Πόσα και ποια project αγωγών πετρελαίου ή αερίου στήριξαν για την Ελλάδα οι σύμμαχοι ΗΠΑνοί;
Πόσα και ποια project αγωγών πετρελαίου ή αερίου στήριξαν για την Ελλάδα οι σύμμαχοι ΗΠΑνοί;
Πόσα και ποια;
Απλή η ερώτηση.
Απλή η ερώτηση.
Re: Πόσα και ποια project αγωγών πετρελαίου ή αερίου στήριξαν για την Ελλάδα οι σύμμαχοι ΗΠΑνοί;
Κανένα και ο λόγος είναι απλός. Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά μια χώρα που μεγαλύτερη κάψα έχει να περάσουν αγωγοί αζερικού αερίου από τα εδάφη της παρά να διεκδικήσει τα δικά της συμφέροντα.
Re: Πόσα και ποια project αγωγών πετρελαίου ή αερίου στήριξαν για την Ελλάδα οι σύμμαχοι ΗΠΑνοί;
φαααααααπ!!

πραγματικα νοιαζομαστε περισσότερο για το συμφέρον των συμμάχων των Τούρκων παρα το δικό μας
H αλήθεια είναι πως στήριξαν ένα και μόνο ένα. Τον TAP. Αυτόν που φέρνει αζέρικο αέριο.
- ΜπλεΜπουμπυς
Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι η επικοινωνιακή φιέστα των Ραφάλ έρχεται και για να χρυσώσει το χάπι από τη φάπα με τον Eastmed που πήγε άκλαφτος.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ρε άντε σερβίρετε κανένα ούζο σε τουρίστα που μου θέλετε και αγωγούς Ψωροκωστοναιοι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
νοιαζομαστε?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Με βάση τον ιστ μεντ χτίστηκε μια πολύ μεγάλη συμμαχία μεταξύ Ελλάδας Ισραήλ Σαουδικής Αραβίας Αιγύπτου και άλλων χωρών και ξαφνικά οι ΗΠΑ τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια και όλα ακυρώνονται για χάρη της Τουρκίας. Από την πρώτη στιγμή που βγήκε ο Μπάιντεν είπα ότι οι Αλβανοί θα βγάζουν τα παιδιά τους Μπαιντεν και οι Τούρκοι θα κάνουν πάρτι αλλά στην Ελλάδα όλοι πανηγύριζαν.
Υπάρχουν ιστορικοί λόγοι που οι ΗΠΑ δεν μπορούν πότε να είναι με την Ελλάδα σε σχέση με την Τουρκία. Οι λόγοι αυτοί έχουν να κάνουν με την αντίληψη για το έθνος και το κράτος.
Υπάρχουν ιστορικοί λόγοι που οι ΗΠΑ δεν μπορούν πότε να είναι με την Ελλάδα σε σχέση με την Τουρκία. Οι λόγοι αυτοί έχουν να κάνουν με την αντίληψη για το έθνος και το κράτος.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Dwarven Blacksmith
Παπαριές. Η συνεργασία αυτή (δε νομίζω ότι έχει αρκετά γερά θεμέλια και διάρκεια για να χαρακτηριστεί συμμαχία), χτίστηκε ακριβώς ενάντια στην Τουρκία. Ο East Med ήταν απλά μια χαζή προσπάθεια να μπει ο συμβολισμός πάνω από το οικονομικό συμφέρον.

Ναι απέναντι στην Τουρκία και η Αμερική τους άδειασε όλους όπως έκανε πάλι με τη Γαλλία στον Ειρηνικό. Αλήθεια με την Αλεξανδρούπολη δεν θα αλλάξει τίποτε μετά απ' αυτό;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Ιαν 2022, 12:52Παπαριές. Η συνεργασία αυτή (δε νομίζω ότι έχει αρκετά γερά θεμέλια και διάρκεια για να χαρακτηριστεί συμμαχία), χτίστηκε ακριβώς ενάντια στην Τουρκία. Ο East Med ήταν απλά μια χαζή προσπάθεια να μπει ο συμβολισμός πάνω από το οικονομικό συμφέρον.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΗΠΑ - Η χώρα με τη μεγαλύτερη παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου στον κόσμο
από Libre arbitre » 11 Ιαν 2024, 23:19 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
11 Ιαν 2024, 23:19
-
-
- 111 Απαντήσεις
- 2406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
14 Ιούλ 2024, 16:10
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια εδάφη και ποιες περιοχές της γης έχουν τα περισσότερα κοιτάσματα πετρελαίου;
από Ourania-Rania » 21 Μαρ 2024, 15:06 » σε Οικολογία & Φύση - 3 Απαντήσεις
- 996 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
21 Μαρ 2024, 15:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσα και ποια επιδόματα για ασθένειες υπάρχουν;
από Ourania-Rania » 19 Μαρ 2024, 15:00 » σε Οικονομία - 1 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-