Συντρόφισσα, δεν αντέχω να ξαντεριάζω αγριογούρουνα στην αυλή.
Αν μπορείς, τόλμα το.
Κι ο καλός μου από ορεινό χωριό είναι αλλά αν μου πει να πάμε να μείνουμε εκεί για πάντα, θα τον χωρίσω.
Συντρόφισσα, δεν αντέχω να ξαντεριάζω αγριογούρουνα στην αυλή.
Πίσω από το νεραιδοχώρι.Πασιφάη έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 12:04Στουρναρέϊκα βρίσκεται ο Ταλιμπάν;Gherschaagk έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 11:18taliban έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 09:04Ξεκίνησε στις 3 το πρωί.
Πυκνό.
Μετά το γύρισε σε νότιο άνεμο και βάρυνε.
Δεν έριξε πολύ.
Περιμένω μετά το μεσημέρι το καλό.
[img]https://i.postimg.cc/PJqKgJsZ/2022 ... .jpg[/img]
Δώσε κι εμάς λίγο που δε μπορούμε ν' ανέβουμε Στουρναρέϊκα.
Δεν θα δούμε άσπρη μέρα εμείς; Γιατί; Τι κακό κάναμε;
Θα βάλω και άλλες αργότερα που θα βγω έξω.Gherschaagk έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 12:01Χώνεις το μαχαίρι στην καρδιά και το στριφογυρίζεις.taliban έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 11:40Μπες εδώ να ασπρίσει το μάτι σου :Gherschaagk έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 11:18
https://www.meteolive.gr/p/pertouli.html
Αυτό δεν θα ξεχαστεί. Δεν θα μείνει έτσι.
Κάτσε βρε. Δεν είναι υποχρεωτικό να ξαντεριάζεις γουρούνια. Μπορείς κάλλιστα να βάλεις τις κοτούλες σου, να έχεις το μποστάνι σου και εννοείται πως πας υπό προϋποθέσεις. Δεν σηκώνεσαι έτσι στο ξαφνικό να κάνεις ένα μπραφ και ''γειά σας ηρθαμε''.Gherschaagk έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 12:17Συντρόφισσα, δεν αντέχω να ξαντεριάζω αγριογούρουνα στην αυλή.
Αν μπορείς, τόλμα το.
Κι ο καλός μου από ορεινό χωριό είναι αλλά αν μου πει να πάμε να μείνουμε εκεί για πάντα, θα τον χωρίσω.
Δεν το θυμόμουν. Διάβασα πως είναι Κόζιακα. Κοντά στην Αηδόνα ή καμία σχέση; Πρέπει να δω τον χάρτη στον Γούγλη.taliban έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 12:27Πίσω από το νεραιδοχώρι.Πασιφάη έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 12:04Στουρναρέϊκα βρίσκεται ο Ταλιμπάν;Gherschaagk έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 11:18
Έχει κάτι χωριά ξεχασμένα .
Tώρα ξεκίνησε να ρίχνει χοντρές στούπες/νιφάδες/ντουρλάπι .
Μακελειό.
Φσσστ...μπόινγκ μπαν ρε!taliban έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 11:40Μπες εδώ να ασπρίσει το μάτι σου :Gherschaagk έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 11:18taliban έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 09:04Ξεκίνησε στις 3 το πρωί.
Πυκνό.
Μετά το γύρισε σε νότιο άνεμο και βάρυνε.
Δεν έριξε πολύ.
Περιμένω μετά το μεσημέρι το καλό.
[img]https://i.postimg.cc/PJqKgJsZ/2022 ... .jpg[/img]
https://www.meteolive.gr/p/pertouli.html
Είδες που οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν τις δουλειές που κάνει ένας άντρας;Gherschaagk έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 12:17Συντρόφισσα, δεν αντέχω να ξαντεριάζω αγριογούρουνα στην αυλή.
Αν μπορείς, τόλμα το.
Είπε οτι δεν αντέχει, όχι οτι δεν μπορεί, παλιοάθεε μπαρμπουνοφάγε.Λοξίας έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 12:51Είδες που οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν τις δουλειές που κάνει ένας άντρας;Gherschaagk έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 12:17Συντρόφισσα, δεν αντέχω να ξαντεριάζω αγριογούρουνα στην αυλή.
Αν μπορείς, τόλμα το.
Άμα είναι έτσι εντάξει...Πασιφάη έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 12:54Είπε οτι δεν αντέχει, όχι οτι δεν μπορεί, παλιοάθεε μπαρμπουνοφάγε.Λοξίας έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 12:51Είδες που οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν τις δουλειές που κάνει ένας άντρας;Gherschaagk έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 12:17Συντρόφισσα, δεν αντέχω να ξαντεριάζω αγριογούρουνα στην αυλή.
Αν μπορείς, τόλμα το.
Ευτυχώς που έχεις εμπειρία από τόσες ώρες πτήσης δικέ μου
Στα Corsair ήταν δικέ μου, όχι στο Παπανικολής.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 13:23Ευτυχώς που έχεις εμπειρία από τόσες ώρες πτήσης δικέ μου