Όχι μωρέ και βαριέμαι τα κοινωνικά.Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 09:23να μια καλη ιδεα.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 09:08
Αλλά οκ, θα τον χωρίσω για να μην είναι δεδομένος και να μην τον κερατώσω και θα παντρευτώ γυναίκα.
μετα μπορεις να τον ξαναπαντρευτεις, χωρις να χωρισεις απο τη γυναικα.
Παντρεμενες, χωρισμενες ή ελευθερες; Ποιες προτιματε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Παντρεμενες, χωρισμενες ή ελευθερες; Ποιες προτιματε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ενταξει, τωρα το χαλας, εχουμε πει οτι η σωστη πιπα γινεται με eye contact.
περαν τουτου, ειμαστε οκ με το μη-βλεμμα.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έγραψα στην αρχή πως δεν αξίζουν ούτε φτύσιμο.

Αλλά μετά το άλλαξα.

Την γυναικα θα την κερατωσεις?Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 09:08Αλλά οκ, θα τον χωρίσω για να μην είναι δεδομένος και να μην τον κερατώσω και θα παντρευτώ γυναίκα.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αφού οι άντρες είναι που τους κερατώνουμε.panos291 έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 09:36Την γυναικα θα την κερατωσεις?Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 09:08Αλλά οκ, θα τον χωρίσω για να μην είναι δεδομένος και να μην τον κερατώσω και θα παντρευτώ γυναίκα.
Δεν λέει ο νηματοθέτης πως κερατώνουμε τις γυναίκες.
Οπότε.
Αυτό να ξέρεις σηκωνει συζήτηση.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 09:41Αφού οι άντρες είναι που τους κερατώνουμε.panos291 έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 09:36Την γυναικα θα την κερατωσεις?Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 09:08Αλλά οκ, θα τον χωρίσω για να μην είναι δεδομένος και να μην τον κερατώσω και θα παντρευτώ γυναίκα.
Οπότε.
Ας πουμε οτι ειμαι με καποια και αποφασισει να παει με αλλη γυναικα, εγω δεν θα το θεωρησω κερατο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ΧΑ!panos291 έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 09:47Αυτό να ξέρεις σηκωνει συζήτηση.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 09:41Αφού οι άντρες είναι που τους κερατώνουμε.
Οπότε.
Ας πουμε οτι ειμαι με καποια και αποφασισει να παει με αλλη γυναικα, εγω δεν θα το θεωρησω κερατο.
Μη με μπριζώνετε άλλο.
Μλκιες λέει ο ΟΡ, ή έχει πραγματικά οδυνηρές εμπειρίες. Όχι πως δε παίζουν, παίζουν και παραπαίζουν απλά δεν είναι όπως τα φαντάζεται ή οπως συμβαίνει μόνο στις συναναστροφές τουpanos291 έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 08:53Οποιος παντρευεται ειναι δεδομενος, η γυναίκα του τον σερνει απο την μυτη και αυτη ξενοπηδιεται. Βασικά αυτο.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 08:46Κάνε μια περίληψη το σεντόνι αν μπορείς, βαριέμαι να διαβάζω.
Ξέρω ζευγάρι που όταν παντρεύτηκαν αυτή ήταν νάρα και αυτός Κατακουζηνός, ίδιας οικονομικής δύναμης και οι δύο.
Τους πέτυχα μετά απο κάποια χρόνια, δύο παιδάκια, αυτός γυμναστηριακός με τατού, μούσια, κούρεμα πένα, αυτή μια κοπελίτσα που νόμιζες οτι έχει βγει απο τον εσπερινό της οσίας πουλχερίας.
Άλλο ζευγάρι ωραίοι και οι δύο, πριν το γάμο την κυνήγαγε σαν τρελός, μετά το γάμο τον κοιτάει στα μάτια, σπίτι, δουλειά και τπτ άλλο και ο μάστορας δεν έχει αφήσει βαλκάνια/σλαβικη τρύπα αβούλωτη.
Διευρύνετε τον κύκλο σας μόρτηδες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξύρισμα κόντρα απόψε.
Θα σου πω εγώ Πουλχερία και Ευμορφία.
Θα σου πω εγώ Πουλχερία και Ευμορφία.
Και εδώ σηκώνει συζήτηση. Αν πάει με γκόμενα αλλά δε σε καλέσουν ισχύει το ίδιο με το να εισαι παρόν;panos291 έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 09:47Αυτό να ξέρεις σηκωνει συζήτηση.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 09:41Αφού οι άντρες είναι που τους κερατώνουμε.
Οπότε.
Ειναι οντως επιβαρυντικο αλλα θα ζητησω να μην επαναληφθει.Ερμής έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 10:08Και εδώ σηκώνει συζήτηση. Αν πάει με γκόμενα αλλά δε σε καλέσουν ισχύει το ίδιο με το να εισαι παρόν;panos291 έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 09:47Αυτό να ξέρεις σηκωνει συζήτηση.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 09:41
Αφού οι άντρες είναι που τους κερατώνουμε.
Οπότε.
Εξαιρετικη ιδεα. Για να παιξεις καλη μπαλα πρεπει να εχεις κοψει το γρασιδι. Αλλιως κολλαει η μπαλα στα χορτα.
SpoilerShow
και η τριχα στα δοντια 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό προϋποθέτει να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Συμβαίνει ή θεωρητικά μιλάμε;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
SpoilerShow
Σίγουρα δεν αναφέρεσαι σε οδοντικό νήμα;
btw ουτε εγω θα το έπαιρνα ως κέρατο

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτές είναι οι 4 Ισραηλινές όμηροι που θα αφεθούν σήμερα ελεύθερες -
από jackie Daniels » 25 Ιαν 2025, 16:53 » σε Διεθνής πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 2722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
23 Μαρ 2025, 22:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι φρουτοχυμό προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 17 Ιαν 2025, 11:58 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
18 Ιαν 2025, 13:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γέμιση προτιμάτε στα κρουασάν;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 09 Ιαν 2025, 21:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 55 Απαντήσεις
- 1181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
12 Ιαν 2025, 02:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ανθρακούχο αναψυκτικό προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 11 Ιαν 2025, 23:00 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 20 Απαντήσεις
- 630 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Null
21 Ιαν 2025, 23:22
-