Γι'αυτό δεν έχεις αφήσει σκορδαλιά για σκορδαλιά; Και για πες, πώς πάνε οι επιτυχίες; Και δεν αναφέρομαι στον μπακαλιάρο.
Συμπληρώματα διατροφής
- Cecily Anne
Re: Συμπληρώματα διατροφής
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απο τοτε που ξεκινησα να τρωω σκορδο δεν προλαβαινω να ανεβασω το φερμουαρ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μπορεί να υποτιμάτε το φτωχό σκορδοκρέμμυδο, αλλά εγώ έχω δει τεράστια διαφορά σε θέματα ευεξίας, από όταν τα ενσωμάτωσα πλήρως στη διατροφή μου, σχεδόν σε καθημερινή βαση (όπως και τη σοκολάτα). Με το σκορδοκρέμμυδο αισθάνομαι περισσότερη ενέργεια, ενώ με τη σοκολάτα σταθερή καλή διάθεση. Κάτι σαν διαρκή αισιοδοξία.
Καθώς και άλλες «κλασικές» συνέπειες.Cecily Anne έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 14:44Δε φτάνει. Πρεπει να συνυπολογίσεις την εσωτερική μπόχα δια ρεψίματος.

Δε χρειάζονται σκορδοκρεμμυδα γι αυτό το πρόβλημα. Απλά άλλαξε ομάδα και γίνε Ολυμπιακός.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Οντως εδω και κανα χρονο δε γαματε ουτε με προεδρικο διαταγμα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
γιατι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 14:41Πάντως βγήκε πρόσφατα ένα πέιπερ στο σελλ νομίζω που λέει ότι όλα τα προβιοτικά είναι απάτη
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γιατί δεν εξαπλώνονται στο στομάχι, από ότι φαίνεται https://www.bbc.co.uk/news/health-45434753Thor έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 15:14γιατι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 14:41Πάντως βγήκε πρόσφατα ένα πέιπερ στο σελλ νομίζω που λέει ότι όλα τα προβιοτικά είναι απάτη
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Cecily Anne
Kαταλαβαίνεις ότι ξέρω'γω βγαίνει σε χάπια των 50 σκόρδων έκαστο; Υπερβάλλω δηλαδή, διότι δε θυμάμαι καν, αλλά τεσπα, δεν είναι ανάγκη να υφίστασαι τις παρενέργειες του φυσικού προϊόντος.mec έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 14:59Μπορεί να υποτιμάτε το φτωχό σκορδοκρέμμυδο, αλλά εγώ έχω δει τεράστια διαφορά σε θέματα ευεξίας, από όταν τα ενσωμάτωσα πλήρως στη διατροφή μου, σχεδόν σε καθημερινή βαση (όπως και τη σοκολάτα). Με το σκορδοκρέμμυδο αισθάνομαι περισσότερη ενέργεια, ενώ με τη σοκολάτα σταθερή καλή διάθεση. Κάτι σαν διαρκή αισιοδοξία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πρωτα απ ολα η γευση ειναι γαματη.Επισης δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο πιθανοτητα να δει το ιδιο αποτελεσμα με τα χαπια.
εμενα παντως με βοηθουν σε συγκεκριμενες φασεις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 15:21Γιατί δεν εξαπλώνονται στο στομάχι, από ότι φαίνεται https://www.bbc.co.uk/news/health-45434753Thor έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 15:14γιατι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 14:41Πάντως βγήκε πρόσφατα ένα πέιπερ στο σελλ νομίζω που λέει ότι όλα τα προβιοτικά είναι απάτη
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- Cecily Anne
Παίρνεις pre ή pro?
- Cecily Anne
Καλά ισχύει, δε θα μπορεί να κάνει πια ΧΟΥ για να πέφτουν οι γκόμενες.
Χμμμ αε6ης με προβλήματα στύσης, βάζελος που τον "βοηθάει" το σκόρδο.
κ. Μαρινάκη σε ευχαριστούμε. Χάρη σ εσένα κρατιέται το κοντάρι μας ψηλά.
κ. Μαρινάκη σε ευχαριστούμε. Χάρη σ εσένα κρατιέται το κοντάρι μας ψηλά.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Φαε σκορδο 45 λεπτα πριν το γυμναστηριο και θα με θυμηθειςCecily Anne έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 15:33Καλά ισχύει, δε θα μπορεί να κάνει πια ΧΟΥ για να πέφτουν οι γκόμενες.