Οι πιο πολλοί δεν αντέχουν ούτε 2 παιδιά στο σπίτι ,φανταστείτε αυτό επί 26 επί 7 ώρες στην τάξη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:10Σωστά. Γιατί όντως ο μέσος καθυστερημένος είναι αρκετά μορφωμένος ο ίδιος για να μορφώσει και κάνα δυο ανθρώπους ακόμα.SUV έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:05
Έτσι όπως πάει η δουλειά στον κόσμο, κι εγώ θα ήμουν υπερ του δικαιώματος να μορφώνει ο γονιός το παιδί του όπως επιθυμεί εκείνος.
Διαφορετικά πάντα θα υπάρχουν και τα "κρυφά σχολειά"
Στην περίπτωση όμως που αναγκαστικά πρέπει να στέλνεις το παιδί σου να μάθει γράμματα σπουδάσματα στα κυβερνητικά σχολεία, πώς θα το προστατέψεις από την ανωμαλία που θα πρέπει να του πιπιλίζουν το μυαλουδάκι για γονέα α και γονέα βου και γιατί το αρκουδάκι ο γουίνι πώς στο καλό το λένε δεν είναι ούτε αγοράκι ούτε κοριτσάκι?????
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Ε εντάξει, δεν νομίζω μωρέ. Μπορεί να είναι κρύωμα. Κράτα αποστάσεις καλού κακού.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δεν γίνεται να κρατήσω απόσταση, τεσπα, δεν νομίζω οτι εχω πυρετό απλά έχει κρυώσει το σώμα μου και τώρα που χουχουλιάζω νοιώθω κάπως
Στύγιε, και γι αυτόν τον λόγο δεν είναι οποιαδήποτε δουλειά το έργο του εκπαιδευτικού

-
Μερος της δουλειας ειναι.Στύγιος έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:15Οι πιο πολλοί δεν αντέχουν ούτε 2 παιδιά στο σπίτι ,φανταστείτε αυτό επί 26 επί 7 ώρες στην τάξη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:10Σωστά. Γιατί όντως ο μέσος καθυστερημένος είναι αρκετά μορφωμένος ο ίδιος για να μορφώσει και κάνα δυο ανθρώπους ακόμα.SUV έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:05
Έτσι όπως πάει η δουλειά στον κόσμο, κι εγώ θα ήμουν υπερ του δικαιώματος να μορφώνει ο γονιός το παιδί του όπως επιθυμεί εκείνος.
Στην περίπτωση όμως που αναγκαστικά πρέπει να στέλνεις το παιδί σου να μάθει γράμματα σπουδάσματα στα κυβερνητικά σχολεία, πώς θα το προστατέψεις από την ανωμαλία που θα πρέπει να του πιπιλίζουν το μυαλουδάκι για γονέα α και γονέα βου και γιατί το αρκουδάκι ο γουίνι πώς στο καλό το λένε δεν είναι ούτε αγοράκι ούτε κοριτσάκι?????
Οπως ολοι οι Ελληνες εχουν αντιστοιχα θεματα στις δουλειες τους.
Για την ηλικία σου καλή κι η μαλακία σου.stergiosbik έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:20Μερος της δουλειας ειναι.Στύγιος έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:15Οι πιο πολλοί δεν αντέχουν ούτε 2 παιδιά στο σπίτι ,φανταστείτε αυτό επί 26 επί 7 ώρες στην τάξη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:10
Σωστά. Γιατί όντως ο μέσος καθυστερημένος είναι αρκετά μορφωμένος ο ίδιος για να μορφώσει και κάνα δυο ανθρώπους ακόμα.
Ούτε βδομάδα δε θα έβγαζες σε τάξη.
Δηλαδή αυτό τώρα είναι θέμα μορφώσεως καθώς ουσιαστικά σχολιάζεις την μ@Λ@κία του Τζίτζι?Στύγιος έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:22Για την ηλικία σου καλή κι η μαλακία σου.stergiosbik έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:20Μερος της δουλειας ειναι.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Η αλήθεια είναι πως όντως δε θέλω να την ξέρω.SUV έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:13Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:10Σωστά. Γιατί όντως ο μέσος καθυστερημένος είναι αρκετά μορφωμένος ο ίδιος για να μορφώσει και κάνα δυο ανθρώπους ακόμα.SUV έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:05
Λαικίζεις αισχρά, πού είναι ο Σατανίκ να σε μαζέψει?
Δεν θέλεις να ξέρεις την γνώμη μου για τα σχολεία στην Ελλάδα (έξω δεν ξέρω) γενικότερα.
Ας βρουν ας πούμε εκεί πέρα για παράδειγμα κανα τρόπο να μην χουφτώνουν δάσκαλοι τα παιδάκια στο δημοτικό και τα ξαναλέμε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Aυτο που νομιζεις οτι μονο εσυ εχεις δυσκολιες στην δουλεια σου,να το κοιταξεις.Στύγιος έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:22Για την ηλικία σου καλή κι η μαλακία σου.stergiosbik έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:20Μερος της δουλειας ειναι.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Δε με ενδιαφέρει τι θα κάνουν.Feindflug έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 20:52Ποιος θα τα μαθαίνει γράμματα ρε τύπε; Οι γονείς που λείπουν την μισή μέρα ή οι παππούδες;The Age of Aquarius έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 19:43
Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να επιτραπεί -επιτέλους- η οικοδιδασκαλία στην Ελλάδα.
Για όποιον έχει τη δυνατότητα να το κάνει ο ίδιος ή να πληρώνει το Στύγιος για οικοδιδάσκαλο θα έπρεπε να επιτρέπεται.
Την γνώμη την δική μου, δεκτό να μην την θέλεις
Άμα όμως παίζει η γνώμη να ανταποκρίνεται σε γεγονότα και αλήθειες, δεν είναι το πιό έξυπνο και το πιο τίμιο να κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά
Όπως και να έχει, όντως καθένας έχει την γνώμη του σε αυτόν τον κόσμο, μέχρι και εσύ
Άμα όμως παίζει η γνώμη να ανταποκρίνεται σε γεγονότα και αλήθειες, δεν είναι το πιό έξυπνο και το πιο τίμιο να κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά
Όπως και να έχει, όντως καθένας έχει την γνώμη του σε αυτόν τον κόσμο, μέχρι και εσύ

Δε το λέω εγώ , 4 ώρες δουλειάς γραφείου = 1 ώρα διδασκαλίας , o γαμημένος ο PISA το λέει.stergiosbik έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:26Aυτο που νομιζεις οτι μονο εσυ εχεις δυσκολιες στην δουλεια σου,να το κοιταξεις.Στύγιος έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:22Για την ηλικία σου καλή κι η μαλακία σου.stergiosbik έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:20
Μερος της δουλειας ειναι.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Στύγιος έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:31Δε το λέω εγώ , 4 ώρες δουλειάς γραφείου = 1 ώρα διδασκαλίας , o γαμημένος ο PISA το λέει.stergiosbik έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:26Aυτο που νομιζεις οτι μονο εσυ εχεις δυσκολιες στην δουλεια σου,να το κοιταξεις.

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Βαλε κατι ακομη πατερα.Ο νιος ειναι παλικαρι.Στύγιος έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:31Δε το λέω εγώ , 4 ώρες δουλειάς γραφείου = 1 ώρα διδασκαλίας , o γαμημένος ο PISA το λέει.stergiosbik έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:26Aυτο που νομιζεις οτι μονο εσυ εχεις δυσκολιες στην δουλεια σου,να το κοιταξεις.
Συγγνώμη, εγώ έγραφα μια απάντηση, ποιό νήμα δεν υπάρχει? 

Δε θα έβγαζες ημερήσιο, στο πεντάωρο θα έφευγες μόνος σου απ' το παράθυρο και θα σε ψάχναμε στα χωράφια.stergiosbik έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:40Βαλε κατι ακομη πατερα.Ο νιος ειναι παλικαρι.Στύγιος έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:31Δε το λέω εγώ , 4 ώρες δουλειάς γραφείου = 1 ώρα διδασκαλίας , o γαμημένος ο PISA το λέει.stergiosbik έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 21:26
Aυτο που νομιζεις οτι μονο εσυ εχεις δυσκολιες στην δουλεια σου,να το κοιταξεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 460 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50