Να αποκεφάλισε και τους υπόλοιπους. Ο Στυλιανιδη δεν ήταν το μοναδικό πρόσωπο στη σύσκεψη προχτές.
Ποιος ευθυνεται για ολο το χτεσινό χάος?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Ποιος ευθυνεται για ολο το χτεσινό χάος?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Να κηρύξει αργία Δευτέρα - Τρίτη και εργάσιμο το επόμενο Σαββατοκύριακο.Βέβαια δεν ξέρω εάν είχε μόνος του την αρμοδιότητα.

Τίποτε άλλο δεν θα μπορούσε να αποτρέψει τα προβλήματα.
- Παλαιοελλαδίτης
Που να μην ήταν και έτοιμη η Περιφέρεια.Gewponos90 έγραψε: ↑25 Ιαν 2022, 14:29Λίγες ψήφους βάζεις. Κυβέρνηση είναι και οι δήμοι. Σήμερα άκουσα τον Πατούλη και θύμισε Δούρου εντονα

George_V έγραψε: ↑25 Ιαν 2022, 15:25Να αποκεφάλισε και τους υπόλοιπους. Ο Στυλιανιδη δεν ήταν το μοναδικό πρόσωπο στη σύσκεψη προχτές.
υπαρχουνε πρωτοκολλα που υποτιθεται καλυπτουνε ολα τα ακραια σεναρια ... ειδικα για Αττικη οδο που ειναι κλειστος δρομος κανουνε μεχρι και ασκησεις ... η εθνικη οδος εμεινε για ελαχιστες ωρες κλειστη και παγιδευτηκε ο κοσμος μεσα στην Αθηνα ... αυτο δειχνει οτι καποιοι ηταν σε πληρη αφασια ... ας ψαξουνε να βρουνε ποιοι κρικοι στην αλυσιδα δεν δουλεψανε ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
αυτο ειναι ως ενα βαθμο σωστο και εφαρμοστηκε στην προηγουμενη κακοκαιρια που υπηρχε φοβος μην σπασουνε τα ποταμια της Αθηνας ... οι ιδιοι ομως που γκρινιαζανε τοτε για παραλυση του κρατους τωρα ζητανε ευθυνες για μη εγκαιρη κυρηξη αργιας ... ειναι δικοπο μαχαιριπατησιωτης έγραψε: ↑25 Ιαν 2022, 15:27Να κηρύξει αργία Δευτέρα - Τρίτη και εργάσιμο το επόμενο Σαββατοκύριακο.Βέβαια δεν ξέρω εάν είχε μόνος του την αρμοδιότητα.
Τίποτε άλλο δεν θα μπορούσε να αποτρέψει τα προβλήματα.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δεν έμεινα ικανοποιημένος.....sys3x έγραψε: ↑25 Ιαν 2022, 15:22
Εσένα, Ζορζ, σαν μη νεοδημοκράτης που στηρίζει όμως το κόμμα με τις ταπεινές χαμηλά αμειβόμενες δυνάμεις του, ποια είναι η προσωπική σου γνώμη πάνω σε αυτό το θέμα, στο ποιος ευθύνεται για το χτεσινό χάος;
Δώσε έμφαση στο προσωπική παρακαλώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σου στο πολύ συγκεκριμένο μου ερώτημα.
Αυτή τη κυβέρνηση (αν εξαιρέσω την μαύρη τρύπα του Μπακογιαννη) έχει σηκώσει ψιλά τον πήχη των προσδοκιών μου...
και αυτή τη φορά απέδωσε μέτρια
Φυσικά βέβαια....ειναι by far το καλύτερο που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 25 Ιαν 2022, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Α - Ψ - Ο - Γ - Η
- Μαδουραίος
πατησιωτης έγραψε: ↑25 Ιαν 2022, 11:27Τελικά ο καλύτερος υπουργός αποδείχθηκε πάλι ο Χρυσοχοίδης.Ή όχι;
Η εθνική οδός έκλεισε με δική μου απόφαση.
Yπάρχει κανείς από όσους έγραφαν πέρυσι που έχει αλλάξει γνώμη και δέχεται τώρα ότι καλώς έκλεισε πέρυσι η Εθνική Οδός;
Μπα.

Yippie Kay Yay
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑25 Ιαν 2022, 15:28Που να μην ήταν και έτοιμη η Περιφέρεια.Gewponos90 έγραψε: ↑25 Ιαν 2022, 14:29Λίγες ψήφους βάζεις. Κυβέρνηση είναι και οι δήμοι. Σήμερα άκουσα τον Πατούλη και θύμισε Δούρου εντονα
Αυτός είχε μεγαλη πλάκα σήμερα. Στο ραδιόφωνο έλεγε ότι πρέπει να σεβόμαστε τον άνθρωπο τον ξενυχτισμενο
Σε ποια περίπτωση πιστεύεις ότι θα έλεγες απέδωσε εντελώς χάλια, τι θα έπρεπε να γίνει πιστεύεις για να το έλεγες αυτό;georgebi έγραψε: ↑25 Ιαν 2022, 15:32Δεν έμεινα ικανοποιημένος.....sys3x έγραψε: ↑25 Ιαν 2022, 15:22
Εσένα, Ζορζ, σαν μη νεοδημοκράτης που στηρίζει όμως το κόμμα με τις ταπεινές χαμηλά αμειβόμενες δυνάμεις του, ποια είναι η προσωπική σου γνώμη πάνω σε αυτό το θέμα, στο ποιος ευθύνεται για το χτεσινό χάος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σου στο πολύ συγκεκριμένο μου ερώτημα.
Αυτή τη κυβέρνηση (αν εξαιρέσω την μαύρη τρύπα του Μπακογιαννη) έχει σηκώσει ψιλά τον πήχη των προσδοκιών μου...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
πατησιωτης έγραψε: ↑25 Ιαν 2022, 11:27Τελικά ο καλύτερος υπουργός αποδείχθηκε πάλι ο Χρυσοχοίδης.Ή όχι;
Η εθνική οδός έκλεισε με δική μου απόφαση.
Yπάρχει κανείς από όσους έγραφαν πέρυσι που έχει αλλάξει γνώμη και δέχεται τώρα ότι καλώς έκλεισε πέρυσι η Εθνική Οδός;
Μπα.
Για την κυβέρνηση αυτό τι λέει που παραιτησε τον καλύτερο υπουργό;

Στην Κρήτη που με εξαίρεση τα χωρια στα βουνα στα οποια οντως έχει πεσει χιονι, δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τον καιρο. Και ομως οχι μονο εχουν κλεισει τα σχολεια, αλλά εχουν κοψει και την τηλεκπαιδευση γιατι έκτακτη αναγκη αφου.
Μαλλον για να μην περασει η κακοκαιρια απο την τηλεφωνική γραμμή και μπει μεσα στα σπιτια. Πραγματικά δεν εχω καμια λογικη εξηγηση.
Μαλλον για να μην περασει η κακοκαιρια απο την τηλεφωνική γραμμή και μπει μεσα στα σπιτια. Πραγματικά δεν εχω καμια λογικη εξηγηση.
Εδώ να τονίσουμε και τα εξής:
α) Πολλά φορτηγά είναι εργοστασίων και καταστημάτων, δεν πήγανε αυτοτελώς περίπατο.
β) Τα φορτηγά δεν μπορούν να βάλουν αλυσίδες το ίδιο εύκολα με τα ΙΧ. Πρέπει να έχει χιόνι μπροστά για να τις βάλουν, αλλιώς τα λάστιχα χαλάνε εντελώς εύκολα
γ) Στα τούνελ της Αττικής Οδού κανονικά πρέπει να τις βγάζουν και να τις ξαναβάζουν. Δεν γίνεται να κάνεις πορεία με αλυσίδες σε μη χιονισμένο οδόστρωμα ή αν έχει πολύ μικρό στρώμα χιονιού.
δ) Τα εκχιονιστικά πρέπει να είναι στην άκρη του δρόμου και με την αρχή της χιονόστρωσης να αρχίζουν το καθάρισμα.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
georgebi έγραψε: ↑25 Ιαν 2022, 15:32Δεν έμεινα ικανοποιημένος.....sys3x έγραψε: ↑25 Ιαν 2022, 15:22
Μέτρια. Δεν θέλω ούτε να σκεφτομαι πως θα ήταν το κακα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αχιλλέας Πέος: Μόνο ο Σταθμάχρης ευθύνεται.
από Kauldron » 31 Μαρ 2025, 20:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Μαρ 2025, 21:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα είναι δυνατόν να ευθύνεται η κυβέρνηση για το λαθρεμπόριο?
από Kauldron » 06 Φεβ 2025, 17:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Φεβ 2025, 20:54
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 895 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
19 Απρ 2024, 07:53