Απομίμηση γαρίδας
- wooded glade
Απομίμηση γαρίδας
Αγόρασα γαρίδες 1.90 ευρώ που λέει "απομίμηση γαρίδας".
Τι λέει αυτό ;
Γιατί λέγεται "απομίμηση" ; Τι είδους απομίμηση ;
Τι λέει αυτό ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Απομίμηση γαρίδας
Α σουρίμι πηρες?
https://www.itrofi.gr/zwika/thalassina/ ... to-soyrimiΤο σουρίμι που στα ιαπωνικά σημαίνει πάστα ψαριού, είναι κυριολεκτικά μια πάστα ψιλοκομμένων φθηνών ψαριών, συχνά αναμεμειγμένη με ζάχαρη, σορβιτόλη, συντηρητικά όπως το τριπολυφωσφορικό νάτριο και συνδετικά όπως το αλεύρι σίτου ή το ασπράδι αυγού. Στη συνέχεια χρωματίζεται ώστε να μοιάζει με καβούρι, χτένια, γαρίδες ή αστακό.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- wooded glade
Ναι ; Είχε και "απομίμηση αστακού" δίπλα.George_V έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 16:54Α σουρίμι πηρες?https://www.itrofi.gr/zwika/thalassina/ ... to-soyrimiΤο σουρίμι που στα ιαπωνικά σημαίνει πάστα ψαριού, είναι κυριολεκτικά μια πάστα ψιλοκομμένων φθηνών ψαριών, συχνά αναμεμειγμένη με ζάχαρη, σορβιτόλη, συντηρητικά όπως το τριπολυφωσφορικό νάτριο και συνδετικά όπως το αλεύρι σίτου ή το ασπράδι αυγού. Στη συνέχεια χρωματίζεται ώστε να μοιάζει με καβούρι, χτένια, γαρίδες ή αστακό.
Τρώγεται ή το πετάμε από το παράθυρο ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Μην ξαναπάρεις. Σκουπίδια είναι.wooded glade έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 16:52Αγόρασα γαρίδες 1.90 ευρώ που λέει "απομίμηση γαρίδας".
Τι λέει αυτό ;
Ordem e Progresso.
-
Αφού έφαγε καλαμάρια από κονσέρβα με γυαλιά και δεν έπαθε τίποτα, δεν τον φοβάμαι.Cavaliere έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 10:34Μην ξαναπάρεις. Σκουπίδια είναι.wooded glade έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 16:52Αγόρασα γαρίδες 1.90 ευρώ που λέει "απομίμηση γαρίδας".
Τι λέει αυτό ;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Otto Weininger
Τι εννοείς με γυαλιά;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 10:42Αφού έφαγε καλαμάρια από κονσέρβα με γυαλιά και δεν έπαθε τίποτα, δεν τον φοβάμαι.Cavaliere έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 10:34Μην ξαναπάρεις. Σκουπίδια είναι.wooded glade έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 16:52Αγόρασα γαρίδες 1.90 ευρώ που λέει "απομίμηση γαρίδας".
Τι λέει αυτό ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Cavaliere έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 10:34Μην ξαναπάρεις. Σκουπίδια είναι.wooded glade έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 16:52Αγόρασα γαρίδες 1.90 ευρώ που λέει "απομίμηση γαρίδας".
Τι λέει αυτό ;

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
-
Είχε ανεβάσει νήμα πως πήγε να φάει καλάμαρι από κονσερβα( ήμαρτον) και βρήκε μέσα γυαλί. Εκτός από τις σαρδέλες, όσες φορές έχω δοκιμάσει θαλασσινό από κονσέρβα, είναι αηδιαστικό. Καλύτερα να φας οτιδήποτε άλλο.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 10:44Τι εννοείς με γυαλιά;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 10:42Αφού έφαγε καλαμάρια από κονσέρβα με γυαλιά και δεν έπαθε τίποτα, δεν τον φοβάμαι.
Ξέρεις τι εννοούσε γυαλί, ε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 10:52Είχε ανεβάσει νήμα πως πήγε να φάει καλάμαρι από κονσερβα( ήμαρτον) και βρήκε μέσα γυαλί. Εκτός από τις σαρδέλες, όσες φορές έχω δοκιμάσει θαλασσινό από κονσέρβα, είναι αηδιαστικό. Καλύτερα να φας οτιδήποτε άλλο.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 10:44Τι εννοείς με γυαλιά;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 10:42
Αφού έφαγε καλαμάρια από κονσέρβα με γυαλιά και δεν έπαθε τίποτα, δεν τον φοβάμαι.
Ordem e Progresso.
-
Εδώ ήταν έτοιμος να τους πάει στα διεθνή δικαστήρια. Να έκανε τέτοια πατάτα; πάντως από κονσέρβα σε απομίμηση είναι μια άνοδος, όπως και ναχει. Κι εγώ έχω φάει καβουροσαλατα, δεν ειμαι αθώος.Cavaliere έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 11:06Ξέρεις τι εννοούσε γυαλί, ε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 10:52Είχε ανεβάσει νήμα πως πήγε να φάει καλάμαρι από κονσερβα( ήμαρτον) και βρήκε μέσα γυαλί. Εκτός από τις σαρδέλες, όσες φορές έχω δοκιμάσει θαλασσινό από κονσέρβα, είναι αηδιαστικό. Καλύτερα να φας οτιδήποτε άλλο.
Γυαλί εννοούσε το κόκκαλο, βρε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 11:09Εδώ ήταν έτοιμος να τους πάει στα διεθνή δικαστήρια. Να έκανε τέτοια πατάτα; πάντως από κονσέρβα σε απομίμηση είναι μια άνοδος, όπως και ναχει. Κι εγώ έχω φάει καβουροσαλατα, δεν ειμαι αθώος.Cavaliere έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 11:06Ξέρεις τι εννοούσε γυαλί, ε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 10:52
Είχε ανεβάσει νήμα πως πήγε να φάει καλάμαρι από κονσερβα( ήμαρτον) και βρήκε μέσα γυαλί. Εκτός από τις σαρδέλες, όσες φορές έχω δοκιμάσει θαλασσινό από κονσέρβα, είναι αηδιαστικό. Καλύτερα να φας οτιδήποτε άλλο.
Ordem e Progresso.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
γάμπαρη θα αγορασεςwooded glade έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 16:52Αγόρασα γαρίδες 1.90 ευρώ που λέει "απομίμηση γαρίδας".
Τι λέει αυτό ;
-
Nάι το κατάλαβα. Ελπίζω να μην πήγε και γίναμε ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη.Cavaliere έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 11:16Γυαλί εννοούσε το κόκκαλο, βρε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 11:09Εδώ ήταν έτοιμος να τους πάει στα διεθνή δικαστήρια. Να έκανε τέτοια πατάτα; πάντως από κονσέρβα σε απομίμηση είναι μια άνοδος, όπως και ναχει. Κι εγώ έχω φάει καβουροσαλατα, δεν ειμαι αθώος.
Μπορεί να πήγε με βρετανικό διαβατήριο, να ελπίζεις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 11:18Nάι το κατάλαβα. Ελπίζω να μην πήγε και γίναμε ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη.Cavaliere έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 11:16Γυαλί εννοούσε το κόκκαλο, βρε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 11:09
Εδώ ήταν έτοιμος να τους πάει στα διεθνή δικαστήρια. Να έκανε τέτοια πατάτα; πάντως από κονσέρβα σε απομίμηση είναι μια άνοδος, όπως και ναχει. Κι εγώ έχω φάει καβουροσαλατα, δεν ειμαι αθώος.
Ordem e Progresso.