα στραβοπάτημα για να κοπούν τα
προνομιάκια σας...
Όπως στον Τζοκοβιτς.
Χθες Νο.1 αθλητής της χρονιάς.
Σήμερα ψεκασμένος σε hostel της Αυστραλίας.
Μην ξυπνάτε όμως...
Αλίμονο...
Άλλωστε είναι απλά μια υγειονομική κρίση...
Δύο βδομάδες to flatten the curve.
Προσέξτε μη σας πουν αρνητές και όλα τ άλλα φτιάχνουν...
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να την μάθουμε κι εμείς.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Οκτ 2021, 18:09Εχω ψεκοιστορια απο νοσοκομείο με την κυρία Θεοφανία .
Βαρυ περιστατικό κι αυτή.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Phorum.gr user: netmaggas21
Πραγματικά, ποιος είναι ο Πετράκος που πρέπει να υπολογίζουμε την αποψη του ?
Time is an illusion.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μια χαρά τα λέει. Όποιος δεν χέζεται 24/7 στο βρακι του από τον φόβο του, θεωρείται αντικανονική περίπτωση.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ένας ψέκας.netmaggas21 έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 01:25Πραγματικά, ποιος είναι ο Πετράκος που πρέπει να υπολογίζουμε την αποψη του ?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση H Κόνι Μεταξά τραγουδάει Τρύπες στο Ντουμπαι
από Vardos » 18 Απρ 2025, 22:44 » σε Life style - 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Απρ 2025, 23:19
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 673 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
31 Μαρ 2024, 20:45
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΚΘ (Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης)
από Ληστοσυμμορίτης » 09 Μαρ 2025, 23:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 185 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
13 Απρ 2025, 09:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος με διονυσιακά δρώμενα στο κέντρο των Αθηνών..!!!!
από Parrot » 17 Μαρ 2024, 00:40 » σε Θρησκειολογία - 15 Απαντήσεις
- 1098 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
17 Μαρ 2024, 14:41
-