Συμπληρώματα διατροφής
- Cecily Anne
Re: Συμπληρώματα διατροφής
Τα αναλύσαμε παραπάνω ήδη, για τι μας πέρασες!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
κάπου εδώ θα γινόταν ωραία σύνδεση με το νήμα "χέσιμο στο γραφείο".

Για το Βορρά δεν ξέρω, αλλά στο Νότο το σκόρδο είναι σταθερή αξία.Nameless Ghoul έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 16:12Η αλήθεια είναι ότι στη Γαλλία τη σκορδίλα δεν την αντιλαμβάνεται κανένας από τους ντόπιους, αφού όλοι τους σκορδομυρίζουν.

Ναι, το πρόσεξα... Οι μάσκες χημικού πολέμου που λέγαμε στο παραδίπλα νήμα με τα μούσια...
σωστα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
CLA γιατι παιρνεις,για αδυνατισμα;Nameless Ghoul έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 15:55Κρεατίνη (φυσικά). CLA. Και αυτές τις χειροβομβίδες καφεΐνης:
https://www.dolphinfitness.co.uk/en/gre ... gKY1_D_BwE
Δεν κανει τιποτα,τσαμπα λεφτα.
Λες ε; Αποτελέσματα έχω δεί. Αλλά, για να λέμε του στραβού το δίκιο, το παίρνω πάντα σε περιόδους που το συνδυάζω και με λιώσιμο στο γυμναστήριο και στο τρέξιμο. Άρα τα αποτελέσματα μπορεί να οφείλονται στο λιώσιμο και όχι στο CLA, οπότε παίζει να έχεις και ένα δίκιο.
το ιδιο ειχα παθει και γω.
Τη πρωτη φορα που το πηρα,ειχα πλακωθει στην αεροβια και ειχα χασει 2 κιλα στο μπαμ και νομιζα οτι ηταν το σι ελ ει.
Οταν ξαναδοκιμασα καταλαβα τι ειχε γινει.
Τη πρωτη φορα που το πηρα,ειχα πλακωθει στην αεροβια και ειχα χασει 2 κιλα στο μπαμ και νομιζα οτι ηταν το σι ελ ει.
Οταν ξαναδοκιμασα καταλαβα τι ειχε γινει.
Nameless Ghoul έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 16:39Ναι, το πρόσεξα... Οι μάσκες χημικού πολέμου που λέγαμε στο παραδίπλα νήμα με τα μούσια...

Και στην ανάσα τους. Και στην απλυτομασχαλίλα τους.mec έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 17:17Nameless Ghoul έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 16:39Ναι, το πρόσεξα... Οι μάσκες χημικού πολέμου που λέγαμε στο παραδίπλα νήμα με τα μούσια...Κάπου σε χάνω, αλλά τεσπα. Θέλω να πω ότι το σκόρδο είναι πολύ στην κουζίνα των Νοτίων.
Ειλικρινά τώρα, εβγαλες συμπέρασμα για έναν ολόκληρο λαό; Υπερβολές.Nameless Ghoul έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 17:18Και στην ανάσα τους. Και στην απλυτομασχαλίλα τους.mec έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 17:17Nameless Ghoul έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 16:39Ναι, το πρόσεξα... Οι μάσκες χημικού πολέμου που λέγαμε στο παραδίπλα νήμα με τα μούσια...Κάπου σε χάνω, αλλά τεσπα. Θέλω να πω ότι το σκόρδο είναι πολύ στην κουζίνα των Νοτίων.
παστελι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ίσως να είμαι άτυχος με αυτούς που ξέρω. Αλλά έτυχε όλοι να πλένονται μία φορά την εβδομάδα μόνο, το Σ/Κ. Με αποτέλεσμα Δευτέρα να μπορείς να τους πλησιάσεις, άντε και Τρίτη, αλλά προς την Παρασκευή αν τους βλέπεις να σε πλησιάζουν την κάνεις με πλάγια πλην γρήγορα βήματα για να μην σε πάρει η μπόχα.mec έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 17:22Ειλικρινά τώρα, εβγαλες συμπέρασμα για έναν ολόκληρο λαό; Υπερβολές.
Λολ, δυσάρεστη εμπειρία.Nameless Ghoul έγραψε: ↑11 Σεπ 2018, 17:25Ίσως να είμαι άτυχος με αυτούς που ξέρω. Αλλά έτυχε όλοι να πλένονται μία φορά την εβδομάδα μόνο, το Σ/Κ. Με αποτέλεσμα Δευτέρα να μπορείς να τους πλησιάσεις, άντε και Τρίτη, αλλά προς την Παρασκευή αν τους βλέπεις να σε πλησιάζουν την κάνεις με πλάγια πλην γρήγορα βήματα για να μην σε πάρει η μπόχα.

Σε πολλούς φοιτητές το έχω συναντήσει κι εγώ εδώ στην πόλη μου, αλλά από διάφορες εθνικότητες (έχει πολλούς από παντού). Αλλά αν μιλάς για γάλλους συναδέλφους στη δουλειά σου, είσαι άτυχος. Τι να πω εγώ τους έχω συνηθίσει τόσα χρόνια και δεν καταλαβαινω κάτι το περίεργο.