Εννοείται και πέφτει. Και σε σημείο να νοσήσεις βαριά.
απο σήμερα ανεμβολίαστος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: απο σήμερα ανεμβολίαστος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ημιψεκασμένοι 

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Θα είναι σαν να έχετε κάνει εμβόλιο και σαν να μην έχετε κάνει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Dwarven Blacksmith
Δεν γίνεται να μην κάνεις την τρίτη, ο κορωνοϊός θα κάνει πορτοκαλί επανάσταση στα πνευμόνια σου.

- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
dna replication έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 14:32έκανα τις πρώτες 2 δόσεις αλλά στην πορεία με τα μετέπειτα δεδομένα θεωρησα οτι η 3η δεν προσφέρει καμιά ιδιαίτερη προστασία ούτε σε μένα ουτε στους γύρω. Είχα και αρκετές παρενέργειες απο τη 2η ειδικά δόση...
Συνεχίζω να λαμβάνω μέτρα προφύλαξης και προστασίας.
Τι λετε?

dna replication έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 14:32έκανα τις πρώτες 2 δόσεις αλλά στην πορεία με τα μετέπειτα δεδομένα θεωρησα οτι η 3η δεν προσφέρει καμιά ιδιαίτερη προστασία ούτε σε μένα ουτε στους γύρω. Είχα και αρκετές παρενέργειες απο τη 2η ειδικά δόση...
Τι λετε?
Τι παρενεργειες αν επιτρεπεται;
.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
moderna ήταν, τσιμπήματα, πόνοι, πιασίματα σε όλο το σώμα, κακουχία εξάντληση 3 μέρες. Μπορώ να πω οτι πήρε 2 εβδομάδες να νοιώσω εντελώς-εντελώς καλάΑρίστος έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 19:49dna replication έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 14:32έκανα τις πρώτες 2 δόσεις αλλά στην πορεία με τα μετέπειτα δεδομένα θεωρησα οτι η 3η δεν προσφέρει καμιά ιδιαίτερη προστασία ούτε σε μένα ουτε στους γύρω. Είχα και αρκετές παρενέργειες απο τη 2η ειδικά δόση...
Τι λετε?
.
2 δοσεις pfizer και μια moderna. Στα pfizer δεν ειχα καμια παρενέργεια σε σημείο να απορω. Στο moderna ειχα πονοκεφαλους 3 μερες. Αυτό που ηταν να κανω το εκανα, 4η δοση δεν κανω.dna replication έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 22:46moderna ήταν, τσιμπήματα, πόνοι, πιασίματα σε όλο το σώμα, κακουχία εξάντληση 3 μέρες. Μπορώ να πω οτι πήρε 2 εβδομάδες να νοιώσω εντελώς-εντελώς καλάΑρίστος έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 19:49dna replication έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 14:32έκανα τις πρώτες 2 δόσεις αλλά στην πορεία με τα μετέπειτα δεδομένα θεωρησα οτι η 3η δεν προσφέρει καμιά ιδιαίτερη προστασία ούτε σε μένα ουτε στους γύρω. Είχα και αρκετές παρενέργειες απο τη 2η ειδικά δόση...
Τι λετε?
.
Αν δεν κανεις την καθοριστικη και τελευταια δοση,πανε στραφι οι τρεις πρωτες.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Εγώ με πφαιζερ μια χαρά. Μονάχα μετά από 20 μέρες ένα βράδυ εκεί σ ένα όνειρο άσχετο, έβλεπα πως κάποιος χτύπαγε ένα κουδούνι και το κεφάλι μου τρανταζοταν λες και το χτυπούσε ηλεκτρικό ρεύμα. Για ένα δευτερόλεπτο σταματησε αλλά συνέχισε τόσο δυνατά που ξύπνησα. Ένιωθα το κεφάλι μου να τραντάζεται λες και με είχαν βάλει σε ηλεκτρική καρέκλα, λες και έτρεμε από σεισμό 8 Ρίχτερ. Μετα από λίγα δευτερόλεπτα αφού ξύπνησα άρχισε να υποχωρεί επώδυνα με τα δόντια μου να τρίζουν ανεξέλεγκτα. Έκλεισα τα μάτια μου μπας και ηρεμήσω, και έπεφταν καταρρακτωδώς εικόνες από περίεργα όνειρα που είχα δει πριν δεκαετίες και είχα ξεχάσει. Ειδικά ένα περίεργο με φρικτή αίσθηση πως ανέβαινα τα σκαλιά ενός πύργου που ποτέ δεν τελείωναν. Μετά ηρέμησα και πίστεψα πως ήταν κάποιος ψυχοσωματικος εφιάλτης, αλλά μάλλον τελικά κάτι εξωτερικό έκανε ανταπόκριση μέσα στο όνειρο. Δεν το είχα ξαναπάθει ούτε το έπαθαν ξανά, αλλά κάπως το σύνδεσα με το εμβόλιο, γι αυτό για τρίτη είμαι σκεπτικός, αφού είναι και αχρείαστη. Αλλά οκ. Θα την κάνω αν είναι. Τι άνδρες είμαστε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- taxalata xalasa
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 19:19Θα είναι σαν να έχετε κάνει εμβόλιο και σαν να μην έχετε κάνει.

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
μη μπερδεψες το εμβολιο με lsd;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 22:58Εγώ με πφαιζερ μια χαρά. Μονάχα μετά από 20 μέρες ένα βράδυ εκεί σ ένα όνειρο άσχετο, έβλεπα πως κάποιος χτύπαγε ένα κουδούνι και το κεφάλι μου τρανταζοταν λες και το χτυπούσε ηλεκτρικό ρεύμα. Για ένα δευτερόλεπτο σταματησε αλλά συνέχισε τόσο δυνατά που ξύπνησα. Ένιωθα το κεφάλι μου να τραντάζεται λες και με είχαν βάλει σε ηλεκτρική καρέκλα, λες και έτρεμε από σεισμό 8 Ρίχτερ. Μετα από λίγα δευτερόλεπτα αφού ξύπνησα άρχισε να υποχωρεί επώδυνα με τα δόντια μου να τρίζουν ανεξέλεγκτα. Έκλεισα τα μάτια μου μπας και ηρεμήσω, και έπεφταν καταρρακτωδώς εικόνες από περίεργα όνειρα που είχα δει πριν δεκαετίες και είχα ξεχάσει. Ειδικά ένα περίεργο με φρικτή αίσθηση πως ανέβαινα τα σκαλιά ενός πύργου που ποτέ δεν τελείωναν. Μετά ηρέμησα και πίστεψα πως ήταν κάποιος ψυχοσωματικος εφιάλτης, αλλά μάλλον τελικά κάτι εξωτερικό έκανε ανταπόκριση μέσα στο όνειρο. Δεν το είχα ξαναπάθει ούτε το έπαθαν ξανά, αλλά κάπως το σύνδεσα με το εμβόλιο, γι αυτό για τρίτη είμαι σκεπτικός, αφού είναι και αχρείαστη. Αλλά οκ. Θα την κάνω αν είναι. Τι άνδρες είμαστε.

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
εγώ ανήκω στο κλαμπ που έκανε την τρίτη δόση. Τεταρτη δεν κάνω ξεκάθαρα. Με έχασαν εκεί που που από ΑΖ μου έκαναν pfizer.
-
Απλά έλεγα μήπως ειναι κάνα ψιλοεγκεφαλικο. Έχω ενάμιση μήνα ακόμα μέχρι να λήξει, αν το κρατήσουν θα το κάνω. Τι να κάνεις.taxalata xalasa έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 23:18μη μπερδεψες το εμβολιο με lsd;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 22:58Εγώ με πφαιζερ μια χαρά. Μονάχα μετά από 20 μέρες ένα βράδυ εκεί σ ένα όνειρο άσχετο, έβλεπα πως κάποιος χτύπαγε ένα κουδούνι και το κεφάλι μου τρανταζοταν λες και το χτυπούσε ηλεκτρικό ρεύμα. Για ένα δευτερόλεπτο σταματησε αλλά συνέχισε τόσο δυνατά που ξύπνησα. Ένιωθα το κεφάλι μου να τραντάζεται λες και με είχαν βάλει σε ηλεκτρική καρέκλα, λες και έτρεμε από σεισμό 8 Ρίχτερ. Μετα από λίγα δευτερόλεπτα αφού ξύπνησα άρχισε να υποχωρεί επώδυνα με τα δόντια μου να τρίζουν ανεξέλεγκτα. Έκλεισα τα μάτια μου μπας και ηρεμήσω, και έπεφταν καταρρακτωδώς εικόνες από περίεργα όνειρα που είχα δει πριν δεκαετίες και είχα ξεχάσει. Ειδικά ένα περίεργο με φρικτή αίσθηση πως ανέβαινα τα σκαλιά ενός πύργου που ποτέ δεν τελείωναν. Μετά ηρέμησα και πίστεψα πως ήταν κάποιος ψυχοσωματικος εφιάλτης, αλλά μάλλον τελικά κάτι εξωτερικό έκανε ανταπόκριση μέσα στο όνειρο. Δεν το είχα ξαναπάθει ούτε το έπαθαν ξανά, αλλά κάπως το σύνδεσα με το εμβόλιο, γι αυτό για τρίτη είμαι σκεπτικός, αφού είναι και αχρείαστη. Αλλά οκ. Θα την κάνω αν είναι. Τι άνδρες είμαστε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,