Poll: Ο ωραιότερος άντρας του Ελληνικού Κινηματογράφου
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Re: Poll: Ο ωραιότερος άντρας του Ελληνικού Κινηματογράφου
Καλά οι άνδρες ψηφίζουν ότι νά ναι από ζήλεια αλλά γιατί οι γυναίκες δεν ψηφίζουν όλες μονοκούκι Αλεξανδράκη;
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Δικια μου εισαι εσυ.Ειπαμε και μακρινος συγγενης.Η γιαγια της μανας του και η γιαγια της μανας μου ηταν αδελφες.Καν δεν ξερω πως λεγεται αυτο,αλλα οντως συγγενεις εξ αιματος.Οποτε του εχω μια αδυναμια.Εννοειται δεν τον ξερω προσωπικα.Και εξαιρετικος ηθοποιος.
Κατα τα αλλα,μωρε συμπαθω πολυ τον Βογλη,ωραιο δεν τον λες.Γοητευτικο ναι,μονο απο την ταινια με τα μυγδαλα.

Αλλα οκ,σαφως γουστα ειναι αυτα.
Ο Γιαννακας οντως ειναι ωραιος,διοτι παρολο που ειναι παλιος...τοτε ειχε μια ομορφια σαν σημερινη,πιο σημερινη δηλαδη.Αλλα δεν γουσταρω αλητες γμτ.Και μου βγαζει κατι πολυ αλητιστικο.
Μλκ μου?!
Νικολινάκος είναι το ίδιο πρόσωπο στις παρακάτω φωτο?!

Γω τον δεύτερο ξέρω
, από την ταινία με την Λαμπέτη
Φυσιογνωμία και καλή ερμηνεία αλλά για εμένα, δενξέρω, για κάποιο λόγο, με κάνει και ανατριχιάζω λjίγο
ΓΙα Αλεξανδράκη, αυτό σκεφτόμουν τώρα, δεν κατάφερα να τον δω ποτέ ως "τον όμορφο, τον ωραίο", ήταν το καλό παιδί (ό,τι ρόλο και να έπαιζε), συμπαθητικός, συγκρατημένα χιουμορίστας, καλός ηθοποιός αλλά αυτό που λέμε ωραίος, δεν μπόρεσα να το δω ποτέ.
Ίσως οι παλαιοί, να είχαν πιο άμεση την εικόνα του, να τον είχαν δει και στο θέατρο και να είχαν άλλη αίσθηση.

Γω τον δεύτερο ξέρω

Φυσιογνωμία και καλή ερμηνεία αλλά για εμένα, δενξέρω, για κάποιο λόγο, με κάνει και ανατριχιάζω λjίγο

ΓΙα Αλεξανδράκη, αυτό σκεφτόμουν τώρα, δεν κατάφερα να τον δω ποτέ ως "τον όμορφο, τον ωραίο", ήταν το καλό παιδί (ό,τι ρόλο και να έπαιζε), συμπαθητικός, συγκρατημένα χιουμορίστας, καλός ηθοποιός αλλά αυτό που λέμε ωραίος, δεν μπόρεσα να το δω ποτέ.
Ίσως οι παλαιοί, να είχαν πιο άμεση την εικόνα του, να τον είχαν δει και στο θέατρο και να είχαν άλλη αίσθηση.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εσυ εισαι πιο δικια μου!Εγω ψηφισα αλεξανδρακη,που για τα δεδομενα της εποχης τον θεωρω τον πιο ωραιο.Με τα ουλα του,Μετανάστρια έγραψε: ↑12 Σεπ 2018, 23:06Καλά οι άνδρες ψηφίζουν ότι νά ναι από ζήλεια αλλά γιατί οι γυναίκες δεν ψηφίζουν όλες μονοκούκι Αλεξανδράκη;

Ματια;Προσωπο;Ηθοποιια;Γοητεια;Και μαγκακι οπου επρεπε.Ε..γουστα ειναι αυτα,αλλα οντως τον θεωρω νουερο 1
οχι ρε δεν ειναι ο ιδιος.Αλλος ειναι ο παππους.Σουβλίτσα έγραψε: ↑12 Σεπ 2018, 23:09Μλκ μου?!
Γω τον δεύτερο ξέρω, από την ταινία με την Λαμπέτη
Ο Αλεξανδρακης πηδαγε αβέρτα, ακόμα και στα καμαρίνια
Ναι ο ΓΙαννακάς είχε αυτό το αλητέ.Εσθήρ έγραψε: ↑12 Σεπ 2018, 23:08Δικια μου εισαι εσυ.Ειπαμε και μακρινος συγγενης.Η γιαγια της μανας του και η γιαγια της μανας μου ηταν αδελφες.Καν δεν ξερω πως λεγεται αυτο,αλλα οντως συγγενεις εξ αιματος.Οποτε του εχω μια αδυναμια.Εννοειται δεν τον ξερω προσωπικα.Και εξαιρετικος ηθοποιος.
Κατα τα αλλα,μωρε συμπαθω πολυ τον Βογλη,ωραιο δεν τον λες.Γοητευτικο ναι,μονο απο την ταινια με τα μυγδαλα.
Αλλα οκ,σαφως γουστα ειναι αυτα.
Ο Γιαννακας οντως ειναι ωραιος,διοτι παρολο που ειναι παλιος...τοτε ειχε μια ομορφια σαν σημερινη,πιο σημερινη δηλαδη.Αλλα δεν γουσταρω αλητες γμτ.Και μου βγαζει κατι πολυ αλητιστικο.
Πιο παλιά θα έλεγα μάλλον οτι μου άρεσε, σαν πιτσιρίκα.
Τώρα όχι.
Τον Βόγλη, δεν ξέρω, εγώ μικρή τον φοβόμουν πάντως!
Μεγαλώνοντας, τον συμπάθησα.
Εντάξει, ένα κοριτσάκι δεν θα πει οτι του αρέσει ο Βόγλης

αει στο καλό, λέω κι εγώ! αλλά έτσι που μου βγήκαν μαζί οι φωτος ψαχνοντας το όνομα, λεω κι εγω..
τεσπα, δεν καταλαβα εμεις εδω σε ποιόν αναφερόμαστε
- Μετανάστρια
Ε μα πρέπει να του την έπεφταν απαξάπασες ασταμάτητα. Τι να κάνει ο άνθρωπος;
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Καλά, είστε ούγκανες? (για τους άνδρες, δε λέω, τους τρώγει η ζήλεια)
Μόνο μία ψήφος στον Φωκά, η δική μου????!!!
Μόνο μία ψήφος στον Φωκά, η δική μου????!!!
Μοιάζει υπερβολικά με τον πατέρα μου στα γεράματα, ο πατέρας μου όμως νέος ήταν πιο όμορφος...Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑12 Σεπ 2018, 20:22Δεν υπάρχει θέμα. Ο Ανδρας που έσπασε το αρχοντόμετρο, υπήρξε και παιδικός μου ήρωας.
Τον αδικεί λίγο,το γεγονός πως η εικόνα που έχουμε είναι άνω των 50 ετών, αλλά μεχρι τα στερνά του(80ς η φωτό) υπήρξε υπεργόης
the end

Τον Κωνσταντάρα δεν μπορώ να τον δω ως άνδρα, τον βλέπω ως μπαμπά μου (τόσες ελληνικές ταινίες με μεγάλωσε)

- Μετανάστρια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καλύτερη κωμωδία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου-Poll
από Αρίστος » 25 Απρ 2025, 20:17 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 53 Απαντήσεις
- 1207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από billman1234
01 Μάιος 2025, 01:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση POLL - Καλύτεροι κυβερνήτες στην ιστορία του νέου ελληνικού κράτους.
από έργο_μακέτο » 06 Νοέμ 2024, 15:53 » σε Εθνικά Θέματα - 3 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
06 Νοέμ 2024, 15:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αντρας παντρευτηκε σιαμαιες αδελφες
από Στρακαστρουκας » 31 Μαρ 2024, 12:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 107 Απαντήσεις
- 3544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
02 Απρ 2024, 06:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Alpha male bootcamp: τώρα μπορείς κι εσύ να γίνεις άντρας, μόνο με 18 χιλιάρικα
από Σενέκας » 26 Μαρ 2024, 12:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 43 Απαντήσεις
- 2139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
09 Μάιος 2024, 11:10
-