Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 15 Ιαν 2022, 14:42

ST48410 έγραψε:
15 Ιαν 2022, 14:39
Ασέβαστος έγραψε:
15 Ιαν 2022, 14:33
γω δεν καταλαβαινω γιατι κανουν τετοια παρτι και καλουν οποια ναναι, αντι για κανονικες, επαγελματιες, βιζιτες.

προφανως παρτακι στη σουιτα με σιτεμενους κονομισαριους, εχει καταληξη το πηδημα. δεν εχουν καλεσει εκει τα 20χρονα για να απαγγειλουν ποιηση. και οκ, τα 20χρονα πανε, για να νιωσουν μερος του τζετ σετ η κατι τετοιο.

αυτοι μαλακες, 40-50 χρονω γαιδαροι, δεν ξερουν πως πρεπει να κινηθουν για να μην καταληξουν στη στενη και στα μανταλακια;

οκ, να γαμησουν οποια ειναι προθυμη να τον φαει για λιγη γκλαμουρια, αλλα αμα δε θελει, ενα τηλεφωνο υποθεση ειναι να ερθει αλλη που να θελει, για ποιο λογο καταστρεφουν τις ζωες των γυναικων και τις δικιες τους μαζι;

μεσα τωρα, και αν ειναι δυνατον χρεοκοπία στη μπιζνα τους.
Δεν είχα ποτέ τόσα φράγκα για να ξέρω τι καλάμι μπορεί να καβαληθεί αλλά υποθέτω ότι συμβαίνουν δύο πράγματα. Πρώτον αυξημένο Εγώ, δεν δέχεσαι το Όχι με τίποτα. Δεύτερο και ως συνέπεια του πρώτου, θεωρείς ότι εσύ δεν χρειάζεται καν να πληρώσεις. Πρέπει να βρίσκονται πρόθυμες.

Η ερώτηση πρέπει να γίνει μάλλον σε αυτόν που το οργάνωσε. Γιατί να καλέσει νέες κοπέλες αν ήξερε ότι στην παρέα του έχουν μακριά χέρια και τα απλώνουν;
Γιατί στην Ελλάδα υπάρχει κουλτούρα του βιασμού.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Ιαν 2022, 14:44

ST48410 έγραψε:
15 Ιαν 2022, 14:39
Ασέβαστος έγραψε:
γω δεν καταλαβαινω γιατι κανουν τετοια παρτι και καλουν οποια ναναι, αντι για κανονικες, επαγελματιες, βιζιτες.

προφανως παρτακι στη σουιτα με σιτεμενους κονομισαριους, εχει καταληξη το πηδημα. δεν εχουν καλεσει εκει τα 20χρονα για να απαγγειλουν ποιηση. και οκ, τα 20χρονα πανε, για να νιωσουν μερος του τζετ σετ η κατι τετοιο.

αυτοι μαλακες, 40-50 χρονω γαιδαροι, δεν ξερουν πως πρεπει να κινηθουν για να μην καταληξουν στη στενη και στα μανταλακια;

οκ, να γαμησουν οποια ειναι προθυμη να τον φαει για λιγη γκλαμουρια, αλλα αμα δε θελει, ενα τηλεφωνο υποθεση ειναι να ερθει αλλη που να θελει, για ποιο λογο καταστρεφουν τις ζωες των γυναικων και τις δικιες τους μαζι;

Δεν είχα ποτέ τόσα φράγκα για να ξέρω τι καλάμι μπορεί να καβαληθεί αλλά υποθέτω ότι συμβαίνουν δύο πράγματα. Πρώτον αυξημένο Εγώ, δεν δέχεσαι το Όχι με τίποτα. Δεύτερο και ως συνέπεια του πρώτου, θεωρείς ότι εσύ δεν χρειάζεται καν να πληρώσεις. Πρέπει να βρίσκονται πρόθυμες.

Η ερώτηση πρέπει να γίνει μάλλον σε αυτόν που το οργάνωσε. Γιατί να καλέσει νέες κοπέλες αν ήξερε ότι στην παρέα του έχουν μακριά χέρια και τα απλώνουν;
Γιατί αν δεν τις καλούσε δεν θα πήγαιναν οι πελάτες. Βασικός κανών του μάρκετινγκ. Πρωτεύει η ικανοποίηση του τάργκετ γκρουπ που σ' ενδιαφέρει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 15 Ιαν 2022, 14:45

Sid Vicious έγραψε:
15 Ιαν 2022, 12:45
alekhine έγραψε:
15 Ιαν 2022, 12:41
Sid Vicious έγραψε:
15 Ιαν 2022, 12:38
Επικρατει αναβρασμος με αυτη την υποθεση βλεπω, μεγαλα ονοματα απο τον κοσμο επιχειρησης κσι διασκεδασης.
Ο ενας ο τσογλανακος εγραψε πως η κατασταση εκεινη παρεκτραπηκε λιγο, δε νομιζω και ευχομαι να μην μπορεσει να τους καλυψει καμια "ακρη" και καμια "φιλανθρωπια". No Justice No Peace.
καλα στην ελλαδα εισαι οποιος εχει φραγκα και ακρες δυσκολα παει μεσα(και ακουγεται οτι τουλαχιστον ο ενας απο αυτους εχει πολυ γερες ακρες)
Αν τα ονοματα ισχυουν τουλαχιστον 3 της παρεας εχουν πανισχυρες ακρες. Αλλα ας γινουν βορα στον κοσμο αν το συστημα παει να τους βγαλει λαδι.
Τι εννοείς, τύπε; Θα σταματήσουν να πίνουν καφέ στο μαγαζί τους ή θα σταματήσουν να πίνουν κόκα κόλα;

- Εμένα μου αρέσει το μαγαζί σαν μαγαζί, δεν με νοιάζει τι κάνουν οι ιδιοκτήτες.

- Εμένα μου αρέσει η κόκα κόλα. Μήπως και ο ιδιοκτήτης της Pepsi είναι κανένας άγιος;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 15 Ιαν 2022, 14:46

Naida έγραψε:
15 Ιαν 2022, 14:42
Δεν ξέρω αν συμφωνώ. Εσύ συχνά δίνεις προεκτάσεις που βρίσκονται πολύ μακριά από την δική μου θεώρηση. Ωστόσο γράφονται δεξιά αριστερά διάφορα για χάπια σε ποτά. Αν ισχύουν μπορεί για τη συγκεκριμένη περίπτωση να έχεις δίκιο. Ποτέ στην ευρύτερη παρέα μου δεν είχα ή συνάντησα τέτοια άτομα για να το γενικεύσω ως κουλτούρα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 15 Ιαν 2022, 14:49

Feindflug έγραψε:
15 Ιαν 2022, 14:45
Sid Vicious έγραψε:
alekhine έγραψε:

καλα στην ελλαδα εισαι οποιος εχει φραγκα και ακρες δυσκολα παει μεσα(και ακουγεται οτι τουλαχιστον ο ενας απο αυτους εχει πολυ γερες ακρες)
Αν τα ονοματα ισχυουν τουλαχιστον 3 της παρεας εχουν πανισχυρες ακρες. Αλλα ας γινουν βορα στον κοσμο αν το συστημα παει να τους βγαλει λαδι.
Τι εννοείς, τύπε; Θα σταματήσουν να πίνουν καφέ στο μαγαζί τους ή θα σταματήσουν να πίνουν κόκα κόλα;

- Εμένα μου αρέσει το μαγαζί σαν μαγαζί, δεν με νοιάζει τι κάνουν οι ιδιοκτήτες.

- Εμένα μου αρέσει η κόκα κόλα. Μήπως και ο ιδιοκτήτης της Pepsi είναι κανένας άγιος;
Το μαγαζί το αποχωρίζεσαι εύκολα, την κοκα-κόλα όχι, δεκτό.

Αλλά υπάρχει και η μέση λύση να ξοδεύουν τα λεφτά τους μόνο στο Ντουμπάι, γιατί στην Ελλάδα θα τρώνε γιαούρτια όταν τους βλέπουν έξω.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 15 Ιαν 2022, 14:49

Feindflug έγραψε:
15 Ιαν 2022, 14:45
Sid Vicious έγραψε:
alekhine έγραψε:

Ξερω τρεφω φρουδες ελπιδες.
Τα ψευτοκυριλε αυτα κωλομαγαζα της πολης ειναι γνωστα και μαζευουν πολυ κοσμο.
Και θα ηταν μεγαλη εκπληξη επισης αν επεφτε ενα καποιο μπουκοταζ στην κοκα κολα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 15 Ιαν 2022, 14:49

Naida έγραψε:

Δηλαδή υπάρχουν ομάδες νεαρών που βιάζουν και κρατάνε σκορ για το πόσες βίασαν;

Η κυρίαρχη κουλτούρα στην Ελλάδα, είναι περίπου αυτή:

Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 15 Ιαν 2022, 14:50

ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Ιαν 2022, 14:44
Γιατί αν δεν τις καλούσε δεν θα πήγαιναν οι πελάτες. Βασικός κανών του μάρκετινγκ. Πρωτεύει η ικανοποίηση του τάργκετ γκρουπ που σ' ενδιαφέρει.
Για να μην παίζουμε με τις λέξεις. Αν αυτός που το οργάνωσε ήξερε ότι αυτοί γούσταραν να βιάσουν και όχι να πάνε με επαγγελματία και κάλεσε κοπέλες και τις πίεσε να έρθουν, μέσα μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Απλά πράγματα. Αρκεί να αποδειχθεί αυτό, γιατί πολλές φορές λέγονται επιπολαιότητες στα δίκτυα και όταν φτάνει η ώρα του εισαγγελέα και του ανακριτή όλοι κάνουν τους χαζούς.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 15 Ιαν 2022, 14:53

ST48410 έγραψε:
15 Ιαν 2022, 14:46
Naida έγραψε:
Δεν ξέρω αν συμφωνώ. Εσύ συχνά δίνεις προεκτάσεις που βρίσκονται πολύ μακριά από την δική μου θεώρηση. Ωστόσο γράφονται δεξιά αριστερά διάφορα για χάπια σε ποτά. Αν ισχύουν μπορεί για τη συγκεκριμένη περίπτωση να έχεις δίκιο. Ποτέ στην ευρύτερη παρέα μου δεν είχα ή συνάντησα τέτοια άτομα για να το γενικεύσω ως κουλτούρα.
Οταν διαβάζεις σχόλια τύπου "γιατί πήγαν τι περίμεναν να γίνει, το κάνουν για φήμη, εκβιασμούς, το μετάνιωσαν κτλ" δεν την διαισθανεσαι διάχυτη στην ελληνική κοινωνία την σαπίλα που αποπνέει η κουλτούρα βιασμού;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 15 Ιαν 2022, 14:54

Δίνω ένα δίκιο στην άποψη των τύπων που έγραψα με italics, αλλά το θέμα με αυτήν την μάζα είναι ότι συμπεριφέρεται έτσι για όλα τα θέματα.

Ποτέ δεν έχει βάλει κάποιο όριο στον εαυτό της, κάποια απαγόρευση, κάποια κόκκινη γραμμή, είτε είναι μποϋκοτάζ προϊόντος, καταστήματος, φίρμας, ανθρώπου, καταστάσεως. Πάντα βρίσκει μια δικαιολογία για να συνεχίσει χωρίς ενεργητικές αλλαγές την ζωή της, δικαιολογούμενη από μια χριστιανικής αφετηρίας, ματαιότητα των πάντων.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 15 Ιαν 2022, 14:55

Αυτοί που ακονίζουν το δόντι του σκύλου, θα το πιουν όλο το ποτήρι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 15 Ιαν 2022, 14:57

AlienWay έγραψε:
15 Ιαν 2022, 14:49
Naida έγραψε:

Όχι υπάρχει μερίδα της κοινωνίας, μεγάλη θα έλεγα αλλά που θα πάει θα χωθουν στις τρύπες τους, που κανοντας βικτιμ μπλεημινγκ συντηρεί την νοοτροπία του "έλα μωρέ δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Άμα δεν ήθελε δεν θα πήγαινε."

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 15 Ιαν 2022, 14:58

Naida έγραψε:
15 Ιαν 2022, 14:57
AlienWay έγραψε:
15 Ιαν 2022, 14:49
Naida έγραψε:

Όχι υπάρχει μερίδα της κοινωνίας, μεγάλη θα έλεγα αλλά που θα πάει θα χωθουν στις τρύπες τους, που κανοντας βικτιμ μπλεημινγκ συντηρεί την νοοτροπία του "έλα μωρέ δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Άμα δεν ήθελε δεν θα πήγαινε."
Ολα αυτά που λες είναι σωστά, αν όπου "κουλτούρα βιασμού", βάλεις "βιασμό" σκέτο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Ιαν 2022, 14:58

Naida έγραψε:
15 Ιαν 2022, 14:37
Ασέβαστος έγραψε:

Τι εννοείς γιατί; επειδή υπάρχει η κουλτούρα βιασμού στην Ελλάδα.
τιναφτο το κουλτουρα βιασμου παλι;

αρεσκομαστε στους βιασμους οι ελληνες θες να πεις;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 15 Ιαν 2022, 14:59

Naida έγραψε:
15 Ιαν 2022, 14:53
Οταν διαβάζεις σχόλια τύπου "γιατί πήγαν τι περίμεναν να γίνει, το κάνουν για φήμη, εκβιασμούς, το μετάνιωσαν κτλ" δεν την διαισθανεσαι διάχυτη στην ελληνική κοινωνία την σαπίλα που αποπνέει η κουλτούρα βιασμού;
Όχι. Τις απόψεις μου τις ξέρεις για την ευθύνη σε τέτοια περιστατικά. Αν είχα μια μικρή αδελφή η κόρη και μου λεγε θα πάω σε ένα πριβέ πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου με ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων δεν νομίζω ότι θα σεβόμουν ιδιαίτερα την ελευθερία της βούλησής της. :lol:

Κάπου πρέπει να υπάρχει όριο στην αφέλεια. Οι νέες σήμερα δεν είναι τίποτα άβγαλτες που πρωτοακούνε για τέτοια περισταστικά στα σαράντα τους.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών